Şimdi Ara

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
31.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiiki oynanır. Herhangi bir sıkıntı çekmeden oynarsınız. gt 840m ekran kartına ait oyun performans videoları mevcut netten araştırabilirsiniz.
  • Bi arkadaş gt840m ile tetris oynarsınız ve işlemcilerin performanslarını filan yazmış dahası bildiğin makinayı kötülemiş. öncelikle x550jk da gayet hoş bi ürün ama k555ln den üstün olduğu yanlarda var geride olduğu yanlarda. ayrıca şöyle bir tahminim var bu eleştirileri yazan arkadaşıma iki pc de aynı oyunları açsak ve performanslarına bakarak hangisinin x550jk hangisinin k555ln olduğunu söyle desek söyleyemez bundan eminim. Yorumu komik olmuş Pc hakkında bilgi arayan arkadaşları bu tarz hurafelerle yanlış yönlendirmemek lazım. Şunu da belirteyim bende bu iki model arasında kaldım. Kasa kalitesi 8gb ram ve x550jk nın hdd kaynaklı aldığı yüzlerce olumsuz eleştiri sebebiyle k555ln tercih ettim. ve çok çok memnunum. Ama yok ben oyun delisiyim. 923842427 fps ile oyun oynayacam diyorsanız x550jk da çöp onu bilesiniz diyebilirim. verin 15bin gayme tank gibi laptop alın

• quote:

Orijinalden alıntı: enda86

Bi arkadaş gt840m ile tetris oynarsınız ve işlemcilerin performanslarını filan yazmış dahası bildiğin makinayı kötülemiş. öncelikle x550jk da gayet hoş bi ürün ama k555ln den üstün olduğu yanlarda var geride olduğu yanlarda. ayrıca şöyle bir tahminim var bu eleştirileri yazan arkadaşıma iki pc de aynı oyunları açsak ve performanslarına bakarak hangisinin x550jk hangisinin k555ln olduğunu söyle desek söyleyemez bundan eminim. Yorumu komik olmuş Pc hakkında bilgi arayan arkadaşları bu tarz hurafelerle yanlış yönlendirmemek lazım. Şunu da belirteyim bende bu iki model arasında kaldım. Kasa kalitesi 8gb ram ve x550jk nın hdd kaynaklı aldığı yüzlerce olumsuz eleştiri sebebiyle k555ln tercih ettim. ve çok çok memnunum. Ama yok ben oyun delisiyim. 923842427 fps ile oyun oynayacam diyorsanız x550jk da çöp onu bilesiniz diyebilirim. verin 15bin gayme tank gibi laptop alın

f3 performansi nasil?u islemci olmasi oyunlarda performansi azaltiyor diyr duydum dogrumu?birde asus x550jk daki ekran bayagi kotuymus kullamicilar dandik diyor.bu cihazdaki ekran ondan farklimi. ben programlama ile ugrasiyorum gozu yormamasi ve renklwride normal gostermesi lazim.x550jkda sorunlj ekran sizde biliyorsunuzdur.sorularimi cevaplandirirsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drogba_asus

quote:

Bi arkadaş gt840m ile tetris oynarsınız ve işlemcilerin performanslarını filan yazmış dahası bildiğin makinayı kötülemiş. öncelikle x550jk da gayet hoş bi ürün ama k555ln den üstün olduğu yanlarda var geride olduğu yanlarda. ayrıca şöyle bir tahminim var bu eleştirileri yazan arkadaşıma iki pc de aynı oyunları açsak ve performanslarına bakarak hangisinin x550jk hangisinin k555ln olduğunu söyle desek söyleyemez bundan eminim. Yorumu komik olmuş Pc hakkında bilgi arayan arkadaşları bu tarz hurafelerle yanlış yönlendirmemek lazım. Şunu da belirteyim bende bu iki model arasında kaldım. Kasa kalitesi 8gb ram ve x550jk nın hdd kaynaklı aldığı yüzlerce olumsuz eleştiri sebebiyle k555ln tercih ettim. ve çok çok memnunum. Ama yok ben oyun delisiyim. 923842427 fps ile oyun oynayacam diyorsanız x550jk da çöp onu bilesiniz diyebilirim. verin 15bin gayme tank gibi laptop alın

f3 performansi nasil?u islemci olmasi oyunlarda performansi azaltiyor diyr duydum dogrumu?birde asus x550jk daki ekran bayagi kotuymus kullamicilar dandik diyor.bu cihazdaki ekran ondan farklimi. ben programlama ile ugrasiyorum gozu yormamasi ve renklwride normal gostermesi lazim.x550jkda sorunlj ekran sizde biliyorsunuzdur.sorularimi cevaplandirirsan sevinirim 

