Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
3
Favori
52.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun şimdiden.incelemeni beklıyoruzz..
  • arkadaşlar son karar olarak aşağıdaki laptopu alacağım.bütçeme uygun olduğu için.gönül isterdi.N53 serisinden almak ama yapacak bişi yok.aşağıdaki laptop ile yapmak istediklerim.grafik seviyesi orta kalite olarak oynıyacağım oyunlar cod black ops,cod mw2,pes 2011 gibi oyunlar bide internette surf ve film izleme gibi.ihtiyaçlarımı karşılar mı?????şimdiden teşekkürler.

http://www.bimeks.com.tr/urun/118341/asus-k53sj-sx079v.aspx
  • K53SJ modeli icin pek de iyi seyler soylemiyorlar.. bilginize.. ekran kartı dusuk malesef
  • soylemıs oldugum oyunları orta seviye grafik kalıtesı ıle akıcı bır sekılde oynayabılır mıyım?
  • notebookcheck diye bi siteden baktim da.. o ekran kartı icin orta ve dusuk seviyeleli grafiklerde vasatı asmaz diyor. yani 2-3 sene sonra mesela ekran kartın orta seviyede kastirmaya baslayabilir gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rimixer54

arkadaşlar son karar olarak aşağıdaki laptopu alacağım.bütçeme uygun olduğu için.gönül isterdi.N53 serisinden almak ama yapacak bişi yok.aşağıdaki laptop ile yapmak istediklerim.grafik seviyesi orta kalite olarak oynıyacağım oyunlar cod black ops,cod mw2,pes 2011 gibi oyunlar bide internette surf ve film izleme gibi.ihtiyaçlarımı karşılar mı?????şimdiden teşekkürler.

Peki neden Asus K53SV-SX144D almıyorsun? Üstelik ortalama 150 tl daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

Orijinalden alıntı: mutevaziadam

Merhaba arkadaşlar, benimde bu model laptop'um var yeni aldım, yalnız ses azaltma ve arttırma kısayolları çalışmıyor diğer kısayollar çalışıyor, normal f11 f12'ye basınca çalışmakta tuşlar. Sıkıntı ne olabilir, aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

Sadece F11 ve F12'ye basarak ses azaltıp artıramazsın.
    "FN"+F11 veya F12 Kombinasyonu ile birlikte basarak çalışır.

Belirtmemişim sanırım bende öyle yaptım zaten, diğer kısayollar calısıyor sadece ses tuşları calısmıyor.

• alacağım bilgisayarda işletim sistemi yüklü olması ve netten alısverıs yapmıyacagım ıcın ASUS K53SV-SX144D benım göstermıs oldugum laptoptan daha pahalı
    quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

arkadaşlar son karar olarak aşağıdaki laptopu alacağım.bütçeme uygun olduğu için.gönül isterdi.N53 serisinden almak ama yapacak bişi yok.aşağıdaki laptop ile yapmak istediklerim.grafik seviyesi orta kalite olarak oynıyacağım oyunlar cod black ops,cod mw2,pes 2011 gibi oyunlar bide internette surf ve film izleme gibi.ihtiyaçlarımı karşılar mı?????şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar Vatan'da 27-30 Haziran arası indirim olur mu ne dersiniz ?
  • ASUS K53SV-SX144D, Core i5-2410M, 4GB, 320GB, GT540, 15.6", Free Dos

Bu aleti aşağıdaki hangi firmada almamı önerirsiniz?

Eksen bilgisayar
    Sadece Notebook
    Nova bilgisayar.

Alışveriş yapan varsa bilgi verebilirmi ?
  • quote:

alacağım bilgisayarda işletim sistemi yüklü olması ve netten alısverıs yapmıyacagım ıcın ASUS K53SV-SX144D benım göstermıs oldugum laptoptan daha pahalı
    quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

Ekran kartındaki performans ve fiyat farkı göz önüne alındığında, aşağıdaki ürünü öneririm. Tabi ki oyunla aran varsa. Karar yine de senin

Asus K53SV

• quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Bu laptopta parmak izi okuyucunun olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

Bu modelde yok. Zaten resimlerini incelersen parmak izi okuyucu olup olmadığını farkedersin. Ya Hp cihazlardaki gibi klavyeyi kullanmak için ellerini koyduğun bölümde olur, ya da Acer 6935G'deki gibi touchpad tuşlarının arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

ASUS K53SV-SX144D, Core i5-2410M, 4GB, 320GB, GT540, 15.6", Free Dos

Eksen bilgisayar
    Sadece Notebook
    Nova bilgisayar.

http://www.mormani.com/urun/4260c6a63c2d32a8902defac7c946ae7/-ASUS-K53SV-SX144D-Intel-Sandy-Bridge-Core-i5-2410M-2.30GHz-4GB-320GB-15.6-inc-Notebook?ref=akakce&v=1.23

• mormani adlı siteyi ilk defa duydum. Diğer seçenekleri yorumlar mısınız.
  • 3 firmada iyidir bi sorun yaşayacağını sanmıyorum, nova ve eksenin mağazaları bir artı olabilir, ayrıca mormani'de güvenilebilir bir sitedir için rahat olsun...
  • quote:

Eksen bilgisayar
    Sadece Notebook
    Nova bilgisayar.

Eksen yada Mormani 2'sinden birini tercih edebilirisin 2'sindende aslışverişim oldu güvenilir firmalardır
  • quote:

Eksen bilgisayar
    Sadece Notebook
    Nova bilgisayar.

Nova yı gözün kapalı tercih edebilirsin, hiç bir sorun da yaşamazsın.
  • hayırlı olsun...incelemeni beklıyoruz..verdiğin linkteki siteden mı aldın?
  • quote:

hayırlı olsun...incelemeni beklıyoruz..verdiğin linkteki siteden mı aldın?

Teşekkür ederim. Evet, sadecenotebook.com dan aldım. Elim geçince paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.