Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX581R Önerir Misiniz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
26.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper fiyat arkadaşlar. Daha ucuzunu bulamazsınız. Ben geçen hafta Bimeks'den 1447 TL ye aldım indirimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukoza

Süper fiyat arkadaşlar. Daha ucuzunu bulamazsınız. Ben geçen hafta Bimeks'den 1447 TL ye aldım indirimle.

520m gözüküyor ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

Orijinalden alıntı: farukoza

Süper fiyat arkadaşlar. Daha ucuzunu bulamazsınız. Ben geçen hafta Bimeks'den 1447 TL ye aldım indirimle.

520m gözüküyor ekran kartı

Bendeki cihazda 540m var. Bir hata olmalı...
  • pad altındaki bildirim ışıklarından wireless ışığı yanan varmı.ekrandaki logoda wireless ve bluetooth un aktif pasif olduğu gözüküyo ama alttaki ışığa yansımıyo.
  • Darty'den indirimden aldım ben de bir tane. Gerçekten çok soğuk ve sağlıklı çalışıyor şu an için. Bu model için ayrı bir sayfa var mı acaba?
  • Arkadaşlar nazar değmesin maşşallah makina canavar canavar günde enaz 15-16 saat kullanıyorum banamısın demmiyor. Hızı manyak bişiy aynı anda sayısız program aç banamısın demiyor. Resmen uçuyor makine Verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hakkediyor
  • Dün dartyden 1.398 liraya aldım tasarım mükemmel tuş aralıkları ideal daha detaylı incelemedim ama ses seviyesi düşük geldi bana sonic focus diye bi program kurmuş asus ordan birkaç ayar var ama gene istediğim seviye olmadı birde youtubeda falan video izlerken 240 360px de cızırtı yapıyor son seste ama 720 1080px de ses çok net sanırım o programla alakalı. ASUS farklı
  • indirim devam edıyor mu arkadaslar, ınternette 1880 TL dıyor?
  • Webden değil de mağazadan bakmak lazım. Ben aldığımda webde stok yok görünüyordu çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themurt

indirim devam edıyor mu arkadaslar, ınternette 1880 TL dıyor?

İndirim bitti kardaş. Şuan 1 865,00 TL
    Ama sana bi tiyo vereyim bulunduğun ilde Vatan bilgisayar varsa bu hafta sonu bu makinede güzel bi indirim olacak bu hafta sonunu kaçırma . Makinenin stokları tükenmeye başladıktan sonra bu indirimleri bulamaya bilirsin ....
  • tesekkurler dostum, istanbulda oturuyorum aslında vatanda calısan ıyı bır arkadasımda var, fakat bır baska arkadasımda gelecek ay tayvana ve hongkonga aslında kararsız kaldım bıraz, bir de ben i7 işlemcili makinelere taktım acaba gerek yok mu?
    eskı makınemde NFS Run ı oynayamadıktan sonra almısken ıyı bırsey alayım dıye beklıyorum.
    bu makine The Run'ı calıstırır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: themurt

tesekkurler dostum, istanbulda oturuyorum aslında vatanda calısan ıyı bır arkadasımda var, fakat bır baska arkadasımda gelecek ay tayvana ve hongkonga aslında kararsız kaldım bıraz, bir de ben i7 işlemcili makinelere taktım acaba gerek yok mu?
    eskı makınemde NFS Run ı oynayamadıktan sonra almısken ıyı bırsey alayım dıye beklıyorum.
    bu makine The Run'ı calıstırır mı?

merhaba! ekran kartı yüksek olmadıktan sonra i7 işlemcili bilgisayar almış olmanın bir anlamı yok hocam. gt540 ile orta derece ayarlarda kasmadan oynayabilirsiniz. gt555m veya hd6770'li bir ekran kartı ile bazı oyunlar en yüksek ayarlarda kasmadan oynanabiliyor. bu ekran kartları ile crysis 2 directx 11 ve hires texture paketleri dahil ultra ayarlarda 15-17 fps ile oynanıyor. nfs the run henüz oynamadım ama ortalama aynı fps değerini verecektir. gt540 ile bahsettiğim paketler dahil ultra ayarlarda aşağı yukarı 8-11 fps civarında değerlerle oynayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 25 Ocak 2012; 14:05:43 >

• darty de kdv indirimi var.1580,59 gibi bişeye denk geliyor o da
  • K53SV-SX645V modelini aldım. Arkadaşlar nvidia sürümünü kurdum. 285. olanı ama
    bazı ayar bölümleri eksik nedirdir acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

K53SV-SX645V modelini aldım. Arkadaşlar nvidia sürümünü kurdum. 285. olanı ama
    bazı ayar bölümleri eksik nedirdir acaba.

http://forum.donanimhaber.com/m_55327611/tm.htm

Bütün sorularının cevapları burada Olmayanınıda sor yardımcı olurlar

• Pazar son gün !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı hangi SSD ler ile kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.