Kullanım amacı oyun oynamak ise şayet x550jk daha uygun bi seçim olur diye düşünüyorum. Ekranları ikisininde mat led. Ben k555ln ekranından gayet memnunum.Kesin bilmemekle beraber aynı ekranları kullandıklarını tahmin ediyorum. Piyasada mutlaka çok daha iyi ekranlara sahip laptoplar vardır fakat ekranı size yansıtdığı gibi çok kötüymüş diyebileceğim bi sıkıntı yaşatmadı bana gerçi bu yorumu k555ln kullanıcısı olarak yapıyorum ikisinin aynı ekrana sahip olduğnu düşünerek. Ortalama bi ekran demek doğru olur sanırım. Oyun açısından dediğim gibi x550jk daha uygun bi seçim olabilir fakat iki model arasında çok büyük farklar olmayacaktır. Bu arada x550jk ekranı hakkında şikayet eden kullanıcılar çok hatırlamıyorum ben, onlarda ben gibi ortalama bi ekran olduğnu düşünüyolardı genelde. Yakınılan en önemli konu olarak hdd den gelen sesler idi. Şahsen onunda biraz abartıldığını düşünüyorum ben. hdd den ses gelmesi normal. ama bende k555ln tercih etmemde bu sesden şikayetin çok olması kararımda etkili oldu açıkcası. İnsan tedirgin oluyo ister istemez. Sorduğunuz oyunu oynamıyorum. Çok fazla oyun oynamam. League of legend oynuyorum sadece onda göstermiş olduğu performanstan da son derece memnunum ayarlar full seviyede çok akıcı bi şekilde oynuyorum.60 fps. Isınma ise kesinlikle yok. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

quote:

quote:

Kullanım amacı oyun oynamak ise şayet x550jk daha uygun bi seçim olur diye düşünüyorum. Ekranları ikisininde mat led. Ben k555ln ekranından gayet memnunum.Kesin bilmemekle beraber aynı ekranları kullandıklarını tahmin ediyorum. Piyasada mutlaka çok daha iyi ekranlara sahip laptoplar vardır fakat ekranı size yansıtdığı gibi çok kötüymüş diyebileceğim bi sıkıntı yaşatmadı bana gerçi bu yorumu k555ln kullanıcısı olarak yapıyorum ikisinin aynı ekrana sahip olduğnu düşünerek. Ortalama bi ekran demek doğru olur sanırım. Oyun açısından dediğim gibi x550jk daha uygun bi seçim olabilir fakat iki model arasında çok büyük farklar olmayacaktır. Bu arada x550jk ekranı hakkında şikayet eden kullanıcılar çok hatırlamıyorum ben, onlarda ben gibi ortalama bi ekran olduğnu düşünüyolardı genelde. Yakınılan en önemli konu olarak hdd den gelen sesler idi. Şahsen onunda biraz abartıldığını düşünüyorum ben. hdd den ses gelmesi normal. ama bende k555ln tercih etmemde bu sesden şikayetin çok olması kararımda etkili oldu açıkcası. İnsan tedirgin oluyo ister istemez. Sorduğunuz oyunu oynamıyorum. Çok fazla oyun oynamam. League of legend oynuyorum sadece onda göstermiş olduğu performanstan da son derece memnunum ayarlar full seviyede çok akıcı bi şekilde oynuyorum.60 fps. Isınma ise kesinlikle yok. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

peki u islemci hakkinda ne dusunuyorsun? x550jkda wifi adaptoru ekrwn vs dandik diyorlar kullanici grubunda.birde ln serisinde i5 in besinci nesil u tabanli islemciside gelmis kararsizim

