Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
3
Favori
52.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jelly_jam

laptop'u aldım... oyunlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım .... ekran kalitesi de gayet iyi...

sadece videolarda sıkıntı yaşıyorum... wmplayer,vlc,km tüm codec'ler kurulu... vcd kalitesinde izliyorum HD-Rip'leri?,
    Yardımcı olabilecek bir arkadaşlar var mı?
    İçim daraldı
    Nvidia ayarlarından da tüm işlemler için yüksek grafik işlemciyi kullandım bu da çözüm olmuyor...
    Dalgalı ve net olmayan çok kötü bir görüntü var.. aynen vcd gibi...

Dostum codecler ile ilgili bir sorunun var.Bence temiz kaldırıp tekrar kurabilirsiniz.
  • denedim onu da dostum... k lite codec'i baştan kaldırıp kurdum... yine değişmedi sonuç...
    DVD'lerde de görüntü bariz kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

Orijinalden alıntı: thall

Ekran görüntüsü;
     ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

Berkayboys;

Kardeşim senin için ekran görüntüsü koydumya;
    ekranda pikselleşme var mı yok mu, en iyi SS lar ile anlarsın.

Arkadaşlar bu revizyon olayını da kapatın artık. Benim de hem kutusunda hemde yukarıda fotoda görünen yerde aynı etiketten var.
    (Mormani'den aldım.)

Hocam siz screenshot yapmıssınız böyle piksel belli olmaz ki? 10 cm geriden falan olması lazım.?

• Pil durumu nedir, internet ve ofis kullanımında ne kadar, film izlerken ne kadar oyunda ne kadar yetiyor; deneyen varsa belirtirse iyi olur. Teşekkürler
  • İnternette yükte 52 dakika normal kullanımda 246 dakika deniliyor ama deneyip - test etmek lazım.
  • Arkadaşlar bu hatalı sandy bridge chipsetleri i7 işlemci serileri için geçerlidir. sandy bridge i5 işlemcili modeller zaten hata anlaşıldıktan sonra piyasaya geç çıktıkları için herhangi bir problem yok. yani new revision yazmasa da i5 li modeller hatasızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jelly_jam

denedim onu da dostum... k lite codec'i baştan kaldırıp kurdum... yine değişmedi sonuç...
    DVD'lerde de görüntü bariz kötü.

Tekrar format atmayı denedin mi?Ekran kartının driverl vs. tam kurulmamış olabilir.En son çare format.Yine de olmazsa servise ver.
  • Bu makineyi kullanan arkadaşlar sizde de makinenin sağ ya da sol hoparlöründen açtığınızda cızırtı geliyor mu? Bugün servise verdim makineyi 7 gün içinde dönücekleirni söylediler sağ hoparlörden cızırtı geliyor diye söyledim ama değişim raporu vericeklerine dair hiç umudum yok forumda okuduklarıma göre servisi pek iyi değilmiş çünkü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivanc89

Bu makineyi kullanan arkadaşlar sizde de makinenin sağ ya da sol hoparlöründen açtığınızda cızırtı geliyor mu? Bugün servise verdim makineyi 7 gün içinde dönücekleirni söylediler sağ hoparlörden cızırtı geliyor diye söyledim ama değişim raporu vericeklerine dair hiç umudum yok forumda okuduklarıma göre servisi pek iyi değilmiş çünkü :(

hoparlörden cızırtıdan dolayıda değşim beklemeyin zaten. ufacık bir sorundan dolayı değişim verilemez
  • Ben 500 GB Seagate Momentus 7200 RPM Harddisk aldim laptopa, birde cok sirin bir hdd kutusu.. Bundaki 320 gb lik hdd yi cikarip hdd kutuya, 500 gb lik hdd yi de laptopa takacagim, umuyorum performansta gozle gorulur bir artis olacaktir Cunku laptopun siritan tek noktasi 5400 rpm li 320 gb hdd idi
    Ancak keske su guc girisini sol dip kısma veya arka kısma yapsalarmıs
  • hdd ve ram yuvalarında sanırım garanti bandı yok; rahatlıkla hdd ve ram leri değiştirebiliriz. Bir de ram tek perçe 4 gb mı yoksa 2+2 gb mı? Bu konuda da bilgi verirseniz sevirim, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytekin45

hdd ve ram yuvalarında sanırım garanti bandı yok; rahatlıkla hdd ve ram leri değiştirebiliriz. Bir de ram tek perçe 4 gb mı yoksa 2+2 gb mı? Bu konuda da bilgi verirseniz sevirim, teşekkürler.

çift slot'tur.tek olacağını hiç sanmam
  • @Berkayboys

Ufacık bir sorun demişiniz ama ufak olsun büyük olsun bi sorun varsa ve fabrika çıkışında hatalıysa değiştirmek zorundalar. O kadar para verdiğim halde niye bozuk mal kullanayım
  •  ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri  ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri  ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri  ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

benim laptop elime geçti.Biraz oyun denemesi yaptım.Dirt 3te ayarlar fulldür.The witcher da ise ayarlar highdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 7 Haziran 2011; 22:25:52 >

• @Stargate_0404

Kontrol edebilir misin en yüksek seviyede hoparlörden cızırtı geliyor mu? Sormamın sebebi N53 serisinde böyle bir hoparlör sorunu vardı hemen hemen her bilgisayarda K53 lerde de bu var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.

Bu bilgisayarı kullananlar kontrol edebilir misiniz? Sonic Master programı açıkken ses seviyesi 70 lerden itibaren cızırtı oluyor mu bir bakarsanız sevinirim :)
  • quote:

@Berkayboys

Ufacık bir sorun demişiniz ama ufak olsun büyük olsun bi sorun varsa ve fabrika çıkışında hatalıysa değiştirmek zorundalar. O kadar para verdiğim halde niye bozuk mal kullanayım

oldu adamlar bir hoparlör cızırtısından değişim versinler.bi sen akıllısın zaten
  • @Berkayboys

Aynen öyle vermeli gerekiyordu ve verdiler. Sadece hakkımı arayan bir tüketiciyim. Sen olsan herhalde yeni aldığın bir mal bozuk çıksa onu öyle kullanırdın. Saygı duyarım tabi
  • quote:

@Stargate_0404

Kontrol edebilir misin en yüksek seviyede hoparlörden cızırtı geliyor mu? Sormamın sebebi N53 serisinde böyle bir hoparlör sorunu vardı hemen hemen her bilgisayarda K53 lerde de bu var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.

Bu bilgisayarı kullananlar kontrol edebilir misiniz? Sonic Master programı açıkken ses seviyesi 70 lerden itibaren cızırtı oluyor mu bir bakarsanız sevinirim :)

Hoperlörde cızırtı yok.Sonda bile ses kaliteli ..Sorunsuz.
    Ama şu laptopta kısayol tuşlarını nasıl çalıştırıyoruz.Ses arttırma,azaltma,blutooth,ekran parlaklığı vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 7 Haziran 2011; 18:17:57 >
  • @Stargate_0404

Valla içim rahatladı o zaman aynı modelle gidip değiştireyim. Soruna gelince driver cd sinden atk olanı yüklemen gerekiyor. O zaman fn tuşuna basarak istediğin ayarı yapabilirsin
  • Bu bilgisayarı yeni aldım. Windows 7 ultimate kurdum(ilaçlı), ancak açılışta "Machine Check Error" hatası çıkıp tekrar restart ediyor. Birkaç kez format attım yine aynı. F5 e basınca windowsa geçiyor ancak hiçbirşeye basmazsan restart ediyor. Makinede bir bozukluk olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayfam -- 7 Haziran 2011; 18:48:39 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.