Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX581R Önerir Misiniz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
26.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim laptop alalı 2 ay kadar oluyor herhalde ilk sayfada mesajım var görürsünüz zaten, herşey çok iyi gitmesine rağmen bir sorun çıktı seste arada sırada cızırtı oluyor sol tarafta oluyor, hatta kulaklığı takarsam da sol kulaklıkta cızırtı oluyor yani büyük ihtimal ses kartında bir sorun var bunun içinde ayrıca ses kartı var mı yoksa anakarta bütünleşik ses sürücüsü oluyor? garantiye gönderdim kamiller iç temizlik yapıp format atıp göndermişler ki içinde önemli bilgilerim vardı hepsi gitti o ayrı bir konu her neyse şimdi haftasonu hafta içi olunca tekrar göndercem bakalım yine yapamazlarsa ilçe tüketici hakem heyetlerine başvurcam garantili üründe 3. kez aynı sorun olursa yenisini göndermek zorundaymış firma.
  • onboard ses kartı var ses sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi? yine oluyorsa donanımsaldır.
  • indirim olsada bi 581r de biz alsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

onboard ses kartı var ses sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi? yine oluyorsa donanımsaldır.

kardeş hadi diyelim benim aklıma gelmedi yapmadım varsayalım bu garantiye gitti orda da bunu denememişlermidir sence :) sana
  • adammı vuruyorsun yardımcı olmaya çalışıyoruz ya denememişlerse servis diye hatasız işmi yapacak,yardımcı olanda kabahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 14 Ocak 2012; 16:58:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

adammı vuruyorsun yardımcı olmaya çalışıyoruz ya denememişlerse servis diye hatasız işmi yapacak,yardımcı olanda kabahat

estağfurullah hocam minik bi şakaydı benimkisi kusuruma bakma sen benim
  • Arkadaşlar nasıl laptop hızı filan nasıl önerirmisiniz ....
    Arıza durumu nasıl ... 1460 vatanda ...
  • DVD yazma özelliği varmı. Kameradan çıkan görüntüleri DVD ye kaydetme ihtiyacı oluyor bununla boş dvd ye kaydedebilirmiyiz
  • Arkadaşlar ben de asusun sx582v modelini almayı düşünüyorum.Yalnız bir sorum olacak.

Bazı sitelerde sx582v modelinin önbelleği 6mb olarak verilmiş.Örneğin pcdepo,büroteknik gibi.

Bazı sitelerde ise önbellek 3mb verilmiş.Örneğin vatan,hepsiburada gibi.

Bu modelden kullanan arkadaşlar varsa önbelleğini kontrol edip bilgi verebilirler mi acaba?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • i5 2430m 3mb ön belleğe sahiptir.buradan bütün özelliklerine bakabilirsinhttp://ark.intel.com/products/53450/Intel-Core-i5-2430M-Processor-(3M-Cache-2_40-GHz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 16 Ocak 2012; 1:14:26 >
  • Arkadaşlar Bugün gidip aldım . Yanlız ilk açtıktan sonra herhangibir donanım ve benzeri bişey yüklemek geriyormu. asus un sayfasına üye oldum orada download kısmından herhangibirşey indirmemiz gerekiyormu. İlk açılış kısmından sonra yapılması gereken bişey varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTe35

Arkadaşlar Bugün gidip aldım . Yanlız ilk açtıktan sonra herhangibir donanım ve benzeri bişey yüklemek geriyormu. asus un sayfasına üye oldum orada download kısmından herhangibirşey indirmemiz gerekiyormu. İlk açılış kısmından sonra yapılması gereken bişey varmı

o değilde hemen ses çıkışını kontrol edin..kulaklık takın bi bakın..ses düzgün mü?
  • bu klik klik sesi benden de gelmeye başladı. sebebini bulan varmı ? başka bir konuda bir sorun yok diyorlar ama ?
  • bizim arakadaşta var güzel makinaymış hergün bize övüyor durmadan:D
  • O değilde bu makina buz gibi
    Battlefield 3 oynuyorum bana mısın demiyor
    eski lenovom ile masanın altından bile hissediyodum bilgisayarın yaydığı sıcaklığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

O değilde bu makina buz gibi
    eski lenovom ile masanın altından bile hissediyodum bilgisayarın yaydığı sıcaklığı

vay be maşallah pcye bak hele. havalarda soguk zaten pcyi kullanırken dikkat et kendinede üşütme (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

O değilde bu makina buz gibi

vay be maşallah pcye bak hele. havalarda soguk zaten pcyi kullanırken dikkat et kendinede üşütme (:

power4gear daki entertainmentin max cpu kullanımını %10 a getirdim ne ses var ne ısı :D
  • arkadaşlar şu klik klik sesi halen var mı bi çözüm bulundu mu acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalevra212

arkadaşlar şu klik klik sesi halen var mı bi çözüm bulundu mu acaba ??

ben duymuyorum öyle bir ses
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.