• beyler bilgisayar dün elime ulaştı sessiz ortamda ufak bir tıkırtı sesi geliyor klavyenin üst kısmından sizde de var mı aynı sorun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smke -- 16 Nisan 2015; 11:57:33 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

peki u islemci hakkinda ne dusunuyorsun? x550jkda wifi adaptoru ekrwn vs dandik diyorlar kullanici grubunda.birde ln serisinde i5 in besinci nesil u tabanli islemciside gelmis kararsizim

Ben u işlemcinin herhangi bi sıkıntısını yaşamadım. Bendeki model 5200u 8gb ram 750gb hdd olan modeli. win8 kurulu almıştım ve gayet stabil. Şöyle bi yaklaşım var genelde u işlemci m,h,q vs işlemcilere göre performansı düşük diye fakat bunu kullanırken ben farkedemiyorum açıkcası. Bana göre günlük kullanımda çok ağır programlar çalışdırmayacak birisi bu farkı göremez ki bende göremiyorum. mesela x550jk 2.8 işlemci hızına sahip fakat kullanıcının kullandığı program oyun vs gereksinim duymuyosa bir etkisini hissetmiyosunuz. Yani ben kesinlikle eksi yönünü hissetmiyorum yaptığım işlemlerde. çalıştırdığım oyun program vs donuyo ya da oyun oynuyorum pc ısınıyo bence bunlar pc nin zorlandığına dalalettir fakat ben hiç bir işlemimde bu gibi sorunlar yaşamadım. laptopum henüz ısındı diyebileceğim sıcaklıklara hiç ulaşmadı ancak ılıdı diyebilirim. Şunu da belirteyim tabi bilgisayarı en fazla zorladığım durum 4-5 saat aralıksız league of legend oynamak oldu. k555ln in en cezbedici yanı benim için 5200u + 8gb ram ve tabiki aliminyum kasasının şıklığı olmuştu. Kendi adıma gayet isabetli bi karar verdiğimi söyleyebilirim kısaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Issız adanalı01

Peki bu cihazda gta V oynanırmı

Hocam cevabı bulursan, beni de bilgilendirir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smke

beyler bilgisayar dün elime ulaştı sessiz ortamda ufak bir tıkırtı sesi geliyor klavyenin üst kısmından sizde de var mı aynı sorun ?

Öncelikle hayırlı olsun. Benim dikkatimi çeken bi ses olmadı şuana kadar hangi durumda nasıl bi ses geliyo o konuda da biraz daha detay verir misin?
  • quote:

quote:

beyler bilgisayar dün elime ulaştı sessiz ortamda ufak bir tıkırtı sesi geliyor klavyenin üst kısmından sizde de var mı aynı sorun ?

Öncelikle hayırlı olsun. Benim dikkatimi çeken bi ses olmadı şuana kadar hangi durumda nasıl bi ses geliyo o konuda da biraz daha detay verir misin?

Hocam masaüstünde hiç bir şey açık değilken ince bir tıkırtı var hdd den çıkıyor gibi geldi bana. Arkadaşım All in one almıştı asus ondada aynısı oldu iade etti gelden aynı sorun vardı. Asus'un tüm modellerinde var bu sıkıntı dediler acaba laptoplarda da var mı aynı şekilde.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam masaüstünde hiç bir şey açık değilken ince bir tıkırtı var hdd den çıkıyor gibi geldi bana. Arkadaşım All in one almıştı asus ondada aynısı oldu iade etti gelden aynı sorun vardı. Asus'un tüm modellerinde var bu sıkıntı dediler acaba laptoplarda da var mı aynı şekilde.

Pc açılırken hdd den ufak bi ses gelir normal ve bazı işlemler sırasında da gelebilir ama bu ses sürekli olmaz nadiren olur böyle bi durumsa gayet normal.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pc açılırken hdd den ufak bi ses gelir normal ve bazı işlemler sırasında da gelebilir ama bu ses sürekli olmaz nadiren olur böyle bi durumsa gayet normal.

