Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
3
Favori
52.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kızımda küçük olduğu için kendi kendime bi babalar günü hediyesi olarak ASUS K53SV serisi almayı planlıyorum :) altta ekran kartı ile ilgili olarak analiz sonuçlarını göreceksiniz, kendi sınıfındaki diğer kartlardan daha iyi performans sonuçları var (ATI RADEON HD 5650 vb... ). Ankara da oturuyorum.. şu anda en iyi fiyat TRDEPO'da firma da Ankara firması bi konuşacağım bakalım, hayırlısı...

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html

İyi Haftasonları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilopinto

Malum babayız artık.. :)

Kızımda küçük olduğu için kendi kendime bi babalar günü hediyesi olarak ASUS K53SV serisi almayı planlıyorum :) altta ekran kartı ile ilgili olarak analiz sonuçlarını göreceksiniz, kendi sınıfındaki diğer kartlardan daha iyi performans sonuçları var (ATI RADEON HD 5650 vb... ). Ankara da oturuyorum.. şu anda en iyi fiyat TRDEPO'da firma da Ankara firması bi konuşacağım bakalım, hayırlısı...

İyi Haftasonları...

hayırlı olsun hocam bende kuzenime alcağım bundan

• quote:

Orijinalden alıntı: perfect life

Vatan abarttı iyice işi.Fiyatlar el yakıyor.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx061v-k53sv-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54675

İşletim sistemi var dikkatinizi çekerim ama genede baya abartmışlar

• Siparişi verdim, haftabaşı elimde... ;)

Teknosa'da K53 Serisi bir ürünü incelemiştim daha önce gövdesi aluminyum şöyle tuşları, gövdeyi biraz zorladım herhangi bir esneme yok, toshibaya aynı hareketi yaptım... baskı yaptığım yerden plastik gövdesi içeri doğru esnedi.

Bu arada alacağım ürün freedos olarak gelecek, makinesine, ubuntu yükleyen var mı ? sonuçları nasıl ? performanstan memnun musunuz ?

İyi akşamlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

İyi Haftasonları...

• Merhaba arkadaşlar;

Bios güncelleyen oldu mu? Güncellediyseniz;
    Biosu hangi yöntemle güncellediniz? Bios üzerinden "easy flash" ile mi yoksa windovs üzerinden winflash tarzı programlarla mı?

Peki Modlu Bios yükleyen oldu mu?
    Ben öyle yapmaya uğraşıyorum ancak; ne winFlash ile ne de bios üzerinden yapamadım.
    Acaba bulduğum flash dosyası mı sorunlu anlamadım gitti.
  • quote:

Siparişi verdim, haftabaşı elimde... ;)

Teknosa'da K53 Serisi bir ürünü incelemiştim daha önce gövdesi aluminyum şöyle tuşları, gövdeyi biraz zorladım herhangi bir esneme yok, toshibaya aynı hareketi yaptım... baskı yaptığım yerden plastik gövdesi içeri doğru esnedi.

Bu arada alacağım ürün freedos olarak gelecek, makinesine, ubuntu yükleyen var mı ? sonuçları nasıl ? performanstan memnun musunuz ?

İyi akşamlar.

quote:

quote:

İyi Haftasonları...

Ben de ubuntu mevzusunu çok merak ediyorum. Biraz araştırdım, i7 işlemcili 540m grafik kartına sahip bilgisayara ubuntu yüklemişler, optimus teknolojisi nedeniyle ubuntu varsayılan olarak inteli görüyormuş ve 540m sürücüsünü yükleyince konsola düşme sorunu yaratıyormuş, yine bazı yabancı kaynaklı sitelerde okuduğuma göre birkaç yöntem ile optimus ubuntuya bir şekilde uyumlu olabilecek hale getiriliyormuş. Hayırlısıyla bir alabilirsem ilk işim win7 64 bit üzerinde crysis 2 oynamak, ikincisi de ubuntu yüklemek olacak :D

• Pardus'ta iyi bir alternatif olabilir, daha önce kurup bir süre denemiştim, şu anda en güncel olarak 2011 versiyonunu indirebiliyorsun, ilk önce pardus kurmaya karar verdim, bakalım neler olacak....

quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

Siparişi verdim, haftabaşı elimde... ;)

İyi akşamlar.

quote:

quote:

İyi Haftasonları...

