Şimdi Ara

Asus K53sv ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekranda yatay şekilde çizgiler var,her yerde var.k53sv modeli alalı 2 yıl oldu ve bu çizgi devamlı var.çok fazla kullanmadığım için önemsemiyordum,şimdi kafam orda ve acaba ekran kartında bir problem olabilir mi? paint den bir fotoğraf yüledim,bilmiyorum görebilecekmisiniz.garantisi daha bitmedi.fakat asus teknk servisin kötü olduğunu forumda okudum.pc yi gönderip iyice bozmalarından korktum.acaba ekran ayarları ile giderilebilr mi? yardımcı olursanız sevinirim.

• rahmi40 R kullanıcısına yanıt
    2yıl olmuşsa zaten garantisi bitmiştir, ayrıca bende bembeyaz bir resim görünüyor. çizgi yok
  • başka yorumu olan.garanti daha bitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahmi40

arkadaşlar ekranda yatay şekilde çizgiler var,her yerde var.k53sv modeli alalı 2 yıl oldu ve bu çizgi devamlı var.çok fazla kullanmadığım için önemsemiyordum,şimdi kafam orda ve acaba ekran kartında bir problem olabilir mi? paint den bir fotoğraf yüledim,bilmiyorum görebilecekmisiniz.garantisi daha bitmedi.fakat asus teknk servisin kötü olduğunu forumda okudum.pc yi gönderip iyice bozmalarından korktum.acaba ekran ayarları ile giderilebilr mi? yardımcı olursanız sevinirim.

resim hani birsey gözükmüyor baska bır siteye yukleyıp lınkısimage iiçine alın

• yeni bir resim yükledm boyutunu büyüterek bakarsanız daha iyi olur sanırım.teşekkürler cvp için

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi40

yeni bir resim yükledm boyutunu büyüterek bakarsanız daha iyi olur sanırım.teşekkürler cvp için

ekran görünütüsü koymussun ekran donanımsal bir sorun nasıl gorelım bu goruntude ekranı fotograf makınesı ıle cek

•  Asus K53sv ekran problemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Asus FX550VX sorunları
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bir resm ykledm bilmiyorum belli oluyor mu,ikinciyi bir türlü yükleyemedm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.