Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
3
Favori
52.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende novabilgisayar'dan aldım. Şimdilik bir problem yok gibi. Alacaklara şiddetle tavsiyem. Yalnız elinizi çabuk tutun dolar yükseldikçe fiyatlarda artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulubatlısinan

quote:

Orijinalden alıntı: VLX

ASUS K53SV-SX144D, Core i5-2410M, 4GB, 320GB, GT540, 15.6", Free Dos

Bu aleti aşağıdaki hangi firmada almamı önerirsiniz?

Eksen bilgisayar
    Sadece Notebook
    Nova bilgisayar.

Alışveriş yapan varsa bilgi verebilirmi ?

http://www.mormani.com/urun/4260c6a63c2d32a8902defac7c946ae7/-ASUS-K53SV-SX144D-Intel-Sandy-Bridge-Core-i5-2410M-2.30GHz-4GB-320GB-15.6-inc-Notebook?ref=akakce&v=1.23

ben de mornami den aldım gayat memnun oldum güvenilir bir site tercih edebilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: VLX

http://www.sadecenotebook.com/Asus-N53SV-SX365R-Core-i5-2410-230-Ghz-4-GB-500-GB-1-GB-VGA-156-Win-7-Basic,PR-5388.html

Bu ürünü almış bulunmaktayım. Hayılı olsun

Hocam madem bu kadar para vercektin Dell B63F45 modelini alsaydın i7 işlemcili Asusun bu serisindeki klavyeleri çok dandik

• DELL almayı hiç düşünmedim. Klavye, tuşa basmasını bilene dandik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 24 Haziran 2011; 8:43:27 >
  • Cihaz geçen hafta elime geçti, TRDükkan (Ankara) aldım, asus türkiye garantisi altında... ilk izlenimimlerim; kullanılan malzeme gayet kaliteli ve makine ince olmasına rağmen sağlamlık hissi uyandıracak kadar pek, ağır, kullanılan plastik kalitesi iyi.
    İlk etapta ubuntu kurdum, cihaz normal kullanımda dahi dikkat çekecek kadar ısındı, belki gerekli eklentileri yüklemediğim içindir hiç bir fikrim yok, daha sonra 64 bit Win kurdum. Diğer kullanıcıların belirttiği gibi normal kullanımda cihaz hiç ısınmıyor ve sessiz... fan hiç çalışmıyor desem yeridir. Crisis 2 kurup kartın performansını görmek istiyorum.

Cihazdaki ekran kartının ram'i upgrade edilebiliniyor mu ? bilgisi olan var mı ?

İyi Akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaygs

bizim handa çalışan bi eleman aldı bende almayı planlıyorum bu siteden aldı yanında hediye falanda göndermişler canlı kanlı görerek almak isterdim ama diğer firmalarda fiyat çok acayip pahalı oyun performansı çok iyi makinada gördüm

http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx144d-laptop-urun5910.html

Bu kadar şahsiyetsiz bir firma görmedim arkadaş ya. Ya her başlıktada 10 kere reklam yapılmazki be. Biliyoruz kimin ne olduğunu.

quote:

Orijinalden alıntı: bilopinto

Cihaz geçen hafta elime geçti, TRDükkan (Ankara) aldım, asus türkiye garantisi altında... ilk izlenimimlerim; kullanılan malzeme gayet kaliteli ve makine ince olmasına rağmen sağlamlık hissi uyandıracak kadar pek, ağır, kullanılan plastik kalitesi iyi.
    İlk etapta ubuntu kurdum, cihaz normal kullanımda dahi dikkat çekecek kadar ısındı, belki gerekli eklentileri yüklemediğim içindir hiç bir fikrim yok, daha sonra 64 bit Win kurdum. Diğer kullanıcıların belirttiği gibi normal kullanımda cihaz hiç ısınmıyor ve sessiz... fan hiç çalışmıyor desem yeridir. Crisis 2 kurup kartın performansını görmek istiyorum.

Cihazdaki ekran kartının ram'i upgrade edilebiliniyor mu ? bilgisi olan var mı ?

İyi Akşamlar.

