Şimdi Ara

Asus K555LB-XO108D almayi dusunuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onerir misiniz arkadaslar kasasi falan nasil? Bu fiyat araliginda alinabilecek baska laptoar var mi? Sadece notebook.com dan almayi dusunuyorum site guvenilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu fiyat aralığında fazla alternatif yok zaten. sinerji bilgisayar diye aratırsan bulursun güvenilir biryer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    Sinerji bilgisayarin fiyatlari biraz yuksek gibi hocam.

• SaintMTF kullanıcısına yanıt
    demek istediğim şu sadecenotebook sitesi onların. başka bir isimle uygun fiyatlı ürün satıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam sagol

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-k555lb-xo108d-i5-5200u-4gb-1tb-2gb-vga-dos-187016305

1699 tl dusmus gg

• http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k555lb-xo108d-8gb-notebook-pmu347389

Cuma günü bunu 1780 e almıştım fiyat yükselmiş ama ürün iyi gibi. Bugün teslim edecekler inş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus K555ub aliyorum
    8 yıl önce açıldı
    ASUS K56CB 2300TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bunu almayı düşünüyordum fakat 840m olunca kararsız kaldım biraz ileride oyunlarda sıkıntı yaratabilir şuan ki oyunları çalıştırıyor ama gaming testlerinde hemen hemen med ile high de açıyor bende bu yüzden 850m olanını tercih etmeyi düşünüyorum x serisi
  • dreat45 D kullanıcısına yanıt
    Sadecenotebook.com da 1725tl hocam.

• Bende x serisi almayi dusunuyodum ama cok oyun oynamam basit oyunlar sadece bugun almayi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaintMTF

Sadecenotebook.com da 1725tl hocam.

Hocam orada ram 4 gb benim yazdığım 8 gb
  • SaintMTF kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun şimdiden gta 5 i çalıştırır ama medium-high ayarlarda sorunsuz bir şekilde şimdiden keyifli oyunlar o zaman :)
  • Ben de almayı düşünüyorum. Pil 2 cell diyor ne kadar süre gidiyor paylaşır mısınız?

• emreyidogan kullanıcısına yanıt
    Hocan dun geldi laptop daha tam test etme firsatim olmadi ama 4 saat rahat goturur gibi full parlaklikta. Normal kullanimda internet facebook. Forumdan bi arkadas 6 saate kadar ciktigini soylemisti almadan once ben laptopu.

• 1 haftadır kullanıyorum ısınma yok, pilli 6 saatte kadar gidiyor.
  • Çok iyimiş
    Kliksa da 50 tl maxipuan kampanyası var. 1699 tl
    10 tl de aynı gün teslimat İstanbul içi.
    Fiyat nasıl?

• 1654(indirimle) e n11 de bugüne kadar 75 tl indirim maxi varsa 55 de puan veriyor bence iyidir o indirimlerle ram alırım :) ( 940 dio sitelerde 840 mı 940 mı üründeki?) ( bir de ekran kartı 2 gb a kadar ram çekebilir diyor yükseltmek daha mantıklı olmaz mı?)
  • Ben de oğlumahttp://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-k555lb-xo108d-i5-5200u-220-ghz-4gb-1tb-156-hd-led-2gb-vga-P84657584 buradan, forumdan da %20 çek alarak aldım. Aldığımda fiyatı 1699 TL idi. Siparişi sabaha karşı vermiştim, aynı gün kargoladılar. Win 8.1 kurduk, şimdilik bir sorun görünmüyor. Ekran kartı 940m ekran da parlak değil mat. Açıkçası ben test falan yapmadım, şu an oğlum kullanıyor ve oldukça da cihazı sevdiğini söyleyebilirim.
  • 3 gün önce Kliksa dan aldım 1699 TL.Bana göre çok iyi cihaz.Ekran Mat.6 saat kullanıyorum.Ve ısınma sorunu yok.
    kasa gayet güzel arka panel filan çok iyi.İstanbul içi ertesi gün teslimat yapıldı.UPS kargo ile geldi.
    Orj. kutusunda gelmekte.Ayrıca bir kutu ile gelmedi.DVD sesli çalışıyor ama aldırış etmedim.
    Şu ana kadar çok memnun kaldım diyebilirim.

sayg
  • max.kaç gb ram acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.