Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX581R Önerir Misiniz? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
26.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oğuzhan@ ssd'mi alacaksın hm65 cipsete sahip sata3 destekler ocz yada corsair öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

oğuzhan@ ssd'mi alacaksın hm65 cipsete sahip sata3 destekler ocz yada corsair öneririm.

60 gb almayı düşünüyorum fiyatı düşük diye
    ama bu seferde uygulamaları kullanacak yeterli alan olmaz gibi geliyor
    120 gb liklar da pahalı geliyor(en az 100-150 tl fark)
  • aslında 60 gb yeterli gelir işletim sistemi ve programları kurdunmu kafa kafaya gelir.mesela bende c diski 120gb şuanda yarı yarıya bf3 gibi bir oyun kurulu zaten 15 gb onun dışında işletim sistemi ve programlar fazla bir yük getirmez gereksiz programları silersin zorlayamıyorsan 60 gb yeterli bu durumda çıkaracağın hdd'yi biliyorsundur usb'den kullanabileceğin aparaklar var istersen biostan usb2yi ilk sıraya alıp dahili olarakta kullanabilirsin istersen harici.
  • Arkadaşlar Asus K53sv-sx582V modeli almayı düşünüyorum.Ancak bir sorum olacak.

Bakmadığım yer kalmadı ancak net bir cevap bulamadım.Asusun K53sv modellerinde anakartta SATA 3 giriş slotu mevcut mu?

K53sv modelleri üzerindeki HDD sata2 ve dolayısıyla sata2 slotuna bağlı.

Şimdi HM65 chipset sata 3 ü destekliyor diyorlar kabul ediyorum ama asus bu k53sv modellerine SATA 3 slotu koymuş mudur boş olarak?

Lütfen biri cevaplasın,benim için önemli.Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet4277

Arkadaşlar Asus K53sv-sx582V modeli almayı düşünüyorum.Ancak bir sorum olacak.

Bakmadığım yer kalmadı ancak net bir cevap bulamadım.Asusun K53sv modellerinde anakartta SATA 3 giriş slotu mevcut mu?

K53sv modelleri üzerindeki HDD sata2 ve dolayısıyla sata2 slotuna bağlı.

Şimdi HM65 chipset sata 3 ü destekliyor diyorlar kabul ediyorum ama asus bu k53sv modellerine SATA 3 slotu koymuş mudur boş olarak?

Lütfen biri cevaplasın,benim için önemli.Şimdiden teşekkür ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_55327611/mpage_1/key_/tm.htm

• digerlerini bilmem ama asus yaramaz. k53s serisi
    çok yavaş çok hemde kasıyor.tek çekirdekli işlemciler bile bundan hızlı
    TAVSİYE ETMİYORUM. en azından bu serisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_03

digerlerini bilmem ama asus yaramaz. k53s serisi
    çok yavaş çok hemde kasıyor.tek çekirdekli işlemciler bile bundan hızlı
    TAVSİYE ETMİYORUM. en azından bu serisini

işim gereği bu laptopta Server 2008 R2 versiyonunu kullanıyorum ve aktif olarak kullanılan 5 role, 7 feature var. yine de hissedilir bir yavaşlık yok. siz nasıl bu kasmayı başarabiliyorsunuz merak etmekteyim.
  • benimö pc de 4 5 saat açmıyayım sonra açtığımda ise sıkıntı oluyor yani açılması tam anlamıyla internete de bağlanma süresi ile heralde 2 dk yı geçiyor olabilir bana aşırı çok geldi gene 4 5 saat beklemeden sonra bilgisayar kılasörünü bile açması 15 sn rahat sürüyor hemen açmıyor yani bu bana büyük sıkıntı gibi geldi vede servise vermedim ama farklı bir şey için gitmiştim oradakilere sordum harddiskte sorun olabilir dediler vede servise bir gönderin dediler ama servise yollıyabilrcek zamanım yok şu an da yani okul vs mecbur yaza kadar böyle sürdürücez
  • O sizin pc den kaynaklı büyük ihtimalle format istiyordur. Bende hiç öyle bi durum söz konusu değil makina canavar gibi hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTe35

O sizin pc den kaynaklı büyük ihtimalle format istiyordur. Bende hiç öyle bi durum söz konusu değil makina canavar gibi hızlı.

Katılıyorum Bendede Aynı makine var uçak gibi çalışıyor.

K530SV - SX071V
  • Bu bilgisayarı 1399'a buldum. Sizce alınır mı yoksa artık bu fiyata bu donanım eskidi mi?
  • kapasite yeni modellerde sadecem işemci var arada fark yok sadece 100mhz'lik bir fark var değmez fazla para vermeye 540m kart 630m yapıldı aralarında hiç fark yok sadece yeni gibi gözüküyor ama performans olarak değişen fazla birşey yok alınabilir.
  • 1399 TL'ye Bursa Metro Grossmarketten aldım. Umarım Diablo3 gibi oyunları oynatır...
  • mrb arkadaşlar asus k53sv-sx581 serisini kullanıyorum 64 bit kullanıyorken format attım 32 bit win 7 oldu ve ekran kartı driverini yüklüyorum tanımlamıyor uyumsuz diyor. ekran kartı ile fn+fonksiyon tuşlarının driverini bulmamda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madboy33

mrb arkadaşlar asus k53sv-sx581 serisini kullanıyorum 64 bit kullanıyorken format attım 32 bit win 7 oldu ve ekran kartı driverini yüklüyorum tanımlamıyor uyumsuz diyor. ekran kartı ile fn+fonksiyon tuşlarının driverini bulmamda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekran kartının da 32 bit olanını yüklemelisin,yoksa hata verir.Neden 32 bit yükledin ki,32 bit te ram in 3 gb kadar kullanır.Tavsiyem hemen 64bit kurmandır.Çünkü bu bilgisayar windows 7 ultimate 64 bit te mükemmel randıman verir.

Ekran kartı için ; http://support.asus.com/Download/Options.aspx?SLanguage=tr-tr&type=1 den “adım adım model seçme” seç.
    Notebook – drivers – VGA – Windows 7 32bit onayla.
    En üstteki “intel” ve “Nvidia” olanları indir ve kur.

Cevap biraz geç oldu kusura bakma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4277 -- 27 Mayıs 2012; 22:07:24 >

• Asus servisine işin düşerse bir sürü uğraş çıkar
  • K53SV-SX581R nin bluetooth driverini sağlıklı kullanabilen var mı? Çoğu zaman çalışmıyor?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.