aldıgımdan beri hddnin performansından memnun degilim, büyük kopyalama tasıma islemlerinde veya oyun, program vs kurulumları sırasında internete dahi giremiyorum.
ayrıca bir kac saniyede bir tık sesi ( sanırım kafa atma sesi ) cıkarıyor.
Evet bad sector var bir an önce garantiye gönderin sürekli problem çıkarır.
quote:
Orijinalden alıntı: impact_24
quote:
Orijinalden alıntı: volkan3536
arkadaslar hdd de badsector mu var acaba?
aldıgımdan beri hddnin performansından memnun degilim, büyük kopyalama tasıma islemlerinde veya oyun, program vs kurulumları sırasında internete dahi giremiyorum.
arkdaşlar bende de bad sector var 1 tane çıkıyor ama ben hdd den memnunum asus bozuk hdd leri bize kaktırmış galiba ama ben garantiyle felan ugraşmak istemiyorum laptobı gönderirsem garantiye 1 ay gelmez artık çözüm olarak ne önerirsiniz arkadaşlar
Arkadaşım Asus servis eskisi gibi değil yeniden yapılanmaya girdiler, ben de n61ja-jx119r modeli vardı onunda harddiskinde sorun vardı servise gönderdim 1 hafta sonra elime ulaştı, şüphen olmasın gönül rahatlığıyla gönderebilirsin, servisdeyken telefonla da sorabilirsin ne durumda olduğunu tatmin edici cevap veriyorlar...
quote:
Orijinalden alıntı: ulubatlısinan
Arkadaşım Asus servis eskisi gibi değil yeniden yapılanmaya girdiler, ben de n61ja-jx119r modeli vardı onunda harddiskinde sorun vardı servise gönderdim 1 hafta sonra elime ulaştı, şüphen olmasın gönül rahatlığıyla gönderebilirsin, servisdeyken telefonla da sorabilirsin ne durumda olduğunu tatmin edici cevap veriyorlar...
usta çok az yerde var ve bende hiç problem olmadı daha acaba kullansammı diyorum ya aklım karştı diger hdd arızası olan arkadaşlar durumları ne alemde acaba
quote:
Orijinalden alıntı: erhanmehmet
quote:
Orijinalden alıntı: ulubatlısinan
usta çok az yerde var ve bende hiç problem olmadı daha acaba kullansammı diyorum ya aklım karştı diger hdd arızası olan arkadaşlar durumları ne alemde acaba
Eğer problem yaratmıyorsa daha sonra gönder, bazılarında kafa atma yani takılma yapıyor öyle bir durum olursa hemen gönderirsin.
arkadaşlar bende aynısını bugün novabilgisayar'dan spariş verdim fiyat gayet uygun ama bir şüphem var acaba ekran kalitesi nasıl kullananlar bir bilgi verebilirmi.
quote:
Orijinalden alıntı: pcheveslisi
arkadaşlar bende aynısını bugün novabilgisayar'dan spariş verdim fiyat gayet uygun ama bir şüphem var acaba ekran kalitesi nasıl kullananlar bir bilgi verebilirmi.
Hocam Ekranı Gayet İyi. Yorumlar Aklını Bulandırmasın Gayet Hoş Bir Ürün Alıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: KuTuKoLaCI
quote:
Hocam Ekranı Gayet İyi. Yorumlar Aklını Bulandırmasın Gayet Hoş Bir Ürün Alıyorsun.
teşekkürler kardeş yorumun için
Bu notebook normal işlemlerde kasıyormu üstte birkaç arkadaş bu konuda şikayet etmiş?oyunlar çok önemli değil ama normal kullanımda kasıyor mu? 720p ve 1080p videolarda nasıl
Arkadaşlar laptop bugün elime geçti win7 64bit ve tüm driverleri kurdum. ama bir ekran kartından diğerine nasıl geçiş yapacağım yardımcı olurmusunuz? şu an intel varsayılan ekran kartı
masaüstünden sağ tıkla nvidia denetim masası var oraya gır,orada tercih edilen grafik işlemcisi var.ordan seçeceksin
ama 3-5 tane öyle seçenek var birini değiştiriyorum diğeri otomatik laıyor hepsini tek tek mi değiştirmek lazım acaba daha kısa bir yolu yokmu
quote:
Orijinalden alıntı: erhanmehmet
quote:
Orijinalden alıntı: impact_24
quote:
Orijinalden alıntı: volkan3536
arkadaslar hdd de badsector mu var acaba?
arkdaşlar bende de bad sector var 1 tane çıkıyor ama ben hdd den memnunum asus bozuk hdd leri bize kaktırmış galiba ama ben garantiyle felan ugraşmak istemiyorum laptobı gönderirsem garantiye 1 ay gelmez artık çözüm olarak ne önerirsiniz arkadaşlar
burada bir kaç yöntem var, garantiye yollamak istemiyorsan işine yarar.
Ben de aldım arkadaşlar dün akşam.Fazla kurcalayamadım ama ilk izlenimlerim oldukça olumlu.Normal internet kullanımında ısınmıyor , fan çalışmıyor ya da o kadar sessiz çalışıyor ki duyulmuyor Tek gözüme çarpan adaptörü oldu.Dün akşam 1 saat kadr kullanımda deli gibi ısındı.Sizde de adaptör ısınması var mı ?
Şimdiye kadar deli gibi ısınmayan adaptör ben görmedim
Evet ya one öyle adaptör aşırı ısınıyor ve kablosu çok kısa elimi yaktı valla :D heralde adamların bildiği bişey vardır ne diyelim :D
Evet sadece şarjda ısınıyor normal kullanımda sorun yok :)
Benim notebookta touch pad çalışmamaya başladı ve özellikle hd filmlerde ortada bir çizgi belirip görüntüyü hafiften bozuyor..garantiye göndermeli miyim acaba?
arkdaslar slmlar bende yenı aldım makıneı ama ses cok boguk cıkıyor eskı samsungumda canlı cıkıyordu onda srs wow vardı bunun ıcındekı realtekte srs wow yok bırde altack lansıng yazıyor ınanması guc hayal kırıklıgı oldu bunun ıcın yardım edebılırmısınız sızde de aynı sorun varmı bırde wıreless cubugu cok dusuk ve az sınyal alıyor uyuz oluyorum onu nasıl halldebılrım lutfen yardıcı olun
quote:
Evet ya one öyle adaptör aşırı ısınıyor ve kablosu çok kısa elimi yaktı valla :D heralde adamların bildiği bişey vardır ne diyelim :D
Kablonun kısa olmasına ben de hayret ettim. Prize takınca adaptör havada sallanıyor Hele birde akşam olunca mavi ışıkta güzel efekt yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: dj_alper_
quote:
Kablonun kısa olmasına ben de hayret ettim. Prize takınca adaptör havada sallanıyor Hele birde akşam olunca mavi ışıkta güzel efekt yapıyor
:D evet doğru valla ama ben uzun kablo aldım dayanamadım o efektin güzelliğine