Ben de ubuntu mevzusunu çok merak ediyorum. Biraz araştırdım, i7 işlemcili 540m grafik kartına sahip bilgisayara ubuntu yüklemişler, optimus teknolojisi nedeniyle ubuntu varsayılan olarak inteli görüyormuş ve 540m sürücüsünü yükleyince konsola düşme sorunu yaratıyormuş, yine bazı yabancı kaynaklı sitelerde okuduğuma göre birkaç yöntem ile optimus ubuntuya bir şekilde uyumlu olabilecek hale getiriliyormuş. Hayırlısıyla bir alabilirsem ilk işim win7 64 bit üzerinde crysis 2 oynamak, ikincisi de ubuntu yüklemek olacak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Merhaba arkadaşlar k53sv 144d siparişi şu siteden verdim fakat new revizyon olup olmadığını sormayı unuttum . Arayıp soracağım fakat haftasonu olduğu için telefonları kapalı . Bu aldığım laptop new revizyon mu değil mi ? yardımcı olursanız sevinirim ;

http://www.webdenal.com/asus-k53sv-sx061v-k53sv-ci5-2410m-2-3-k53-4g-640-1_324292.html

bu arada laptopun fiyatı 1450 küsür lira olmuş fakat ben satın alırken 1263 liraya aldım . Bu fiyata yansıtılır mı ?

eski ürünler toplatalı çok oldu. içiniz rahat olsun

• Ek bilgi olarak, 480m,460m gibi işlemciler eski olmasına karşın 2140,2500, gibi işelmciler yeni nesildir. (yeni revizyon dalgası) Yani içiniz rahat olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: perfect life

Vatan abarttı iyice işi.Fiyatlar el yakıyor.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx061v-k53sv-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54675

İşletim sistemi var dikkatinizi çekerim ama genede baya abartmışlar

Dostum ne kadar da işletim sistemi de olsa içerisinde bu fiyat fazla.İndirim bekliyorum.Maximum 12 taksit ile 1757'ye geliyor.

• perfect life gibi bende vatanbilgisayardan aynı pcyi almayı düşünüyorum inşallah önümüzdeki 1 hafta içinde bir indirim gelir.
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

1220 tl.bu fiyattan aşağısı yok gibi.freedos.
  • hayırlı olsun..incelemeni beklıyoruz.öneriyormusun bize ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

An itibariyle asus k53sv sx144d sahibiyim .

Bende imzamdaki masaüstünü satarsam sahibi olucam hocam. Çok istiyorum gerçekten bakalım. İncelemelerini bekliyoruz.
  • arkadaslar internetten gelen urunde kargo hasarından suphe edebilir miyiz?
    yani guvenebilir miyiz? memleket mersin.. urun istanbuldan gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer
    arkadaslar internetten gelen urunde kargo hasarından suphe edebilir miyiz?
    yani guvenebilir miyiz? memleket mersin.. urun istanbuldan gelecek

zaten kargodan kutusunu hasarli gorursen teslim almassin.
    net uzerinden yuzler e urun almisimdir bugune kadar hasarli bir urun gelmedi.
  • Merhaba arkadaşlar, benimde bu model laptop'um var yeni aldım, yalnız ses azaltma ve arttırma kısayolları çalışmıyor diğer kısayollar çalışıyor, normal f11 f12'ye basınca çalışmakta tuşlar. Sıkıntı ne olabilir, aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutevaziadam -- 22 Haziran 2011; 1:35:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutevaziadam

Merhaba arkadaşlar, benimde bu model laptop'um var yeni aldım, yalnız ses azaltma ve arttırma kısayolları çalışmıyor diğer kısayollar çalışıyor, normal f11 f12'ye basınca çalışmakta tuşlar. Sıkıntı ne olabilir, aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

Sadece F11 ve F12'ye basarak ses azaltıp artıramazsın.
    "FN"+F11 veya F12 Kombinasyonu ile birlikte basarak çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 22 Haziran 2011; 9:36:08 >
  • Yarın yada Cuma günü benim de elime ulaşacak hayırlısıyla. Şimdiden heyecan sardı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.