Şimdi Ara

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
31.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar recovery modunu bulamadım ve evdeki windows 8.1 dvdsi ile format attım ama haliyle lisanslı olmuyor. acaba nasıl recovery yapılıyor?
  • Recovery yapabilen var mı acaba bende yapmaya çalıştım ama bilgisayarı restart atıp açılırken F9 a basıyorum recovery devreye girmiyor hiçbir şekilde birde bilgisayar sağ tıkla yönet disk yönetimi yapınca 15gb lık kurtama bölümü gözüküyor asus koymuş ama %100 boş gözüküyor bu işe anlam veremedim gerçekten recovery i yok mu yoksa windows mu göremiyor birisi bakabilir mi acaba sizde de böyle mi gözüküyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesa12 -- 10 Haziran 2015; 13:55:06 >
  • Recovery işletim sistemi üzerinden yapacaksınız arkadaşlar. Mouse sağ tarafa getirip Windows 8 ayarlarına girip oradan kurtarma bölümüne girin orada var yenileme sıfırlama gibi seçenekler
  • teo26 T kullanıcısına yanıt
    Eet aynı durum bende de söz konusu normal olsa gerek.
  • Buyrun recovery. Kendi içerisinde dahili olarak geliyor
     asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6'
  • quote:

Orijinalden alıntı: OaSiSs_

quote:

Orijinalden alıntı: bame

Asusun bu seri bilgisayarlarını bugün vatanda gördüm hdd'ini söküp yerine ssd takmak istiyorum dedim ordaki görevliye takarsanız bu seriler ssd'yi tanımıyor dedi gerçekten böyle birşey var mi arkadaşlar zamanı gelince garantisi bitince takamayacaz mi şimdi

Garanti konusunu bilmiyorum, fakat ssd takmak isterseniz vatanda baktığınız normal SATA ssd ler olmaz. MSATA olarak adlandırılan laptoplar için ufaltılmış ssd ler var onları alırsanız kullanabilirsiniz. Üründe msata slotu var mı bilmiyorum ama çoğu laptopta oluyor genelde. Eğer msata portu varsa msata ssd takabilirsiniz.

msata var mı k555'lerde ? aradım taradım bulamadım da kullanan bilen ? ona göre tercih edeceğim bilgisayarı

• Arkadaşlar metin2 yi açabilen varmi bende normal ekran kartı ile açılıyor nvdia ile açılmıyor yapabilen biri var mi acaba yardimci olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar genel olarak bilgisayari yorumlamak gerekirse alınır der misiniz? (kasa kalitesi, gt840m performansı vb.)

Bir de 2 hücreli pil ömür olarak yeterli mi internet veya ofiste kaç saat kullanım sunuyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu pes13 de neden video kartı sorunu çıkıyo bu sorunu çözebilen varmı.bi arkadaş bios dan yaptım demişti o hariç nerdeyse herşeyi denedim

• Rodentia R kullanıcısına yanıt
    Kısaca Genel olarak Harika Şaka biyana yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum win8 kurulu. 10-12 sn de açılıyo, sessiz ve soğuk çalışıyo, kasası özellikle çok hoş ve kaliteli duruyo, 5200u ve 8gb ram la çok çok stabil diyebilirim. fazla oyun oynayan biri değilimdir sadece League Of Legend oynarım aralıksız bu sıcaklarda 4-5 saat oynamışlığım olmuştur ısınma gibi bi sorunla genede karşılaşmadım. GT840m ile şuan piyasadaki bütün oyunları sıkıntısız oynayabilirsiniz. Bence gt840m nin üstündeki ekran kartları lüksdür yani profesyoneller için ya da aşırı oyun müdavimi olan arkadaşlar için ihtiyaç olabilir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bilmiyorum sorununuz devam ediyormu ama o sorunun nedeni asus screensaver programından kaynaklı eğer kaldırırsanız düzelicekdir. oyun anında yada normal olarak birden metro arayüzüne girmesinin tek sebebi o programdır. boşa format atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Akkız

Arkadaşlar bilmiyorum sorununuz devam ediyormu ama o sorunun nedeni asus screensaver programından kaynaklı eğer kaldırırsanız düzelicekdir. oyun anında yada normal olarak birden metro arayüzüne girmesinin tek sebebi o programdır. boşa format atmayın.

Aynen onu kaldırınca düzeldi.