Hocam ekran kartlarının ramleri upgrad edilemez. Zaten 1Gb üstündeki ram fazlasıyla yeter. 1Gb'ı tamı tamına kullanabilmeniz için Full HD'de full grafik ayarında AA ile falan oynamanız gerekirki bu ekran kartı ne onu yapabilir nede bu sistem ekran kartının darboğazını önleyebiliri. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 24 Haziran 2011; 22:54:10 >

• merhaba arkadaslar bende k53sv sx045 var yarım saat split second oynadıktan sonra laptop 78 79 dereceyi görüyor. Bir de fiş adaptörü acayip ısınıyor. Makineyi alalı 3 gün oldu bi format falan mı atsam
  • Makina bu gün elime geçti, tüm öğleden sonra onunla uğraştım. İlk yaptığım masaüsütndeki 64 gb ssd yi makinaya takmak oldu. ssd kutusundan çıkan harici hdd kutusuna da laptopun hdd yi yerleştirdim. win7 ultimate kurup tüm driverleri yükledim. ssd ile makina müthiş hızlı oldu. daha sonra F1 2010 kurup denedim. 1366*768 çözünürlükte bazı çok yüksek ayarları yükseğe çekerek 30 fps nin üzerinde kare/sn alabildim. tabi MSAA da kapalı durumda. MSAA kapalı diğer her şey full olunca 20 kare/sn yeye düşüyor ve oyun akıcılığını yitiriyor. Bu arada asus siteden nvidia nın 268,56 sürücüsünü indirip kurdum. Black Ops'ta ise köşe yumuşatma kapalı gayet güzel oynanabilirlik sunuyor; 40-60 kare/sn arasında gidip geliyor. Oda sıcaklığı 28 derece ve işlemci ısısı oyunlarda en yüksek 73, ekran kartı ısısı da en yüksek 71 derece gördüm. Ve ellerimizi koyduğumuz touch pad in yanlarında hiç ısı oluşmadı. Bunda ssd nin de etkisi elbette vardır.
    Kendi hdd si ile hiç denemedim, zaman kaybı olacağı için. Ben oldukça memnunum. Ama şunu da söylemeliyim ki bu makinayı oyun için alacak olanlar hayal kırıklığına uğrarlar. Çok bir beklentiye girmeden arada oyun zevkini de tatmin etmek için alınmalı.

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

• quote:

Orijinalden alıntı: beytekin45

Makina bu gün elime geçti, tüm öğleden sonra onunla uğraştım. İlk yaptığım masaüsütndeki 64 gb ssd yi makinaya takmak oldu. ssd kutusundan çıkan harici hdd kutusuna da laptopun hdd yi yerleştirdim. win7 ultimate kurup tüm driverleri yükledim. ssd ile makina müthiş hızlı oldu. daha sonra F1 2010 kurup denedim. 1366*768 çözünürlükte bazı çok yüksek ayarları yükseğe çekerek 30 fps nin üzerinde kare/sn alabildim. tabi MSAA da kapalı durumda. MSAA kapalı diğer her şey full olunca 20 kare/sn yeye düşüyor ve oyun akıcılığını yitiriyor. Bu arada asus siteden nvidia nın 268,56 sürücüsünü indirip kurdum. Black Ops'ta ise köşe yumuşatma kapalı gayet güzel oynanabilirlik sunuyor; 40-60 kare/sn arasında gidip geliyor. Oda sıcaklığı 28 derece ve işlemci ısısı oyunlarda en yüksek 73, ekran kartı ısısı da en yüksek 71 derece gördüm. Ve ellerimizi koyduğumuz touch pad in yanlarında hiç ısı oluşmadı. Bunda ssd nin de etkisi elbette vardır.
    Kendi hdd si ile hiç denemedim, zaman kaybı olacağı için. Ben oldukça memnunum. Ama şunu da söylemeliyim ki bu makinayı oyun için alacak olanlar hayal kırıklığına uğrarlar. Çok bir beklentiye girmeden arada oyun zevkini de tatmin etmek için alınmalı.

