Şimdi Ara

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
31.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: solo sanos

arkadaşlar bende aranıza katıldım ilk olarak mcafe yi silmek oldu ama sanki hala azbi kasma var gibi size sormak istediğim şey son 1 haftadır saat te bir tam 46 geçeler metro arayüzüne otomatik olarak atıyor ne işlem yaparsam yapayım (internetteyken filim izlerken vs. ) hep aynı dakikada atıyor bir ayarı filan varmı eset ve panda antivürüs adware 2007 ile taramayaptım virüste yok bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler

listeye benide ekleyebilirsiniz

Aynı şey bende de var bende elim felan mı çarpıyor asus gesture olayı felan diye düşündüm ama tek değilmişim sorun ne acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercuricall

quote:

Orijinalden alıntı: solo sanos

arkadaşlar bende aranıza katıldım ilk olarak mcafe yi silmek oldu ama sanki hala azbi kasma var gibi size sormak istediğim şey son 1 haftadır saat te bir tam 46 geçeler metro arayüzüne otomatik olarak atıyor ne işlem yaparsam yapayım (internetteyken filim izlerken vs. ) hep aynı dakikada atıyor bir ayarı filan varmı eset ve panda antivürüs adware 2007 ile taramayaptım virüste yok bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler

listeye benide ekleyebilirsiniz

Aynı şey bende de var bende elim felan mı çarpıyor asus gesture olayı felan diye düşündüm ama tek değilmişim sorun ne acaba ?

sen dakikaya baktınmı hiç belli dakikadamı yapıyor bende standart bilgisayarı açıp kapasamda 46 geceler yani 13:46 14: 46 15:46 gibi gidiyor bilgilendirme ayarlarını kapadım oraya buraya baktım çözemedim birtürlü

• Sanırım 40 geçe oluyor bende de 9 u bekliyorum .
  • arkadaşlar eski prog. karıştıtıken everest home edition diye sistem analizi yapan programı denedim canımı sıkan bir olay oldu
    CPU analizinde Mobile İntel celeron yazıyor bizim işlemci alt yapısı celeronmu yani bilgisi olan varmı acaba

Bilgisayar:
    İşletim Sistemi Windows 8.1 Single Language Home Edition
    OS Servis Paketi -
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
    Bilgisayar Adı T.....................
    Kullanıcı Adı T.................

CPU Türü Mobile Intel Celeron M, 2200 MHz
    Anakart Adı Bilinmiyor
    Anakart Çipseti Bilinmiyor
    Sistem Belleği 8096 MB
    BIOS Türü Bilinmiyor

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics 5500 (1024 MB)
    Monitör Genel PnP Monitör [NoDB]

• Bu bilgisayarı aldım sorunsuz fakat Asus live update devamlı durma hatası veriyor. Çözümü bilen var mı?
  • solo sanos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı sorun bende de oluyor. Kasma değil ancak metro arayüzüne geçip pil modunu da kendiliğinden yüksek perfomansa geçiriyor. Buna çözüm bulan olursa çok iyi olur. Ben araştırdım ama pek bir şey bulamadım. ASUS ve Microsoft'a mail atmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol23

Merhaba, aynı sorun bende de oluyor. Kasma değil ancak metro arayüzüne geçip pil modunu da kendiliğinden yüksek perfomansa geçiriyor. Buna çözüm bulan olursa çok iyi olur. Ben araştırdım ama pek bir şey bulamadım. ASUS ve Microsoft'a mail atmayı düşünüyorum.

ben çözümü buldum ve uyguladım direk format atıyorsunuz ve herşey düzeliyor :) ben böyle yaptım
    Valla kurduğum yazılımlarla tekrar uğraşmak çok koyar o yüzden bakalım sizde tekrar aynı sorun olacak mı ona göre bende mecbur yaparım bir şeyler..
  • arkadaşlar cihazı aldım bugün kurulumunuda yaptık . cihaz güzel ama birşey aklıma takıldı dvd çalıştırma özelliğiyokmu bunun ? teknofemin femset kitaplarının arasındaki dvdler tam oturmuyor ?
  • Var tabi ki sizin DVD'lerde sorun olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol23

Var tabi ki sizin DVD'lerde sorun olabilir..

dvd ler tam oturmuyor ama sağ taraftaki disk şeklindeki yere nedeni ne olabilir ?
  • Farklı DVD ile deneyin belki sorun DVD okuyucudadır
  • Arkadaşlar bilgisayar sürekli yüksek performansa geçiyorsa Asus scrensaver var,program kaldırdan kaldırın sorun çözülüyor.
  • cancer71 kullanıcısına yanıt
    Sırf bu problemden dolayı recovery yaptım öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
  • Arkadaşlar Windows8.1 de kurulum cd tarzı bşyler vermiyolar galiba yanında demi.bnden çıkmadıda daha öncede hiç win8 falanda kullanmadım. kurulu geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen HDD'de ayrılmış Recovery bölümü var.
  • vitriol23 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca şarjdayken elimi üzerinde gezdirdiğimde hafif elektrik çarpması gibi bşy oluyor normal mi acaba

• teo26 T kullanıcısına yanıt
    Hiç çarpmadı bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: teo26

Ayrıca şarjdayken elimi üzerinde gezdirdiğimde hafif elektrik çarpması gibi bşy oluyor normal mi acaba

evet aynı sey bendede var
    Normal bşy sanırım bi sıkıntı çıkmaz heralde

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.