Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX581R Önerir Misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
26.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın bu pc yi alabilirim. Fakat elektrik girişinin fanın hemen önünde olması kafamı karıştırıyor.http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx581r-notebook-urun6632.html sitesinde ayrıntılı resimler mevcut. Acaba kablonun orada olması fanı etkiler mi dezavantajı olur mu.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

ürün tekrar indirimde..bu sefer büyük ihtimal alıyorum..geçen almaya çalıştığımda kredi kartı hata vermişti..umarım bu sefer bununla karşılaşmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentNight78

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

ürün tekrar indirimde..bu sefer büyük ihtimal alıyorum..geçen almaya çalıştığımda kredi kartı hata vermişti..umarım bu sefer bununla karşılaşmam..

Bence de hocam bu sefer kaçırma al..Ben de mağaza indirimini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 11 Kasım 2011; 14:49:16 >

• ve uzun uğraşlar sonunda siparişimi verdim..umarım hakkımda hayırlısı olur..
    ilk defa laptop aldığım için ilk geldiğinde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..bazı konularda görmüştüm..ilk geldiğinde 1-2 ayar yapmışlar..bilgilendirirseniz sevinirim..
  • Bazı arkadaşlar Lenovo teknik serviste sıkıntı yaşadıklarını duydum.Bence Asus al için ferah olsun.Bende N53SX-542V almak istiyorum.N53sz-007 stoklarda kalmamış 2-3 haftadır gelmiyor sizce gelir mi??Buraya da soruyum dedim.Haıyrlı olsun bu arada.
  • bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, aklıma takılan 1-2 soru var ?

ilk defa laptop kullanacağım..nasıl sarj etmeliyim..batarya takılı mı kullanmalıyım yoksa direk fişe mi bağlamalıyım..bu konu hakkında hiç bir bilgim yok..lütfen yardımcı olun..

ayrıca ilk geldiğinde yedek vb. gibi bişi yapıyorlar sanırım bu konu hakkındada bilgi verirseniz sevinirim..
    yanlış birşey yapmak istemiyorum?
  • belirttiğin asus ile şuanda burdan yazıyorum... Gayet iyi birlaptop almak istersen kaçarma derim... Vatandan 1380 e geldi bana ... Klavyesi iyi derecede kullanırken zevk alıcağına eminim ayrıca metal kasa ile kolda terleme olmuyor tek sıcak bölge oda oyun esnasında illaki ufak ısınmalar oluyor işlemci bölgesinde....

lenovo yerine bence tercihin asus olmalı ...
  • merhaba arkadaslar bende asusun bilgisayarları arasında gidip geliyordum. bu modelde karar kıldım fakat arkadas 1380e almış ben şuan bakıyorum bonusa 10 taksit 1855 lira?? 1400 civarlarında olursa hemen gidip alıcaktım. bir haftada bu akdar fiyat oynaması normal midir anlamıyorum.. ve arkadaşlar usb 3 portu var demişler ama hangi siteye baktıysam göremedim o özelliği?

forumu arattır diyede kızmayın bazı konular 190 sayfalara ulaşmıs hepsini okumak mümkün olmuyor maalesef.
    bilgisayarı bu fiyatlara düştüğünde anında alıcam fakat aldıktan sonra yapılması gerekenler diye sormuş arkadaşlar. bu konularda bilgim sıfırdır bu sayfada anlatabilecek kimse var mı acaba? yada anlatılmış sayfa varsa link verir misiniz.
    şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_abjar

merhaba arkadaslar bende asusun bilgisayarları arasında gidip geliyordum. bu modelde karar kıldım fakat arkadas 1380e almış ben şuan bakıyorum bonusa 10 taksit 1855 lira?? 1400 civarlarında olursa hemen gidip alıcaktım. bir haftada bu akdar fiyat oynaması normal midir anlamıyorum.. ve arkadaşlar usb 3 portu var demişler ama hangi siteye baktıysam göremedim o özelliği?

forumu arattır diyede kızmayın bazı konular 190 sayfalara ulaşmıs hepsini okumak mümkün olmuyor maalesef.
    bilgisayarı bu fiyatlara düştüğünde anında alıcam fakat aldıktan sonra yapılması gerekenler diye sormuş arkadaşlar. bu konularda bilgim sıfırdır bu sayfada anlatabilecek kimse var mı acaba? yada anlatılmış sayfa varsa link verir misiniz.
    şimdiden teşekkür ederim

Evet laptopun normal fiyatı o ancak biz vatanbilgisayarın %25 indirim yaptığı zaman aldık. Sen de takip et vatanbilgisayarı, 2 haftada bir yapıyorlar diye biliyorum. O şekilde denk getirip alabilirsin.
    Ve evet usb3 portu var.

• quote:

merhaba arkadaslar bende asusun bilgisayarları arasında gidip geliyordum. bu modelde karar kıldım fakat arkadas 1380e almış ben şuan bakıyorum bonusa 10 taksit 1855 lira?? 1400 civarlarında olursa hemen gidip alıcaktım. bir haftada bu akdar fiyat oynaması normal midir anlamıyorum.. ve arkadaşlar usb 3 portu var demişler ama hangi siteye baktıysam göremedim o özelliği?

şimdiden teşekkür ederim

hocam vatan bilgisayarad 2 haftada bir fln hafta sonları %25 indirim oluyor..o zaman 1340 ile 1380 arası bir fiyata düşüyor..bende 1380 e aldım..pc gerçekten güzel..şu an windows ultimate i indiriyorum onu kuracağım..bende hiç birşey bilmiyordm ve ilk laptopum 1-2 içinde kavrarsın fazla dert etme :)..