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

öncelikle hayırlı olsun. sıcaklıklara dogru baktıgına eminmisin? sogutucu kulanmıyorsan oyun içi sıcaklıkların 70 lerde kalmasına imkan yok. ayrıca 1200 e laptop alıp çogu oyunu yüksek ayarlarda oynayıpta hayal kırıklıgına ugramak alete biraz haksızlık olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

Bende novabilgisayar'dan aldım. Şimdilik bir problem yok gibi. Alacaklara şiddetle tavsiyem. Yalnız elinizi çabuk tutun dolar yükseldikçe fiyatlarda artıyor.

bende aynı yerden aldım,
    kullanlara bişi soracağım, ben buna win 7 64 bit home prem yükledim driverlarını falan kuralı nerdeyse 1-2 ay oldu.
    şuan istesem recover alabilirmiyim, yoksa recover sadece win 7 li kurulu halde gelen laptoplarda mı alınabiliyor?
  • Recovery bölümü Asusun önceden aldığı imajdır. Lebtabı nasıl aldıysanız o hale getirir. Recovery bölümü silinmediyse gerekli programlarıyla alabilirsiniz. Bu haliyle recovery alırsanız şimdiki bilgisayarınız gibi olmaz unutmayın. Acronis True Image gibi 3. parti uygulamalar ile şimdiki harddiskinizin imajını alırsanız ancak şu an kullandığınız gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Recovery bölümü Asusun önceden aldığı imajdır. Lebtabı nasıl aldıysanız o hale getirir. Recovery bölümü silinmediyse gerekli programlarıyla alabilirsiniz. Bu haliyle recovery alırsanız şimdiki bilgisayarınız gibi olmaz unutmayın. Acronis True Image gibi 3. parti uygulamalar ile şimdiki harddiskinizin imajını alırsanız ancak şu an kullandığınız gibi olur.

Free DOS ile gelen ASUS larda da recovery bölümü oluyor mu?
  • Free Dos'Ta recovery olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfect life -- 25 Haziran 2011; 16:49:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_o_X

cd den touchpad driverini atabilecek var mı? kendi sitesindeki olmuyor. multitouch çalışmıyor.

iki parmakla aşağı yukarı sürüklediğinde olmuyormu ben internetten kurdum oldu. bende internetten seyrettiğim video da adam 3 parmağıyla dokunuyor bişiler oluyordu bende onu yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

cd den touchpad driverini atabilecek var mı? kendi sitesindeki olmuyor. multitouch çalışmıyor.

iki parmakla aşağı yukarı sürüklediğinde olmuyormu ben internetten kurdum oldu. bende internetten seyrettiğim video da adam 3 parmağıyla dokunuyor bişiler oluyordu bende onu yapamadım.

İşletim sisteminiz 64 bit ise kutudan çıkan driver CD'sindeki yazılımı yükleyin, kurulum bittikten sonra görev çubuğundaki touchpad simgesine tıkladığınızda, hangi parmak hareketleri ile neler yapabileceğinizi görebilir veya yeni görevler atayabilirsiniz, alıştığınızda gerçekten kullanımı pratik ve fonksiyonel ;)

• quote:

quote:

quote:

İşletim sisteminiz 64 bit ise kutudan çıkan driver CD'sindeki yazılımı yükleyin, kurulum bittikten sonra görev çubuğundaki touchpad simgesine tıkladığınızda, hangi parmak hareketleri ile neler yapabileceğinizi görebilir veya yeni görevler atayabilirsiniz, alıştığınızda gerçekten kullanımı pratik ve fonksiyonel ;)

hımmm çok teşekürler usta birde şu ses ile ilgili program vardı ....focus gibi bişi yazıyordu.

• quote:

quote:

quote:

benimkinden cd çıkmadı galiba w7 basic ile geldiği için. driver'ı yükleyince görev çubuğunda o şey çıkmıyor işte.

• Kısayol ses azaltıp açma tuşlarını çalıştırmak için hangi driver'i yüklemem lazım arkadaşlar,-ya da sorun nedir- bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen. Diğer kısayollar -ekran ışığını kısıp açabilme..vs- çalışmakta.
  • An itibari ile asus k53sv-sx061v sahibiyim.hayırlı olsun.Allah sorunsuz kullandırmayı nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutevaziadam

Kısayol ses azaltıp açma tuşlarını çalıştırmak için hangi driver'i yüklemem lazım arkadaşlar,-ya da sorun nedir- bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen. Diğer kısayollar -ekran ışığını kısıp açabilme..vs- çalışmakta.

usta şu sayfayı incele istersenhttp://non-pasaran.blogspot.com/2010/07/asus-yazlmlar-araclar-rehberi.html
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.