Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
3
Favori
52.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kivanc89

@Berkayboys

Aynen öyle vermeli gerekiyordu ve verdiler. Sadece hakkımı arayan bir tüketiciyim. Sen olsan herhalde yeni aldığın bir mal bozuk çıksa onu öyle kullanırdın. Saygı duyarım tabi

öyle kullanmam tabikide ama garantiye gönderirim yaparlar. bi hoparlörden değişim olmaz çünkü onu anlatmaya çalısıyorum
  • @Berkayboys

DOA diye bir şey varmış. Elektronik ürünlerde ilk 30 gün içerisinde cihazın arızalı çıkması durumunda cihaz müşteriye tamir edilerek değil değiştirilerek geri veriliyormuş ya da ücret iadesi yapılıyormuş. Ben bilmiyordum tüketici olarak böyle bir hakkımız varmış öğrenmem iyi oldu.
  • @ Stargate_0404
    Sağol fotoğraflar için.High'da böyle ise orta seviyelerde çok çok rahat akıcı grafikler elde edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

Bu bilgisayarı yeni aldım. Windows 7 ultimate kurdum(ilaçlı), ancak açılışta "Machine Check Error" hatası çıkıp tekrar restart ediyor. Birkaç kez format attım yine aynı. F5 e basınca windowsa geçiyor ancak hiçbirşeye basmazsan restart ediyor. Makinede bir bozukluk olabilir mi?

Hallettim..
  • quote:

@Berkayboys

DOA diye bir şey varmış. Elektronik ürünlerde ilk 30 gün içerisinde cihazın arızalı çıkması durumunda cihaz müşteriye tamir edilerek değil değiştirilerek geri veriliyormuş ya da ücret iadesi yapılıyormuş. Ben bilmiyordum tüketici olarak böyle bir hakkımız varmış öğrenmem iyi oldu.

o zaman süper hocam
  • quote:

@Stargate_0404

Valla içim rahatladı o zaman aynı modelle gidip değiştireyim. Soruna gelince driver cd sinden atk olanı yüklemen gerekiyor. O zaman fn tuşuna basarak istediğin ayarı yapabilirsin

Teşekkürler.Dell i5 laptop vardı.20 gün kullanıp arkadaşa satmıştım acilen.Onda fn tuşu yoktu.Otomaikti. Ayıptır söylemesi fn tuş olayını yeni öğrendim.Bu da öğrenilecekmiş.Fn olayı ile halloldu.
    YAlnız lcdye bağlarken çözünürlük tam oturmuyor.Yanlardan artıyor.Nvidia panelinde düzeltme ayarı falan yok.Gtx 260 ile ayarlar çok iyi yapılıyordu.Acaba driver ile ilgili midir?
    Kamerası kötü.Tek eksisi bence bu ve ekran kartının driver sıkıntısı.Son driver hata veriyor.En azından bir çözümü varsa bile sorunsuz driver çıkana kadar dvdden çıkan versiyon ile idare edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 7 Haziran 2011; 22:32:46 >

• bendede ses sonda, en ufak bir cizirti yok, belkide size baska biryerden gelen ses (mesela hdd) hoparlor cizirtisi olarak geliyordur..

Bu arada hdd yi degistirmistim ya 500 gb 7200 rpm seagate ile. win 7 Hdd puani 5.7 den 6.0 ya firladi Degistirmesi de cok kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

bendede ses sonda, en ufak bir cizirti yok, belkide size baska biryerden gelen ses (mesela hdd) hoparlor cizirtisi olarak geliyordur..

Bu arada hdd yi degistirmistim ya 500 gb 7200 rpm seagate ile. win 7 Hdd puani 5.7 den 6.0 ya firladi Degistirmesi de cok kolay

Kendi içerisindeki HDD performansı çok etkiliyor mu? Zaten harici HDD'leri kullanıyorum genelde kendi sabit diskine pek ihtiyaç olmuyor ama senin yaptığın gibi de yapılabilir çok pahalı da bir şey değil zaten.. Ama eski hali de sanırım büyük sıkıntılar ve performans düşüklükleri yaratmıyor değil mi?

• arkadaşlar notebook soğutucu aldım.

Orthos ile test yaptım.Sıcaklık 65i geçmiyor.Bence sonuçlar normal.Soğutucusuz test edersem far eder mi?
    Şİmdi test edeyim zaman varken.

TEST ÖĞLEN VAKTİ YAPILMIŞTIR.AKŞAM VAKTİ BOŞTA SOĞUTUCUSUZ , 42-43 DEECELERDE.