• enda86 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam bu bilgisayarin biraz değişik versiyonu k555lb yi aldim umarım sorun çıkarmaz o da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncellikle cihazı alanlar
    1- mcafee virüs programını kaldırsın (yeni pc aldım bundada mı kasıyor demeyin virüs programı hepsinde kasıyor )
    2- Asus Screensaver programını kaldırın kendi kendine başlat menusu yada metro arayüzüne giriyor ,
    3- Sistemde recovery bölümü var 15gb yer kaplıyor harddiskinizde yani niye C:/ sürücüsünün hafızası az gibi geliyor demeyin. 1tb lik için c 300 d 500 gb ,
    4 - Kamerası çok vasat bu modelin
    5- Soğutma sıstemi şahane arkadaşlar daha ısındığını görmedim. (war thunder, Battlefield 3 , oynuyorum 3 4 saat ısınma yok ( daha önce harbiden ısınan bir notebook kullandığım için ısınma yok diyorum çünkü yeni kullananlar birazcık ısındığında cihaz ısındı diyecekler ama bu bütün notebooklarda olan sıradan bir şey)
    6- pil süresi 4-6 saat arası gidiyor tabi bu durum ekran parlaklığı ve cihazı ne kadar yorduğunuza bağlı (Pil cihaz içinde gömülü çıkarmak için bölüm var ama garantiden çıkıyor cihaz.)
    7- dvd bölümü gayet güzel çok dvd cd yazdırdığım için kullanıyorum bu kısmı
    8- Ses sistemide bir notebook a göre baya güzel.
    9-Ekran mat hd bunu özellikle aldım çünkü çok yabancı dizi izliyorum ve arkadaki pencereden gelen yansıma yüzünden ekranı göremediğim zamanlar sinirleniyordum artık çok rahat izliyorum :D
    10- Klavye güzel cihaza uyumlu , touchpad daha önce notebook kullananlar için biraz garipseniyor başta ama sonra alışıyorsunuz sağ ve sol tıklamalar sanki oynuyo gibi geliyor ama öyle değil işte. yeni kullananlar alışır gayet güzel.
    11- cihaz gayet hızlı açılıyor 12 sn gayet hızlı kapanıyor üniversitede kullanırken baya işime yarıyacak..
    12- 2tane 3.0 usb girişi ve 1 tane 2.0 usb girişi var keşke bir tane daha 2.0 koysalarmış tadından yenmezmiş..
    13- Cİhazda alışmam zaman alcak bir durumda Capslook ışığı koymamışlar ! asus mühendisleri led tasarufu yapmak istemiş sanırım
    14- Harddisk cihaza gömülü çıkarmak için bütün kasayı açmanız gerek bu bence bir eksik çünkü sdd kullanmak isteyenler için cihazı alıp garanti kapsamından çıkartmanız gereki,yor sdd takmak için
    15- Kasa metal bir tasarıma sahip olduğu için statik elektrik olayı olabileceğini düşünüyorum( Fizikçi olarak ) bu ilerde sorun yapabilir hiç elinize kolunuza elektrik geldimi ?

• Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum. Henüz hiç oyun oynamadım. Sessiziliği, ısınmaması, açılma süresi gayet tatmin edici. Sadece u işlemcili olduğu için kullandığım bir kaç programda işlemciye çok yük bindi ve bilgisayar kastı. Daha sonra ayarlardan en üst seviye olarak ayarladım ve işlemci yükü 2-3 katına kadar düştü. Sadece kullanırken fan sesi az da olsa duyulmaya başladı. Onun haricinde eksi yön olarak tuş takımı biraz rahatsız edici. Space tuşu kenarlardan algılamıyor. Nedense mat ekranı sevmediğimden genelde hdmi ile bağlayıp öyle kullanıyorum. Şu an ki dolar kurunda 1700-1800 tl bandında alınacak en iyi bilgisayar diyebilirim.
  • smke S kullanıcısına yanıt
    bu sorun bundada varsa asusx550jk almak mantıklıya kaçıyor ekran ve wifi sıkıntılı değilse
  • bora_man B kullanıcısına yanıt
    x550jk ile bunun arasında kaldım kullandığınız kastıran programlar hangisi 2 tane zorladı demişdiniz yazılım işleri vs de yapacagım herhalde ondna soruyorum
  • Ram değişimi garanti bozuyormu diye asus teknik servisine mail atmıştım aldığım cevap bu oldu ;

"Ürün Ram yuvası haricen açılabildiğinden. Ürün parça değişimi sırasında oluşan kasa , ram ve hdd yuva yerleri , garanti kağıdı gibi bölümlerin zara görmesi durumunda ürün garanti dışı kalacaktır. "

şeklinde oldu.

Ayrıca bilen biri söyleyebilirmi sanırım bunda 1 tane ram slotu var ve bu slot boş mu dolu mevcut ram anakart üzerinde on board mı ?
  • arkadaşlar ben de bugün aldım bu pc.yi ve alır almaz doygunluğu 50 yaparak mc afee ile asus screensaver ı kaldırdım, sizce optimum kullanım için yapmam gereken başka bi şey var mı?
  • typhoon89 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullan, başka bişi yapmana gerek yok eğer sürekli şarjda kullanıcaksan haftada bir iki şarjdan çıkar boşalana kadar öyle kullan güncelleştirmelerini yap tamamdır sonra kullanmaya başla.

Merak edenler için söylim 4 saat gta 5 oynadım banamısın demedi ısınmadı cihaz. Oyunu yüksek ayarlarda oynadım gayet akıcı ve güzel.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.