Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
3
Favori
52.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webster88

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

şarj solda.ekran kartının hava üfleme yerinde.sorun yok bence.

lanet olsun bu lg monitörün m'sinden anlamıyor benim dell'in monitörüde lg ve çok iyi değil.veya hatalı mı ürettiler naptılarsa

Peki HDMI ile akatarınca görüntü kalitesi nasıl HD görüntü sağlıyor değil mi?

evet sağlanıyor.ama görüntü taşıyor.düzeltemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webster88

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

şarj solda.ekran kartının hava üfleme yerinde.sorun yok bence.

lanet olsun bu lg monitörün m'sinden anlamıyor benim dell'in monitörüde lg ve çok iyi değil.veya hatalı mı ürettiler naptılarsa

Peki HDMI ile akatarınca görüntü kalitesi nasıl HD görüntü sağlıyor değil mi?

evet sağlanıyor.ama görüntü taşıyor.düzeltemedim.

hocam tv'den kaynaklanan bişey düzeltemeyebilirsiniz

• Pikseller biraz belli gibi.Normal kullanımda çok fark ediliyor mu ? Yoksa ekranın içine mi girmek gerek fark etmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfect life

Pikseller biraz belli gibi.Normal kullanımda çok fark ediliyor mu ? Yoksa ekranın içine mi girmek gerek fark etmek için ?

+1 anlatmak istediğim buydu anlatamadım
  • 1200 tl ye bu laptoptan daha iyi bir laptop hala yok.. Bulan varsa lütfen haber etsin
  • quote:

Hayır 1200 Lira değil ben vatandan cumartesi günü 1730 liraya alacağım şu modeli ;
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx061v-k53sv-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54675

Eğer söylediğin fiyata alırsan asrın hatasını yapmış olursun. %25 indirimle vatan 1300 küsürata satmıştı. EW de basic olanı 1300 civarında satıyor.
    Sırf lisans için hiçbiri alınmaz, al freedos gitsin

• quote:

Hayır 1200 Lira değil ben vatandan cumartesi günü 1730 liraya alacağım şu modeli ;ış malzeme daha kalite.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx061v-k53sv-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54675

O kadar para verilmez bence.Fotoğaflar piksel olayını tam olarak açıklamıyor.Monitör olarak bir kaygınız olmasın.Standart monitör.Ben bir sorun göremedim.
    Bu fiyata bulacağımız en iyi laptop bence.1800tl Toshibaya bayılan bir arkadaş bu laptopa baktı.Çok beğendi.Yani bu f/p ürünü bence.Çok kurcalamayın.Dell 5010 (i5 480m 5650) kullandım.Bu Dellden daha iyi bence.En azından dış malzeme daha kalite.Tuş takımı daha iyi.İşlemci sandy bridge,ekran kartı daha iyi.
    Kısacası paranız vara,bir notebook ihtiyacınızı bu notebook giderecektir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 8 Haziran 2011; 21:40:44 >

• Finansbank kredi kartı kullanıyorum ve bu notebook'u en ucuza alabileceğim yer neresidir bir fikri olan var mı?
  • quote:

quote:

Hayır 1200 Lira değil ben vatandan cumartesi günü 1730 liraya alacağım şu modeli ;ış malzeme daha kalite.

O kadar para verilmez bence.Fotoğaflar piksel olayını tam olarak açıklamıyor.Monitör olarak bir kaygınız olmasın.Standart monitör.Ben bir sorun göremedim.
    Bu fiyata bulacağımız en iyi laptop bence.1800tl Toshibaya bayılan bir arkadaş bu laptopa baktı.Çok beğendi.Yani bu f/p ürünü bence.Çok kurcalamayın.Dell 5010 (i5 480m 5650) kullandım.Bu Dellden daha iyi bence.En azından dış malzeme daha kalite.Tuş takımı daha iyi.İşlemci sandy bridge,ekran kartı daha iyi.
    Kısacası paranız vara,bir notebook ihtiyacınızı bu notebook giderecektir bence.

+1

• +2
  • Haklısınız ama ben internetten alış-veriş yapmayı pek sevmiyorum.Adana'da da Bimeks , Vatan , Media Markt ve Teknosa dışında büyük teknoloji mağazası yok.Bimekste ekran kartı daha kötü olan bir model satılıyor.Media Markt ve Teknosada da mevcut değil.Bu yüzden Vatandan almak dışında bir seçeneğim yok.
  • quote:

Haklısınız ama ben internetten alış-veriş yapmayı pek sevmiyorum.Adana'da da Bimeks , Vatan , Media Markt ve Teknosa dışında büyük teknoloji mağazası yok.Bimekste ekran kartı daha kötü olan bir model satılıyor.Media Markt ve Teknosada da mevcut değil.Bu yüzden Vatandan almak dışında bir seçeneğim yok.

Vatanın indirimlerini beklerseniz iyi olur.Bazen teknosa da yüzde 20 indirim yapıyor.1550 olan asus k53sv win7 premium ürününü 1250ye alabilirsiniz.
  • Zaten bir öngörüm var hem seçim sonrası hemde okulların kapanması ile birlikte kampanyalarda ard arda gelecektir.
  • Evet.karneler verildikten sonra indirim patlamaları ard arda gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 8 Haziran 2011; 23:59:11 >
  • Teşekkürler.Şu babalar günü indirimleri de fena olmuyor.21 Haziran'a kadar beklemedeyim.Bakalım güzel indirimler olacak mı.
  • İkinci aldığım notebookta da son seslere doğru cızırtı var bir de klavyesi esniyor Of artık değiştirmiycem kullanırım böyle
  • arkadaşlar... bir konuyu netliğe kavuşturalım bu laptop'un ekranı öyle net kaliteli filan değil... bu kesin
    ama şunu da söyleyeyim... yan yana koyduğum casper marka (ati 5650) laptop ile kıyasladığımda çok ufak bir kalite düşüklüğü var...
    Ekranda özellikle divx filan izlerken, siyah tonlamaları başarısız, renk geçişleri yetersiz. Yüksek çözünürlüklü bir görüntü de tabi vaziyeti idare ediyor.
    Uzaktan bakıldığında her türlü kurtarır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jelly_jam

arkadaşlar... bir konuyu netliğe kavuşturalım bu laptop'un ekranı öyle net kaliteli filan değil... bu kesin
    ama şunu da söyleyeyim... yan yana koyduğum casper marka (ati 5650) laptop ile kıyasladığımda çok ufak bir kalite düşüklüğü var...
    Ekranda özellikle divx filan izlerken, siyah tonlamaları başarısız, renk geçişleri yetersiz. Yüksek çözünürlüklü bir görüntü de tabi vaziyeti idare ediyor.
    Uzaktan bakıldığında her türlü kurtarır...

Benim için idare eder.Zaten oyun amaçlı veya film izleme amaçlı almadım.Ara sıra kullansam yeter.Oyun,net,film vs.. çok da takılmayın.Bence sorun yok monitörde.Çok detaya takılınca soru işaretleri artıyor.
  • Samsung R538 marka laptopla karsılastırdım bende.. Samsungun ekrnı biraz daha iyi.. Farklı olmaları da gayet dogal.. Ancak benim icin asusun ekranı hala kabul edilebilinir kalitede
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.