Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX045R, ASUS K53SV-SX061V, ASUS K53SV-SX071V kullananlar yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS K53SV-SX061V

ASUS K53SV-SX071V

Üç laptop arasından birini almayı düşünüyorum. bu ürünleri kullananlar oyun performanslarını, gürültü durumunu ve ısınma olayını, kasa kalitesini vs. ayrıntılı biçimde paylaşabilir mi? webcam çözünürlüğü dışında olumsuz bir yanını göremedim ama çokta önemli gelmedi bana webcam çok kullanmıyorum sonuçta. n53 serisi fiyatları biraz yüksek, klavye ve kasa kalitesi olarakta k53sv daha iyi gibi geldi bana mağazada gördüğümde. kullananların yorumlarını göre k53 yada n53 serisinden birini seçeceğim. değerli yorumlarınızı bekliyorum.

• reserved
  • soruma cevap verecek kimse yok mu? asus un bu modellerini kullanmıyor mu hiç kimse?
  • merhaba hocam,
    ben asus k53 sv 144d modelini kullanıyorum. sana kendi kullandığım makine hakkında yorum yapabilirim.
    kasa olarak güzel bir tasarım ve kalite olmuş diyebilirim. aliminyum kasa ve özel ice cool soğutma bana göre oldukça başarılı.
    normal işlemlerde fan neredeyse hiç çalışmıyor diyebilirim. geneldede susuyor zaten.
    fakat oyun oynama esnasında fan çalışmaya ve sıcak üflemeye başlıyor. buda zaten gt540 ekran kartının devreye girmesinden dolayı normal bir durum.
    webcam çözünürlüğü idare eder. fakat bu makinede beğenmediğim tek yön ekran kalitesi. asus bu modelde lg marka bir ekran kullanmış
    çözünürlük 1366x768 olmasına rağmen ben pikselleri normal bakmada rahatlıkla seçebiliyorum. bana birazda sanki piksellerin arası açıkmış gibi geliyor.
    tabi bu benim kişisel görüşüm. teknik bir bilgi değil. monitör vasat diyeceğim en beğenmediğim nokta olarak.
    onun dışında oldukça alınası bir makine. oyunlarda da sınıfına göre oldukça başarılı.

• Selamlar mehmet hocam,

Yaptığın incelemenin benzerini ben de şu aralar yapıyorum, kesin olan bir şey var o da alacağım bilgisayarın markası ASUS olacak ama K53 serisi mi, yoksa N53 serisi mi, buna henüz karar veremedim. N53 kasasına hayran kaldım, fiyatlar düşerse veya kampanya yakalayabilirsem N53SV SX065 veya türevi (yeni nesil i5 işlemcili, 4 GB ramli ve en az 500 GB hddiskli bir modeli) cihazlara daha yakınım. N53(SN-SV) kullanıcılar klubü mesajlarının nerdeyse tamamını okudum. K53 serisi ise fiyat olarak cazip geliyor. SX061V modelini haftasonu bir teknomarkette inceledim, ters gelen bir yanı yoktu aslında, beğendim. 19 Mayıs veya babalar gününde cazip kampanyalar bekliyorum açıkçası, düşen fiyatlar kararımda etkili olacak.
  • asusun k532v sx045r modelindeki harddisk çalışırkencızır cızır ediyo? bu sorunla karşılaşan varmı ...
  • bende ASUS K53SV-SX045R ichazımı yeni aldım.Kasa olarak alüminyum gri kasa.15.6 ekran var hatrı sayılır 2.6 kg.çok kaliteli duruyor.Tuş takımı plastik gibi çok beğenmedim.ses yok makinada. malesef basic işletim sistemi ile geldi.tema mema hiçbişi yok.boşta sağ tuş yaptığınızda kişiselleştirme sekmesi yok.ayrı program yükleyeceksiniz.toucpad i multitouch güzel özellik.yüz tanıma var(smart logon).dış yüzeyde oldukça güzel duruyor.ısınması ise normal.alüminyum olmasına rağmen yinede ısınıyor (sadece webde 1 saat gezinmeniz yeterli).sonicfocus ses geliştirme programı var.powerdvd ile geliyor.asua özel webstorage ve vibe(fun center) programları var.ai recovery cd burn programıda geliyor.Game park consol u var.bir sürü enteresan oyun var.30 günlük anti-virus programı da geliyor(trend micro titanium).Nuance adında bir pdf okuyucuda geliyor.güzel bir life frame foto ve video programı da geliyor.640x480 çözünürlüklü fotosu.bence ekran genel görüntüsü çok iyi.eksi gibi duran bir özelliği ise ses düzeyi.son sesde bile alışık olduğumuz yüksek ses çıkmıyor.540m ekran kartı var.full hd clip oynattım basmamla açması bir yani,crysis2 yi full oynadım hiç takılmadı.fear 2 de ekran kartının 1gb tını bile kullanmadan onboard ms takılmadan oynadım.kurulum bittikten sonra sağ tarafta cpu kullanım göstergesi var sadece turboboots a geçtiği zaman hareket ediyor barı.c ve d olarak 2 ye bölünmüş geliyor.250 gb x 2 olarak.power gear diye akıllı pil yönetim modu var.siz ayarlarınızı yapıyorsunuz fakat bu mod seçili ise otomotik olarak kendi pil ömrünü uzatma adına karar veriyor.bilgisayarın power tuşu beyaz renk ışığı var.kamera ışığı yeşil.toucpad i hassas ve çok yumuşak.ben beğendim.kasanın ön ve arka tarafında hiçbir giriş yok.hepsi yanlarda.
    alacak olanlara umarım fazlasıyla yardımcı olmuşumdur.