• sağolun arkadaslar. az önce vatan bilgisayarda inceledim ürünü. gerçekten çok güzel bir ürün. oradaki eleman yarın gel bişeyler yaparız dedi kapanmasına yakın gitmiştim. eğer o fiyatara yakın indirim yaparsa bende yarın kısmetse alıcam bi tane. aldıktan sonra geri kalan aklıma takılanları sorarım :)) çok teşekkür ederimm
  • quote:

şimdiden teşekkür ederim

evet doğru,royal kardeşim,usb 3.0 girişi var ama nedense bizim süper zekalı satış yapanlar hala tanıtım sayfalarında usb 2.0 gösteriyor,bunu bildiğim içinde ben bu sayfada daha önce bir yazı yazdım ve hatta kendi laptopum resmini çekip ekledim,isterseniz bakın,fazla incelemeyin,şu an piyasada en iyisi...gözünü kapat al....

• quote:

Orijinalden alıntı: milliyan

quote:

şimdiden teşekkür ederim

evet doğru,royal kardeşim,usb 3.0 girişi var ama nedense bizim süper zekalı satış yapanlar hala tanıtım sayfalarında usb 2.0 gösteriyor,bunu bildiğim içinde ben bu sayfada daha önce bir yazı yazdım ve hatta kendi laptopum resmini çekip ekledim,isterseniz bakın,fazla incelemeyin,şu an piyasada en iyisi...gözünü kapat al....

sana katılıyorum kardesm alalı henuz 10 gun oldu ama su ana kadar bi sıkıntı yok gayet sorunsuz umarm hep bole gider :)

• S.a beyler uzun zamandır laptop araştırıyorum.Asus'un bu modeline takıldım 1-2 gündür.Aslında aklımda lenovo y570 var ama.Asus i5 te olsa sonuçta kaliteli uyumlu bir ürün ortaya koymuştur ve y570in yapacağı bir çok işi yapar diye düşünüyorum.Ben çok oyun oynamam ancak, oyun oynayacağım zamanda ayarlardan şunu düşür şunu arttır gibi uğraşlar içine girmek istemem,Asus k53sv-sx581r ile internette baktığım yorumlarda yeni nesil oyunlarda dahi sorun yaşayanı görmedim,sadece haliyle biraz ısınma oluyormuş.gta4 bf 3 a.creed brother gibi oyunları deneyen var mı aranızda?Ayarları düşürmeniz vs. gerekiyor mu donmaması için,yoksa akıcı bir şekilde oynanabiliyor mu yüksek ayarlarda?Bir de sanırım notebook satış sitelerinde yanlış tanıtılıyor bu ürün usb 3 yok yazıyor,avuç içi algılama yok yazıyor hepsinde.Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.
  • son çıkan bf3 mw3 gibi oyunları ortalama 15-20 fps aralığında oynatıyor.1366x768 de performanslı bir ürün olarak üstesinden gelebilir bu fps hızlarında ağır oyunlar y570 teki 555m kart bile ortalama bf3 ü 25 fps de oynatıyor. hızlı veri sağlayan usb3 ve e sata girişi yok doğrudur.
  • indirime girmesini bekliyorum ama sanırım indirim sadece internet üzerinden alışlarda geçerli oluyor. bende direk mağazadan almak istiyorum. o yüzden sanırım indirime girmesini beklemicem. mağazada 1710 tl ydi ama yzde 10luk bir indirim yapacaklarını söylemişlerdi. daha fazla beklemeden bugun gidip alıcam heralde bende.
    ama benm sorunum bilgisayların donanım ve yazılımlarından hiç anlamam. ekran driver güncellenmesi ve ThrottleStop gibi programlardan bahsediliyor oyun oynarken. birde oyunları tanıtmak gerekşyormus sanırım ekran kartında. aldıktan sonra bu konularda yardımcı olacak arkadaslara simdiden cok cok teşekkür ediyorum :)
  • bu arada inceledim urunu mağazada. usb 3 girişi vardı
  • quote:

indirime girmesini bekliyorum ama sanırım indirim sadece internet üzerinden alışlarda geçerli oluyor. bende direk mağazadan almak istiyorum. o yüzden sanırım indirime girmesini beklemicem. mağazada 1710 tl ydi ama yzde 10luk bir indirim yapacaklarını söylemişlerdi. daha fazla beklemeden bugun gidip alıcam heralde bende.
    ama benm sorunum bilgisayların donanım ve yazılımlarından hiç anlamam. ekran driver güncellenmesi ve ThrottleStop gibi programlardan bahsediliyor oyun oynarken. birde oyunları tanıtmak gerekşyormus sanırım ekran kartında. aldıktan sonra bu konularda yardımcı olacak arkadaslara simdiden cok cok teşekkür ediyorum :)

Vatan bilgisayar'dan alcaksan ürünü orda zaten çoğu programın kurulumunu yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam
  • DV6-6020ET (LL045EA) Pavilion Hp Notebook fiyatı da şuan çok uygun,sizce asus k53sv-sx581r yerine alsam hata mı etmiş olurum?sadece kasası çok ısınıyor gibi söylentiler dolaşıyor diye biliyorum.Marka konusunda Asusla kıyaslanamaz elbette ama haliyle özellik olarak üstün görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.