Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX581R Önerir Misiniz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
26.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SilentNight78

beyler bunun ses çıkışında bir problem olma şansı var mı? kulaklığı takıyorum doğru sesi yakalamak için 1-2dk kablo ile oynamak zornda kalıyorum..sorun kulaklıkta değil 2 tane kulaklık taktım ikiside aynı, ayrıca aynı kulaklığı masaüstüne pc'ime takıyorum onda hiç bir sorun olmuyor..

Valla ben kulaklık taktım ve sorun olmadı.

Bu arada daha önce bahsettiğim donma problemi oyunu tekrar denediğimde gerçekleşmedi.
  • quote:

beyler bunun ses çıkışında bir problem olma şansı var mı? kulaklığı takıyorum doğru sesi yakalamak için 1-2dk kablo ile oynamak zornda kalıyorum..sorun kulaklıkta değil 2 tane kulaklık taktım ikiside aynı, ayrıca aynı kulaklığı masaüstüne pc'ime takıyorum onda hiç bir sorun olmuyor..

evet aynı sorun bende de var. kabloyu tam takmıyorum ancak oyle net ses alabılıyorum. bende kulaklıkta sorun var sanmıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_abjar

quote:

evet aynı sorun bende de var. kabloyu tam takmıyorum ancak oyle net ses alabılıyorum. bende kulaklıkta sorun var sanmıstım

bende ilk zaman öyle sanmıştım.. ee nolcak şimdi :S
  • Merhaba ben de yaklaşık 1 hafta 10 gün önce Vatan mağazasından 1760 liraya ASUS K53SV-SX581R aldım. Backup için dvd cdlerine takıp başlattıktan sonra yazmaya başlamadı, uzun bir süre beklememe rağmen bir değişiklik olmayınca da cdyi çıkarttım. Tekrar backup yapmaya da izin vermiyor. Ne yapmam gerekir bir fikri olan var mı?
    Bir de klavyedeki ses açma kapama tuşlarını nasıl aktif ediyoruz bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: car87

Merhaba ben de yaklaşık 1 hafta 10 gün önce Vatan mağazasından 1760 liraya ASUS K53SV-SX581R aldım. Backup için dvd cdlerine takıp başlattıktan sonra yazmaya başlamadı, uzun bir süre beklememe rağmen bir değişiklik olmayınca da cdyi çıkarttım. Tekrar backup yapmaya da izin vermiyor. Ne yapmam gerekir bir fikri olan var mı?
    Bir de klavyedeki ses açma kapama tuşlarını nasıl aktif ediyoruz bilen var mı?

mavi "FN" tuşuna basılı tutaraktan
  • Diğer konuya yazdım buraya da yazayım. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

quote:

Orijinalden alıntı: mlhzngn

Arkadaşlar bu hdd'den gelen ses iyice canımı sıkmaya başladı. Klik klik sesinden daha önce bahsetmiştik birçok kişi yaşıyor bunu ama ben Hdd'nin çalışma sesini de duyuyorum. Yani nasıl tarif edilir bilemem ama böyle bir şey dönüyor sanki, harıl harıl şeklinde demiyim de sürekli bir ses var hdd'de. Kulağımı dayadığım zaman sanki böyle bir yerlere değiyormuş, sürtünüyormuş gibi bir ses duyuyorum.
    1 ay oldu alalı ve garantiye göndermeyi düşünüyorum bu aralar. Bu sorundan dolayı garantiye gönderen oldu mu acaba.
  • Arkadaşlar bende notebookuma ssd takmak istiyorum ama kendi hdd sinide dvd rw kısmına takmak istiyorum bu şekilde bir uygulama yapan varmı aramızda?
  • quote:

Arkadaşlar bu hdd'den gelen ses iyice canımı sıkmaya başladı. Klik klik sesinden daha önce bahsetmiştik birçok kişi yaşıyor bunu ama ben Hdd'nin çalışma sesini de duyuyorum. Yani nasıl tarif edilir bilemem ama böyle bir şey dönüyor sanki, harıl harıl şeklinde demiyim de sürekli bir ses var hdd'de. Kulağımı dayadığım zaman sanki böyle bir yerlere değiyormuş, sürtünüyormuş gibi bir ses duyuyorum.
    1 ay oldu alalı ve garantiye göndermeyi düşünüyorum bu aralar. Bu sorundan dolayı garantiye gönderen oldu mu acaba.

Merhaba arkadaşlar ne yazıkkı aynı sorun bende mevcut.asus k53sv-sx581r adlı pcmi dün aldım ve bugün bu sorunla karşılaştım..Ses bi geliyor bi gidiyor.Baya canım sıkıldı bu duruma.Ne yapmam gerekiyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhançelik66

quote:

Merhaba arkadaşlar ne yazıkkı aynı sorun bende mevcut.asus k53sv-sx581r adlı pcmi dün aldım ve bugün bu sorunla karşılaştım..Ses bi geliyor bi gidiyor.Baya canım sıkıldı bu duruma.Ne yapmam gerekiyor acaba ?

http://forum.donanimhaber.com/m_55327611/tm.htm

1)SAĞ ALT TARAFTAN GELEN SES SORUNU;

Çoğu kişide olan kasanın sağ altından gelen "click click" diye bir ses var tam olarak nereden geldiğini bilmesekte büyük ihtimalle hdd den geliyor.

Bu sorun maalesef en son çıkan biosla da düzelmemiş durumda. Bu sorunun çözümü için Asus'un yeni bios çıkarmasını beklemekten başka çaremiz yok.