• SX071 kullanıyorum. Harika ötesi diyebilirim :) Bilgisayar sürekli buz gbi soğuk :) ses filan yok. 2 hafta oldu alalı. ileride değişir mi bilemem.
  • Battlefield 2 ve GTA 4, ASUS k53sv de orta ayarlarda sorunsuz oynanmıştır.65. sırada yer alan bir kart için bence fena değil.parasını fazlasıyla hakeden bir cihaz.
    http://www.****/notebook-genel-f24/notebook-ekran-kartlari-siralamasi-t16.html

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyator146 -- 28 Ocak 2020; 2:25:34 >
  • Servisine gotur.nasilsa garantide.standartta ole bir sorun duymadim.hatta kendi focus ses ayari ve playerinizin eq. Ayarlarini yaptiginizda kaliteli ses aliyorsunuz.
  • Arkadaşlar Asus'un bu iki laptopu arasında kaldım.
    K53SV-SX061V
    A53SJ-SX281R
    hangisini almamı tavsiye edersiniz yardım edin..
  • k53sv nin ekran kartı 540m,a53sj nin 520m.ayrıca k53sv premium ile gekirken a53sj basic işletim sistemi olarak geliyor.ben k53sv yi alırdım.ama biraz daha para eklersen asusun N serileri daha kalitelidir.Bu arada herkes iyi bişi almak ister ama ihtiyacımızın üzerinde birşeyler almaya bayılıyoruz.ihtiyaçlarını iyi belirle.
    sevgiler..
  • Merhaba arkadaşlar

Oyun bölümüne msj atamadığım için burdan destek isticem..Yaklaşık 3 hafta önce ASUS K53 SV-SX045R MODELİ SATIN ALDIM. P c ye pess 2012 yüklediğimde çalıştırmıyor.Pc özellikleri aşşağıdaki gibidir,normal bir durummudur yoksa oyun korsan olduğu için mi problem çıkarmaktadır.Yardımlarını rica ederim..

Marka : Asus
    Model : K53SV-SX045R
    İşlemci Tipi : Intel® Core i5-2410M 2.3 GHz 3MB L3 Önbellek
    Ekran Boyutu : 15.6" WXGA HD 1366 x 768
    Grafik Kartı : Nvidia GeForce GT540M 1GB + Intel GMA HD
    Disk Kapasitesi : 500GB Sata 5400Rpm
    Bellek Miktarı : 4GB DDR3 1333Mhz
    Optik Sürücü : DVD Yazıcı (Super Multi)
    Fax / Modem : Yok
    Ethernet : 10/100/1000 Mbps
    Kablosuz Ağ : 802.11 A/B/G/N
    Bluetooth : Bluetooth 3.0
    HDMI Çıkışı : 1
    Monitör Çıkışı : 1 x Vga
    Ses Bağlantıları : 1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi
    Usb : 3 adet Usb 2.0
    E-SATA : Yok
    Ses Kartı : Dahili ses kartı
    Hoparlör : Dahili Altec Lansing® Hoparlör
    Touchpad : Var
    Klavye : Türkçe Q Klavye + Sayısal Tuş Takımı
    Kart Okuyucu : 4-in-1 card reader
    Kamera : 0.3 Megapiksel Web Kamerası
    Parmak İzi Okuyucu : Yok
    Pil : 6 Hücreli lityum-iyon
    Boyutlar (Genişlik-Derinlik-Yükseklik) : 37.8 x 25.3 x 2.83 ~3.49 cm

Ağırlık : 2.6 Kg
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Basic 64-bit
    Garanti Süresi : 2 Yıl Uluslararası

• Asus i5 Laptop almak istiyorum hangisini alayım yaa yardım edin 1500 Liraya kadar çıkabilirim Acil yardım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.