Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var Vatandaki lenovalar tükenmiş..Zaten forumdaki bazı mevzular kafamı karıştırmıştı..Asus kendini kanıtlamış bir marka..Aşağıdaki ürünü önerir misiniz? Kullananlar yazarsa daha iyi olur..
bende merak ediyorum bunu alan oldumu özellikle 640 gb hdd si olanda sitede 1400 tl sanırım aynı model sadece diski ve işletim sistemi farklı.
benim en çok merak ettiğim oyunlarda saç kurutma makinası gibimi fan hava üfürüyor.
Bu konuda herkesin kafasında soru işaretleri mevcut..Forumdaki herkes ASUS K53SV-SX581R ve Lenovo Z570 arasında kalmış durumda..Asus özellik olarak biraz düşük ama marka olarak ağır basıyor..Lenovoda ise 1-2 hatadan bahsetmişler forumdakiler..O yüzden birazda buna yöneldim..Lütfen Kullananlar yorumlarını bildirsinlerde şu indirimi kaçırmayalım
Kimsede yok mu bu laptop ya? Sipariş vereceğim bilgim olmadığı için veremiyorum :S
Bence kampanya varken z570 veya k53sv'den biri alsın laptop ihtiyacı olanlar.İkisinin de performansları aşağı yukarı aynı.Hangisi kafanıza yatarsa onu tercih edin.
kullanan 1-2 kişi yorum yapsa alacağım fakat şimdi kararsız kaldım :(
evet kimse yorum yapmıyor demkki henüz geniş bir kullanıcı kitlesi oluşmamış. ama ben şahsen 2430 işlemcili 540m ekran kartına sahip bir bilgisayarı 2 ay taksit erteleme ve 10 taksit 1340 tl ye almayı uygun buluyorum. ama ilerde dolar 1.65 lere düşerse belki daha uygun fiyat olur terside mümkün tabiki.bilinen bir gerçek vatan her 15 günde bir yüzde 25 indirim yapıyor artık.
ben de almayı düşünüyorum ya, aslında lenovo yu alıcaktım stok kalmadı ama lenovonun o modelinin çok sorunu varmış iyi ki de almamışım bunun pek bir farkı yok lenovodan sadece lenovo 6 gb bu 4 gb ve lenovoda e-sata var asus da yok ayrıca lenovo markasının asus markasından çok fazla bir + sı olmaz diye düşünüyorum, asusu alıcam galiba asus un bir sorunu felan var mı ya yokmu almayı düşünen?
ben almayı düşünüyorum işte fakat kullanan biri yorum yapsa daha iyi olur
ben aldım kardeşim ya bence kaçırılmıcak fırsat, stok mtok biter üzülürsün al gitsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_mac
ben aldım kardeşim ya bence kaçırılmıcak fırsat, stok mtok biter üzülürsün al gitsin :)
Hocam eline geçince bi inceleme yorum falan yaparsan sevinirim
1 kişi bile yorum yapsa..deseki ben memnunum ısınması donanımı güzel..anında sipariş vereceğim fakat insanın hiç bir bilgisi olmayıncada çekiniyor :(
quote:
Orijinalden alıntı: SilentNight78
1 kişi bile yorum yapsa..deseki ben memnunum ısınması donanımı güzel..anında sipariş vereceğim fakat insanın hiç bir bilgisi olmayıncada çekiniyor :(
Off valla aynı sorun bende de var
evet hadi bitmeden şu kampanya yorum alalım
demin sipariş vermeye calıstım fakat vremedim..herşeyi yazıyorum siparişi tamamla diyorum.. HATA SİPARİŞ ONAYLANMADI LÜTFEN BANKAYLA İLETİŞİME GEÇİN diyor. bankayı arıyorum sorun yoık diyor.vatanbilgisayarı arıyorum sorun yok diyor :S şaka gibi..nasip değil galiba :S
neyi bekliyosunuz ki anlamadım arkadaşlar sonuçta asus bu yani aldığınız yerde spotçu deil ben lenovo almak istiyordum ama onun başlığındaki saçma sorunları gördükten sonra iyi ki bunu almışım dedim.
vatandan yüksek fiyatlı birşey alıcaklara önerim kartın 3dsecure zımbırtısıyla alın ben normal aldım kredikartımın ön yüzü ve nüfus cüzdanımın fotokopilerini ve örnek dilekçeyi faxlamamı veya mail atmamı söylediler biraz uğraştırdı yani dolandırıcı gibiler ama korkunuz olmasın sonuçta vatan yani
her neyse yarın veya ertesi gün gelir diye tahmin ediyorum süper hızlı gönderiydi ilk izlenimlerimi yazarım :D
arkadaşlar iki laptopunda birbirine bi üstünlüğü yok ikiside aynı yani niye bu kadar kasıyosunuz.
N'oldu aldın mı?
dün balıkesir vatan dan kampanyalı fiyattan ASUS K53SV-SX581R aldım. i5 2430M işlemci 2,3 ghz 4 GB DDR3 500 gb sata. kurulumu vatan tarafından yapıldı teslim aldım. henüz bi oyun yüklemedim ama 2-3 saat kullandım hiç ısınma yapmadı yapacak bi makine ye de benzemiyor.