Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
3
Favori
52.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rainbowtrt

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

@rainbowtrt
    Hocam ekran çok mu kötü :S
    Laptop kafama yattı çünkü. elektrik kaçağı falan var mı n53 de vardı geneldede. k52 arızalıydı k53 değil mi diyorsunuz?

hocam ekran çok iyi değil. o şekilde söyleyeyim. çok kötü demek biraz yanlış olur. belki benim gözüm daha iyisine alışmış olabilir.
    fakat bundan daha iyi notebook ekranları gördüm. o yüzden bu ekrana alışamadım henüz. onun dışında adaptör girişini yüksek notebook soğutucu kullanarak çözdüm. adaptörü ön tarafa doğru tutuyorum. bunları dikkate almazsan oldukça performanslı bir notebook. tabiki fiyatına göre.

ss koyabilir misin?almayı düşünüyorum çünkü?

• Ben de Bugün siparişi verdim, kargoya verilmiş bile...

64 bit bir işletim sistemi kuracağım ama Ultimate mi, Pro mu kurayım karar veremedim.
    İlk kurulumda önerileriniz varmı? (ben şöyle yapmıştım ama sen yapma gibi)
    Mesela ekran kartınını tanıtmada sorunlar yaşayan olmuştu.

Ben hangi yolları izleyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

Ben de Bugün siparişi verdim, kargoya verilmiş bile...

64 bit bir işletim sistemi kuracağım ama Ultimate mi, Pro mu kurayım karar veremedim.
    İlk kurulumda önerileriniz varmı? (ben şöyle yapmıştım ama sen yapma gibi)
    Mesela ekran kartınını tanıtmada sorunlar yaşayan olmuştu.

Ben hangi yolları izleyeyim?

ultimate kur hocam ayrıca su ekranın resmini çeker misin gelince? senden yorum bekliyorum hocam iyiyse kuzenime alacam

• http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

GPU-Z görüntüsü koyabilir misiniz?Yukarıdaki linkte ekran kartı gddr5 olarak belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 23 Mayıs 2011; 22:45:20 >
  • Yurtiçi Kargo'nun azizliğine uğradım. Benim ilçem yerine başka ilçeye yönlendirmişler (nasıl becerdilerse)artık yarın gelecek.
    Zaten anlaşmalı kargo yurtiçi olunca canım sıkılmıştı işlerini düzgün yapmadıklarından, böylelikle de bir daha ispatlamış oldular.
    Bir daha töbe baktım yurtiçi üzerine para verip Aras ile gönderin diyeceğim.
  • Hocam ekranın resmini çekersen çok makbule geçersin kuzenime alacam ekran aklıma takıldı
  • Merhaba arkadaşlar;

Laptop'a dün akşam itibariyle kavuştum. W7 Ultimate kurdum, driverleri yükledim derken, vakit bi'hayli geç olmuştu.
    Ayrıntılı olarak inceleme fırsatım olmadı.
    Lakin ürünün malzeme kalitesi çok iyi. Ekranından hala jiletinini sökmediğimden, ekranı hakkında net bilgi olmasa da masaüstü pc'de 23" Full HD monitör kullandığımdan ona göre kıyaslar isem (jiletinli haliyle) o daha iyi.
    Laptoplar hakkında pek bilgim yok (tekno mağazalardaki incelemeler dışında) ama çok kötü gelmedi bana.

Cpu-Z yükledim ama inceledim "ekran kartı gddr5" olup olmadığını ya es geçtim ya da hatırlamıyorum. Bu akşam cevabını vermeye çalışırım.

Yalnız tahminim üzerine (evimizin toplaklamasının iyi olmadığını bildiğimden) elektrik sızdırması olayı (aliminyum yüzeyde) sanki karıncalanma yapar gibi bunu elinizi çok hafif üzerinde gezdirirken yapıyor. Yani sabit tutarken yapmıyor.

Bu iş sadece topraklamadan dolayı yapıyordur çünkü almadan 10 larca defa tekno marketlerde kurcalayıp bu duruma rastlamamıştım.
    Acaba akım koruyucu prizlerden alsam bu olay düzelir mi? Yoksa elektrikçi çağırıp evin topraklamasını mı yapacak?