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

ÖĞLEN VAKTİ TESTLER

YÜKTE SOĞUTUCULU-MAX - 65 DERECE

BOŞTA SOĞUTUCUSUZ-MAX - 48-49 DERECE

YÜKTE SOĞUTUCUSUZ- MAX-69 DERECE

FAN TAKINCA 4 DERECELİK BİR DÜŞÜŞ OLUYOR.BİR DE BEN DİYARBAKIRDAYIM.SICAKLIĞIN BİRAZ YÜKSEK OLMASI NORMAL.

OYUNDAYKEN SICAKLIK 75 DERECELERDE...

İNŞALLAH ALACAK ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMUŞUMDUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 8 Haziran 2011; 21:46:32 >

• Arkadaşlar tek sorum var ekranından memnun musunuz şu ekran konusuna açıklık getirsem bende alacam bir tane.ayrıca laptoptan memnun musunuz? karıncalanma var mı?
  • Bence monitör normal.YAni kötü değil.Çok da full hd olayı da değil.Dell 5010dan farkı yok monitör olarak.Lcdde görüntünün tam oturmaması(Upscale-Nvidia panelde ayar da yok) ve kamerasının vasat olması dışında laptop çok güzel.Sessiz,ılık,...Monitörde karıncalanma da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 8 Haziran 2011; 12:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Bence monitör normal.YAni kötü değil.Çok da full hd olayı da değil.Dell 5010dan farkı yok monitör olarak.Lcdde görüntünün tam oturmaması(Upscale-Nvidia panelde ayar da yok) ve kamerasının vasat olması dışında laptop çok güzel.Sessiz,ılık,...Monitörde karıncalanma da yok.

resim koyabilir misiniz? teşekkürler yorum için
  • Asus'a sahip olanlar size zahmet Aida64 Extreme Edition ile Görüntü Biriminden Monitörün SS'ini çekebilirmisiniz? Panel özelliklerini araştırarak ortalamamı yoksa vasatmı bir panel olduğunu anlayabiliriz.

K53'ü olanlara iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

Bence monitör normal.YAni kötü değil.Çok da full hd olayı da değil.Dell 5010dan farkı yok monitör olarak.Lcdde görüntünün tam oturmaması(Upscale-Nvidia panelde ayar da yok) ve kamerasının vasat olması dışında laptop çok güzel.Sessiz,ılık,...Monitörde karıncalanma da yok.

resim koyabilir misiniz? teşekkürler yorum için

oyundayken 75 derece bu normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 8 Haziran 2011; 13:07:23 >

• @Stargate_0404
    Hocam uzaktanda pikselleri hafif belli gibi
    çok teşekkürler resimler için ama görüntünün tam oturmaması demiştiniz onu pek anlamadım bişey belli değil çünkü resimlerde öyle bişey yok?yada ben farketmedim.
    Ayrıca sıcaklık normal ama niye sadece anakart ve işlemci sıcaklığı var hdd falan nerde ekran kartı falan?
  • hw monitör eski sürüm.yeni sürümü indirip bakayım.Lcdye hdmıdan bağlayınca 1920*1080 görüntü yanlardan tam oturmuyor.demek istedim.

ve de kamera çok kaliteli değil.5800 ın kamerasından.
    ben don sürüm cpuzhw monitör ile baktım.farkı bişey göstermedi.cpu sıcaklığı ve anakart.Anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 8 Haziran 2011; 13:24:55 >
  • quote:

hw monitör eski sürüm.yeni sürümü indirip bakayım.Lcdye hdmıdan bağlayınca 1920*1080 görüntü yanlardan tam oturmuyor.demek istedim.

ve de kamera çok kaliteli değil.5800 ın kamerasından.
    ben don sürüm cpuzhw monitör ile baktım.farkı bişey göstermedi.cpu sıcaklığı ve anakart.Anlamadım gitti.

everet ultimate ile bak birde? nasıl ki cam kalitesi merak ettim.birde giriş yeri nasıl sarjın?
  •  ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

şarj solda.ekran kartının hava üfleme yerinde.sorun yok bence.
  • quote:

lanet olsun bu lg monitörün m'sinden anlamıyor benim dell'in monitörüde lg ve çok iyi değil.veya hatalı mı ürettiler naptılarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

lanet olsun bu lg monitörün m'sinden anlamıyor benim dell'in monitörüde lg ve çok iyi değil.veya hatalı mı ürettiler naptılarsa

Peki HDMI ile akatarınca görüntü kalitesi nasıl HD görüntü sağlıyor değil mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.