Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX061R AÇILMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben de asus un K53SV-SX061R modeli var ancak açılması ile ilgili bir sorum var:
    bilgisayar açılırken windows simgesi göründükten sonra ekran bir 15-20 saniye siyah kalıyor sonra da windows un o yeşil- mavi ekranı geliyor ve bilgisayar ın tamamıyla açılması baya bir uzun sürüyor ( 3 dk dan fazla)
    bu normal mi ?
    bilgisayar ın açılışını nasıl hızlandırabilirim ?

• Başlata tıklayıp msconfig yazın, başlatma komutuna gelin ve gereksiz olan programların tikini kaldırın
    Kararmanın sebebini diğer ekran kartına geçiş yapmasına bağlıyorum yoksa aklıma başka birşey gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 16 Ağustos 2011; 21:16:43 >
  • benim masaüstü de senin dediğin gibi açılıyor bu soruna çözüm yok mu gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1661

ben de asus un K53SV-SX061R modeli var ancak açılması ile ilgili bir sorum var:
    bilgisayar açılırken windows simgesi göründükten sonra ekran bir 15-20 saniye siyah kalıyor sonra da windows un o yeşil- mavi ekranı geliyor ve bilgisayar ın tamamıyla açılması baya bir uzun sürüyor ( 3 dk dan fazla)
    bu normal mi ?
    bilgisayar ın açılışını nasıl hızlandırabilirim ?

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/07/asus-yazlmlar-araclar-rehberi.html

Burdan asusun yüklediği programları, ne işe yaradığını, silinmesi gerekirmi gerekmezmi bakabilirsin.

Yine yavaş diyosan bunada bi bak.
    http://non-pasaran.blogspot.com/2010/02/daha-hzldaha-atak-ve-daha-uyumlu-bir_06.html

Hadi kolay gelsin.

• Bilgisayarınız hızlandı mı ? Benimkisinde fonksiyon tuşları çalııyor ama sesi açıp kapatamıyorum. Google Chrome'a girmemeye başladı. Nedeni ne ki bunun
  • Windows 7 de ara sıra benim laptopda da oluyor,sanırım açılış programlarının fazlalığından kaynaklanan bir sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus FX550VX sorunları
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.