Şimdi Ara

Asus K555 ve S551 serisi menteşe ve kasa onarımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkesin bildiği gibi Asus K555 ve S551 Serisi cihazların kasaları kırılıyor ve menteşelerden açıp kapatırken cihazdan çatırdama sesleri geliyor. Bu arızalarınızı servisimizde garantili onarıyoruz. İlk gün ki gibi tertemiz hale getiriyoruz.
    Bu tür arıza yaşayan arkadaşlar irtibata geçebilirsiniz. Servisimizde her gün bu tür arızalar onarılmaktadır. Tecrübemiz bu konuda oldukça fazladır.

Siteye bugün üye oldum umarım size faydam dokunur ve konuyu doğru yere açmışımdır. Teşekkürler

• Tamam, peki sorununuz nedir?
  • Siz kimsiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu konunun burada daha önceden açılmış olduğunu gördüm. Fakat kimse çözüm sağlayamamış. O yüzden yazmak istedim sorunu olan varsa yardımcı olmak amacı ile. Ben kendim teknik servis işleri ile ilgileniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneresen

Ben bu konunun burada daha önceden açılmış olduğunu gördüm. Fakat kimse çözüm sağlayamamış. O yüzden yazmak istedim sorunu olan varsa yardımcı olmak amacı ile. Ben kendim teknik servis işleri ile ilgileniyorum

Asus x556uqk notebook var bende 6 ay oldu alalı kapağı açarken sağ menteşeden çıt diye ses geliyor ama bi sorun yok bu ilerde sorun teşkil eder mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam, K555 Serisi ile aynı model bu ürün. İlerde kasada açılma yapabilir. Maalesef tüm asuslar bu şekilde kırılıyor.
  • eger K555 aldıysanız kesin kırılacaktır, yaptırsanızda gene kırılacaktır.
  • Kesin kırılacak konusunda hem fikiriz ama onarımdan sonra asla kırılmaz :) Benden 6 Ay garanti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.