Şimdi Ara

Asus K53SV Sorunlar-Çözümleri ve Video Paylaşımlar (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
31
Favori
170.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende k53 061v var nfs rivalsı yükledim ama bu son zamanlardaki oyunlarda hep sıkıntı yaşıyorum oyunlar hep kasıyor. Bilgisayar miladının doldurdu heralde. yada oyunu sorunsuz oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raym123

Bende k53 061v var nfs rivalsı yükledim ama bu son zamanlardaki oyunlarda hep sıkıntı yaşıyorum oyunlar hep kasıyor. Bilgisayar miladının doldurdu heralde. yada oyunu sorunsuz oynayan var mı?

Bu saatten sonra çıkan birçok oyunu 30 fps nin üstünde oynatabilecek bir notebook değil artık. Fazla da birşey beklememek gerek

GT540M 1-2 yıl önce ki oyunların hakkından geliyordu fakat şu an miladı doldu dolacak.
  • Hala post atılıyor mu bu konuya ya:)
  • kzpmaza K kullanıcısına yanıt
    Vay konuyu açan arkadaş gelmiş :) Sen yeniledin herhalde bilgisayarı
  • Ben de Mavericks 10.9.1 yükledim. Sorunsuz kullanıyorm :) Oyun pek oynamadığım için gerçekten kullanışlı

Konu için ; Mavericks kurulum Asus K53 SV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 28 Ocak 2014; 0:10:08 >

• Arkadaşlar Asus K53SV laptop'ım ekran kartı yandığı için tamir gördü ekran kartı değiştirildi.Format attım makinaya geldikten sonra.Ancak şu an internete hiçbir şekilde bağlanamıyorum.Realtek Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) hatası veriyor.Driverları yükledim.Ancak pek çok sorun yaşıyorum.Önceden ekranı indirdiğimde uykuya alırdı.Tekrar kaldırıp esc tuşu ile aynen kullanmaya devam ederdim ama artık sistem çalışmasını devam ettir diyor.Direk açılmıyor.Hoparlörden ses gelmiyor.Kulaklık kullanabiliyorum.Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
  • Şu mavericks kurulum işini yazın işim olmayınca bir deneyeyim merak ettim doğrusu.
  • Arkadaşlar batarya miladını doldurdu batarya alacağım acaba nerde bulabilirim neye dikkat etmeliyim alırken? Birde film yada internetten video izlerken şu sıralar fan deli gibi çalışmaya başladı acaba temizlenmesimi gerek o yüzdenmi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 9 Şubat 2014; 0:42:29 >
  • Arkadaşlar benimde laptopun şarz aletinden tik tik diye ses geliyor ama şarz aleti şarz ediyor garantisi de bitti bitecek laptopun garantiye göndersem mi ? Şarz etmiyor mu demeliyim değiştirmeleri için yoksa ses geliyor desem de değiştirirler mi ? Garantisi bittikten sonra bana sorun çıkartmasın önceden gönderip şansımı denemeli miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar benimde laptopun şarz aletinden tik tik diye ses geliyor ama şarz aleti şarz ediyor garantisi de bitti bitecek laptopun garantiye göndersem mi ? Şarz etmiyor mu demeliyim değiştirmeleri için yoksa ses geliyor desem de değiştirirler mi ? Garantisi bittikten sonra bana sorun çıkartmasın önceden gönderip şansımı denemeli miyim ?

Sansini dene bence. Anlat sıkıntını. Asus servisi iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar benim hard disk gitti ne yazık ki sizce ne almalıyım 500gb'lık güzel harddisk tavsiyesi verecek olan varmı ?
  • selamın alyküm arkadaşlar elimde k53sv laptop var Ethernet kartı driver sorunu yaşıyorum aygıt yöneticisinde ünlem işareti çıkıyor sitesinden lan driverlerini indirdim kurdum sorunum hala devam ediyor.laptop tamiri yapan özel firmaya gönderdim sorunumu bulamadılar tek söyledikleri biostan kaynaklanabilir yazılımı güncelle düzelir dediler yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar benimde laptopun şarz aletinden tik tik diye ses geliyor ama şarz aleti şarz ediyor garantisi de bitti bitecek laptopun garantiye göndersem mi ? Şarz etmiyor mu demeliyim değiştirmeleri için yoksa ses geliyor desem de değiştirirler mi ? Garantisi bittikten sonra bana sorun çıkartmasın önceden gönderip şansımı denemeli miyim ?

cızırtı halınde bır ses herhalde bendede var daha once bırkac arkadasdada varmıs aynı ses bana sıkıntı cıkardmadı 2 sene doldu laptop alalı sıkıntı cıkartacagını sanmıyorum ama sen bılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erding08

merhabalar benim hard disk gitti ne yazık ki sizce ne almalıyım 500gb'lık güzel harddisk tavsiyesi verecek olan varmı ?

Almışken artık 1 TB lık almalısın. WD nin harddisklerine bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş 3 yıldır forumdayım ve 2,5 yıldır k53sv kullanıyorum bu konuyu yeni gördüm
    Merhaba herkese.SSD almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar performanstan bahsedebilir mi?
  • +4 GB ram eklesem oyunlarda 4-5 fps artış olurmu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram fps artışı sağlamaz,sisteminizde 4gb ram varsa bazı oyunlar 4gb ramden fazla çekerler dolayısıyla sisteminiz kasar 8gb yaparsanız sistem rahatlar fps artışı olmaz.4-5fps artışı sağlamak istiyorsanız hız aşırtmadan anlıyorsanız deneyerek kartın dayanma noktasını bulabilirsiniz anlamıyorsanız denemeyin msi afterburner programını kullanabilirsiniz,bu söylediğiniz fps artışını hatta oyununa göre daha fazlasını size sağlayabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Hırsızı

+4 GB ram eklesem oyunlarda 4-5 fps artış olurmu?

Arkadasin dedigi gibi 4-5 fps artisi afterburner ile yakalayabilirsiniz. Ama mesela 6fps artsin dersiniz oyunda goruntu bozukluklari ortaya cikar o araligi iyi ayarlamaniz lazim. Kartin sorun cikarmayacagi son noktaya getireceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kingston v300 aldım 120 GB SSD. Normal harddisk'e göre çok fark var masaüstü performansında. Bende 4 GB ram almayı düşünüyorum ama şu anda pek katkısının olacağını sanmıyorum ileriyi düşünerek almış olurum anca.
  • beyler windows 8.1 'e geçtim herşey güzel memnunum da şu bluetooth ne yaptıysam calıstıramadım ünlem işareti var. atheros dahil tüm sürücüleri denedim sitesinden win 8.1 için olan.services.msc den calıstırdım elimle. var mı 8.1 deneyen ?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.