• Arkadaşlar ben de uzun araştırmalar sonucu bunu almaya karar verdim.1-2 haftaya kadar alacağım.Öyle çok büyük bir sorun okumadım.Sadece ekranın çözünürlüğünü falan iyi olmadığını okudum.Sizce nasıl çözünürlük çok mu kötü yani bluray film falan izlerken sorun yaratır mı ? Bir de başka bir sorunla karşılaşan oldu mu ? N53 gibi tuş esnemesi yapmıyormuş ada klavye çok iyi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfect life

Arkadaşlar ben de uzun araştırmalar sonucu bunu almaya karar verdim.1-2 haftaya kadar alacağım.Öyle çok büyük bir sorun okumadım.Sadece ekranın çözünürlüğünü falan iyi olmadığını okudum.Sizce nasıl çözünürlük çok mu kötü yani bluray film falan izlerken sorun yaratır mı ? Bir de başka bir sorunla karşılaşan oldu mu ? N53 gibi tuş esnemesi yapmıyormuş ada klavye çok iyi bu.

+1
  • Bende bugün bu aletten alacağım. Herşeyi hazırladım hatta şuan oyunları indirmeye başladım. 720P olsun 1080P olsun orjinal Bluray disk olsun filmlerimde harddiskimde mevcut. Elime geçtiğinde oyunlar filmler ve ekran hakkında özellikle yorum yapacağım. Diğer sorulan ve cevabı alınamayan sorulara da becerebilirsem yanıtlar vereceğim.

Görüşmek dileğiyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mandalion

Bende bugün bu aletten alacağım. Herşeyi hazırladım hatta şuan oyunları indirmeye başladım. 720P olsun 1080P olsun orjinal Bluray disk olsun filmlerimde harddiskimde mevcut. Elime geçtiğinde oyunlar filmler ve ekran hakkında özellikle yorum yapacağım. Diğer sorulan ve cevabı alınamayan sorulara da becerebilirsem yanıtlar vereceğim.

Görüşmek dileğiyle :)

bekliyoruz hocam
  • ekran kartı gddr3 arkadaşlar. bendekini gpu-z öyle gördü.

Ayrıca ekranına kötü demek biraz insafsızlık bence. sadece normal diyeblirim. son 1 yıldaki 3 üncü laptopum. hiçbirisi ekstra özellikli bir laptop değildi hepsinin ekranı da benzerdi.

bu bilgisayarların ekranını 1500-2000 fiyat arasındaki bilgisayarların ekranı ile karşılaştıranlar hata yapıyor. ne kadar ekmek o kadar köfte. 1200 liraya böyle bilgisayar bence bulunmaz nimet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *G.T.C.* -- 26 Mayıs 2011; 22:57:41 >
  • Gpu-z bilgileri...

http://www.yukleresim.com/images/05621233276839658456.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 26 Mayıs 2011; 23:08:36 >
  • Bu bilgisayarı nette hangi sitede bulabilirim link atar mısınız?

• Arkadaşlar bir de sanki ekran kare gibi duruyor fotoğraflarda.Geniş ekran değil mi ? maksimum çözünürlük kaç acaba ?
  • Ekran kare değil.

Max çözünürlük 1366X768

Ekran kalitesi de kötü değil kesinlikle. Çok iyiden kastınız nedir bilmem ama şikayetim yok.

Ben de mormani den aldım. Piyasaya göre bonus ve axses kartınız var ise çok avantajlı.

• Arkadaşlar ben bu laptopu almayı düşünüyorum oyun oynamak için nasıldır CoD black ops pes 2011 nba 2011 crysis 2 gibi oyunları hiç kasmadan oynayabilir myiim ve max. ekran belleği 3bin bilmem kaç diyor bu ne demek max ram 8gb bu nedemek açıklarsanız gerçekten çok sevinirin
  • Arkadaşlar attığınız linklere baktımda freedos hepsi. işletim sistemlisi yok mu freedos uğraşmak istemiyorum? ayrıca freedos'un yanında driver cd si geliyor mu?

@ozcan tufan
    MAx 8 gb ram laptopta suanda 4 gb ram var. istedikten sonra 8 gb a kadar yükselttirebilirsin yeni ram takarak.
    Ekran kartı sorunuzu anlamadığım için cevap veremiyorum az daha açık sorarsanız cevap verebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.