Açılırken gelen ses ara ara çalışırkende geliyordu dün baktım dinledim sürekli değil. Daha önceden masaüstü kulandım hep laptopa alışkın değilim karşılaştırma yapamıyorum.

• arkadaşlar hepsiburada da 1.900 e çıkmış. acaba geri düşer mi? veya başka yerden daha ucuza bulabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun haricinde kullanımda batarya ne kadar gidiyor?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açılırken gelen ses ara ara çalışırkende geliyordu dün baktım dinledim sürekli değil. Daha önceden masaüstü kulandım hep laptopa alışkın değilim karşılaştırma yapamıyorum.

Normal dostum. Hdd den yer yer ses gelir her laptopda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Squall_Leonhart

Oyun haricinde kullanımda batarya ne kadar gidiyor?

Açıkcası bi ölçüm yapmadım. Test edecek vaktim olursa bilgi veririm.
  • Bu foturumda hesabım olup takilmayan birisiyim laptopun konuyu görünce bir iki şey yazayım dedim.
    Öncelikle makine donuyo diyen arkadaşlar haklı 0 kutudan çıkan cıhaz disk kullanımı %100 olduğu için donuyor. Mcafee yi kaldırıp tüm windows guncellemelerin yaptıktan sonra sıkıntı kalmıyor akıyor cİhaz.
    Açılışta ve arada gelen mesela media player e girerken gelen yüksek ses HDD den değil CD ROM dan geliyor. Tabi hdd den arada minik tıkırtılar geliyor.
    Makine kolay kolay ısımıyor.
    Pil çıkmıyor normalkullanımda 3 4 saat falan gidiyor tabi kullnadıkca düşücektir.
    Makineyi alıp kullanan akadaşlar masaustunde sağ tık intel hd graphics-ekran-renk-gelişmiş şekilnde yol izleyip doygunluğu 50 yapın orjinalde 0 olarak geliyor. Ekranı o halde görünce vay anasını diceksiniz :D ekran bana ikl başta çöp gibi gelmişti şimdi gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

quote:

Orijinalden alıntı: Issız adanalı01

Peki bu cihazda gta V oynanırmı

Hocam cevabı bulursan, beni de bilgilendirir misin?

Yüksek ayarlarda hiç sıkıntı çekmeden oynayabilirsiniz. (oynuyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoefes

Bu foturumda hesabım olup takilmayan birisiyim laptopun konuyu görünce bir iki şey yazayım dedim.
    Öncelikle makine donuyo diyen arkadaşlar haklı 0 kutudan çıkan cıhaz disk kullanımı %100 olduğu için donuyor. Mcafee yi kaldırıp tüm windows guncellemelerin yaptıktan sonra sıkıntı kalmıyor akıyor cİhaz.
    Açılışta ve arada gelen mesela media player e girerken gelen yüksek ses HDD den değil CD ROM dan geliyor. Tabi hdd den arada minik tıkırtılar geliyor.
    Makine kolay kolay ısımıyor.
    Pil çıkmıyor normalkullanımda 3 4 saat falan gidiyor tabi kullnadıkca düşücektir.
    Makineyi alıp kullanan akadaşlar masaustunde sağ tık intel hd graphics-ekran-renk-gelişmiş şekilnde yol izleyip doygunluğu 50 yapın orjinalde 0 olarak geliyor. Ekranı o halde görünce vay anasını diceksiniz :D ekran bana ikl başta çöp gibi gelmişti şimdi gayet iyi.

Bende de k555l xo406 var. O ayarı 50 yaptım baya iyi oldu. Teşekkürler.

• arkadaşlar bende aranıza katıldım ilk olarak mcafe yi silmek oldu ama sanki hala azbi kasma var gibi size sormak istediğim şey son 1 haftadır saat te bir tam 46 geçeler metro arayüzüne otomatik olarak atıyor ne işlem yaparsam yapayım (internetteyken filim izlerken vs. ) hep aynı dakikada atıyor bir ayarı filan varmı eset ve panda antivürüs adware 2007 ile taramayaptım virüste yok bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler

listeye benide ekleyebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.