Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX581R Önerir Misiniz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
26.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k53sv 581r almayı düşünüyorum siyaH olanın rengi nasıl kavrengi bordo karışımı birşey mi? sadece iki renk mevctu galiba siyah ve gri?
  • arkdaşlar bende bu pc den almayı düşünüyorum ama son sayfalara doğru pek iç açıcı şeyler yazılmamış ? sorun yaşayalar son durum nedir ?

birde bunun bronz bir rengi var bazı sitelerde bundan bulmak mümkünmüdür bimekste falan
  • ben iş yerinde kullanıcam oyun oynamıycam ama yinede sorunsuz olması önemli. zırt pırt arıza çıkarıcaksa işlerimi aksatır.
  • az önce bende bitane aldım arkadaşlar bimeksten, şu an %25 indirim var 1450 tl ye aldım alacak olanlar şu an en uygun bimekste boşuna gezmeyin
  • ben de bu üründen satın aldım ilk kullanımda cihazın hatası olup olmadığını test etmek için ne tavsiye edersiniz, ne yapmamız lazım?
  • ekranına bakın piksel hatası varmı yok mu diye, sesi dinlenebilir içinden olağan dışı birses varmı diye, kurulumuda alınan mağazada yapmakta fayda var sağlıklı bir şekilde açılıp kurulum yapılacak mı diye, ondan sonrası kısmet zaten bişey çıkarsa ilk alımda anlamak güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaKotr

ekranına bakın piksel hatası varmı yok mu diye, sesi dinlenebilir içinden olağan dışı birses varmı diye, kurulumuda alınan mağazada yapmakta fayda var sağlıklı bir şekilde açılıp kurulum yapılacak mı diye, ondan sonrası kısmet zaten bişey çıkarsa ilk alımda anlamak güç.

teşekkür ederim başka dikkat etmem gereken birşey var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_abjar

quote:

Orijinalden alıntı: royal_abjar

quote:

Orijinalden alıntı: SilentNight78

beyler bunun ses çıkışında bir problem olma şansı var mı? kulaklığı takıyorum doğru sesi yakalamak için 1-2dk kablo ile oynamak zornda kalıyorum..sorun kulaklıkta değil 2 tane kulaklık taktım ikiside aynı, ayrıca aynı kulaklığı masaüstüne pc'ime takıyorum onda hiç bir sorun olmuyor..

evet aynı sorun bende de var. kabloyu tam takmıyorum ancak oyle net ses alabılıyorum. bende kulaklıkta sorun var sanmıstım

bu konuda bir fikri olan bilgisi olan yok mudur arkadaşlar??

aynen bu sorun acaip canımı sıkmaya başladı..3 tane kuılaklık denedim..yeni kualklık fln aldım ama sorun kesin olarak bilgisayarda ? başka bu sorunu yaşayan var mı ?
    sorun : - kulaklığı takıyorum doğru sesi yakalamak için 1-2dk kablo ile oynamak zornda kalıyorum..

• vatanda %25 indirim var !!!
  • arkadaşlar vatan bilgisayarda indirim falan yok, önce bindiriyorlar sonra indiriyorlar. ben de bugün aldım darty den ( ama world kartınız varsa baya avantajlı 3 ay taksit erteleme 8 de taksit yapıyorlar ) fiyat da 1398 TL, vatan da ise indirimli 1444 TL. darty nin fiyatları kesinlikle kontrol edin çoğu firmadan uygun.
  • 2 gün önce electro world'den 1400'e aldım 10 taksit.
    Makine sessiz diyen arkadaşlara katılıyorum. 3d max'te biraz yüklü bir model açtım, bayaa kastı ama hiç update yapmadım daha sanırım ondandır. Yine de ram yükseltmeyi düşünebilirim. Ice Cool dediği olayda doğruluk payı var. Kol dayama panelinde gerçek metal kullanmışlar ve cihaz bu kısımdan değil ekrana doğru olan kısımdan ısınıyor. Akıllıca olmuş. 2800 liralık sony'ye tercih ettim umarım pişman olmam
  • umarım stoklarında vardır ben ne zaman böyle ciddi indirimli bişey almaya kalksam aa stokta kalmamış cevabını alıyorum
  • Arkadaşlar Saturn'de K53SC- SX538R 1,099 TL tavisye eder misiniz? Genel olarak internete girmek ve film izlemek amacıyla kullanılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbcemo

Arkadaşlar Saturn'de K53SC- SX538R 1,099 TL tavisye eder misiniz? Genel olarak internete girmek ve film izlemek amacıyla kullanılacak.

alınabilir tabiki dediğiniz işleri rahatlıkla yaparsınız fiyatıda gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: fbcemo

Arkadaşlar Saturn'de K53SC- SX538R 1,099 TL tavisye eder misiniz? Genel olarak internete girmek ve film izlemek amacıyla kullanılacak.

alınabilir tabiki dediğiniz işleri rahatlıkla yaparsınız fiyatıda gayet iyi.

Teşekkür ederim..
  • Arkadaşlar asus Asus K53SV-SX581R kullanan var mı nasıl leptop ben oyun için alıcam. bimeksten 1.470 tl
    http://www.bimeks.com.tr/urun/120414/asus-k53sv-sx581r.aspx#specs uygun mu? bf3,cod mw3 ,shift 2 nfs run gibi oyunları yüksek özelliklerde çalıştırır mı? veya
    Asus N55SF-SX236V düşünüyorum .http://www.bimeks.com.tr/urun/121076/asus-n55sf-sx236v.aspx#specs
    buda bimekste 1.710 tl tek farkı nvidia gt 555m

hangisi daha iyi bir seçenek olur? önerdiğiniz varmı? teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: erays9

Arkadaşlar asus Asus K53SV-SX581R kullanan var mı nasıl leptop ben oyun için alıcam. bimeksten 1.470 tl
    http://www.bimeks.com.tr/urun/120414/asus-k53sv-sx581r.aspx#specs uygun mu? bf3,cod mw3 ,shift 2 nfs run gibi oyunları yüksek özelliklerde çalıştırır mı? veya
    Asus N55SF-SX236V düşünüyorum .http://www.bimeks.com.tr/urun/121076/asus-n55sf-sx236v.aspx#specs
    buda bimekste 1.710 tl tek farkı nvidia gt 555m

hangisi daha iyi bir seçenek olur? önerdiğiniz varmı? teşekkürler..

alabilirsen ikincisini al ben oyun hiç yüklemedim ama genede yavas geldi k53sv 81r

• güzel makina kardeşim almanı tavsiye ederim
  • İyi akşamlar bende k53sv sx581d modelini aldım ilk defa laptop aldım ne yapmam gerekiyor ilk basta şarja takip ful doldurmami gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.