En güncel bios ve bios yükleme programı Link:http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=K53SV&p=3&s=295&os=30&hashedid=amrevEkgfqmrdCMD

Alt tarafta bios utility başlığındaki programı indirip kurun daha sonra bios başlığı altındaki bios u indirin. Kurduğunuz programı çalıştırın ve indirdiğiniz biosu seçerek Flash yazısına tıklayın. Bu işlemi yaparken laptopunuz fişe takılı olsun ve kesinlikle kapanmasın. Kurduğunuz Winflash programını Bilgisayarım/program files(x86)/Asus klasörünün içinde bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhançelik66

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_55327611/tm.htm

1)SAĞ ALT TARAFTAN GELEN SES SORUNU;

Çoğu kişide olan kasanın sağ altından gelen "click click" diye bir ses var tam olarak nereden geldiğini bilmesekte büyük ihtimalle hdd den geliyor.

Bu sorun maalesef en son çıkan biosla da düzelmemiş durumda. Bu sorunun çözümü için Asus'un yeni bios çıkarmasını beklemekten başka çaremiz yok.

En güncel bios ve bios yükleme programı Link:http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=K53SV&p=3&s=295&os=30&hashedid=amrevEkgfqmrdCMD

Alt tarafta bios utility başlığındaki programı indirip kurun daha sonra bios başlığı altındaki bios u indirin. Kurduğunuz programı çalıştırın ve indirdiğiniz biosu seçerek Flash yazısına tıklayın. Bu işlemi yaparken laptopunuz fişe takılı olsun ve kesinlikle kapanmasın. Kurduğunuz Winflash programını Bilgisayarım/program files(x86)/Asus klasörünün içinde bulabilirsiniz.

Gelen ses sol alt arka kısımdan geliyor bu arada,Ekranı diz üstünde kendme doğru çekince ses azalıyor,aksi takdirde belli aralıklarla gidip geliyro ses.Biosuda az önce denedim ama yine farketmedi,daha 2. günde böyle birşeyle karşılaşma baya sıktı canımı :((

• bende bu asusu almak istiyorum ama verdiğim konudaki sorunları pek bilmiyordum :)
    sizin 2. günde sorun varsa iade edebilirsiniz.
  • Bu ses kronik olabilir arkadaşlar.
    Bu model laptop kullananların birçoğunda var böyle bir durum. Neredeyse 1 aydır araştıyorum.
    Dün HD Tune ile HDD'yi test ettim, herhangi bir problem çıkmadı, değerler normal. Yani servise göndersek dahi herhangi bir sorun olmadığı için aynen geri göndereceklerdir.

Ayrıca Bios güncellemesi de işe yaramıyor maalesef. Bu sesle yaşamaya alışmamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhzngn -- 17 Aralık 2011; 17:33:53 >
  • Arkadaşlar dün akşam bende aranıza katıldım yalnız bende ekran kararıp sonradan Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye uyarı veriyor. Normal internette gezinirken 2 sayfa açıkken alıyorum bu uyarıyı bunun nedeni ne olabilir asus live update bölümünde her şeyi güncel gösteriyor ne yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dupisk -- 17 Aralık 2011; 17:52:39 >
  • ekran kartını güncelleyin nvidianın sitesinden
  • Asus Live Update kullanmayın, ''Driver Genius Professional Edition'' programını full sürüm kurup öyle deneyin.

Ben de SX581R aldım 2 gün önce, ses kalitesi doğal olarak berbat bir notebook çünkü Realtek-Windows 7 bir araya geldiği zaman bir sorun var, ses gerçekten iğrenç, Masaüstü bilgisayarımda da MSI 870A-G54 anakartta Realtek entegre ses kartı var ve o da 5 para etmez, ev arkadaşlarımın notebooklarında da aynı durumu gördüğüm için kafaya takmıyorum. Yapcak bi şey yok çünkü çoğu marka Realtek kullanıyor. 2005 yılında aldığım ve halen çalışan Inspiron 6400 notebook'un sesi 10 kat daha iyi bundan.

Benim ses sorunum arada bir çıkan pıt pıt sesi, mikrofona parmağımızla vurduğumuzda çıkan ses gibi, XP yüklesek çok eminim böyle bir sorun olmayacak çünkü masaüstü bilgisayarımda denemiştim.
  • Nvidia sitesinden kurdum yine aynı sorun veriyor kaldırdım komple tekrar kurdum yine aynı ya geri iade mi etsem acaba
  • asus k53sv-sx581r kullanan arkadaşlar. bilgisayarı aldığımda ve SSD, RAM takviyesi yapmak istiyorum. Acaba bilgisayarı sökmeden kolayca bu parçaları değiştirebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmntskn

asus k53sv-sx581r kullanan arkadaşlar. bilgisayarı aldığımda ve SSD, RAM takviyesi yapmak istiyorum. Acaba bilgisayarı sökmeden kolayca bu parçaları değiştirebilir miyim?

pc yi sökmene gerek yok altta hdd ve ram kapakları mevcut onları çıkartmanız yeterlidir,rahatlıkla değişir.ssd takmak için hdd yi çıkarmak zorundasın tek hdd yuvası mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: osmntskn

asus k53sv-sx581r kullanan arkadaşlar. bilgisayarı aldığımda ve SSD, RAM takviyesi yapmak istiyorum. Acaba bilgisayarı sökmeden kolayca bu parçaları değiştirebilir miyim?

pc yi sökmene gerek yok altta hdd ve ram kapakları mevcut onları çıkartmanız yeterlidir,rahatlıkla değişir.ssd takmak için hdd yi çıkarmak zorundasın tek hdd yuvası mevcut

teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_abjar

quote:

bu konuda bir fikri olan bilgisi olan yok mudur arkadaşlar??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.