Şimdi Ara

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
31.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun bu ilanı gördüm ve almaya karar verdim. fakat asusun artık eskisi gibi olmayıp ısınma sorunu yaşattığını ve harddiskten gelen sürekli bir sesin olduğunu söyleyenler var. ve servis konusunda da problem yaşattığını söylüyorlar. 1800 tl ye bu özellikte bir asus almalı mıyım veya asustan vazmıgeçmeliyim? alırsam memnun kalır mıyım?

• kardeş bende alcamda hepsi buradadan başka satan yok üretimi durmuş urunmu acaba yarin asusu ariyip sorcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rascoln33

kardeş bende alcamda hepsi buradadan başka satan yok üretimi durmuş urunmu acaba yarin asusu ariyip sorcam
    aynen. sadece hepsiburada.com da var.
  • makine çok guzel bakalim hepsiburadaya ozel uretim yapilmiş olabilir bugun ogrencem
  • rascoln33 kullanıcısına yanıt
    öğredikten sonra msj atabilir misin bu ürünü takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum112

öğredikten sonra msj atabilir misin bu ürünü takip ediyorum

kardeşim şimdi aradım asus türkiyeyi ürün yurt dışından gelmiş yeni ürünmüş türkiyede sadece hepsi burada ile anlaşmış distribütör firmaymış hepsi buradayıda aradım onlarda aynı söledi kargo ücretide 10 tl falanmış makine çok hoşuma gitti ram olsun 1 tb yerı olsun harıka
  • yalniz türkçe harfler yok resimlerde mail atdim ins vardir ş - ü -ğ gibi.
  • rascoln33 kullanıcısına yanıt
    sen alacak mısın
  • quote:

sen alacak mısın

almayı düşünüyorum türkçe klavye ise ve windows 8.1 türkçe ise mail attım bakalım nedicekler
  • quote:

quote:

sen alacak mısın

almayı düşünüyorum türkçe klavye ise ve windows 8.1 türkçe ise mail attım bakalım nedicekler

Alıntıları Göster
    Bu notebook benimde gözüme çarptı. Piyasada genelde K555LN-XO116D bulunuyor. Bunun sadece işlemcisi ve hddsi yüksek. Ayrıca Windows 8.1 var. Bence bu fiyata alınabilir bi ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

Bu notebook benimde gözüme çarptı. Piyasada genelde K555LN-XO116D bulunuyor. Bunun sadece işlemcisi ve hddsi yüksek. Ayrıca Windows 8.1 var. Bence bu fiyata alınabilir bi ürün.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar detaylı bilgi verebilirse sevinirim.
  • ben kafayi koydum harika. bi cihaz mailime cvp gelmedi gelsinde alcam. windows 8.1 olmasi cok iyi orginal lisansli alan arkadas yok galiba bu urunu bulamadim ben bulsam detayli resim isticem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascoln33 -- 18 Şubat 2015; 18:56:19 >
  • quote:

ben kafayi koydum harika. bi cihaz mailime cvp gelmedi gelsinde alcam. windows 8.1 olmasi cok iyi orginal lisansli alan arkadas yok galiba bu urunu bulamadim ben bulsam detayli resim isticem
    arkadaşlar ürünü akşam saatlerinde sipariş ettim yarın büyük ihtimalle elime geçecek, aras kargo opsiyonunu seçtim 13 liralık bir kargo ücreti çıktı, ürünü sepete ekledikten sonra 2 tane %50 indirimli asus çantası seçeneği çıkıyor. Bunlardan asus nereus 16 adlı olanı ekledim. Yarın ürün geldiğinde detaylandırırım. Ürünü tercih etmemdeki sebep gt840m olması, bu fiyat aralığındaki laptoplarda pek ekran kartları tatminkar olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OaSiSs_

arkadaşlar ürünü akşam saatlerinde sipariş ettim yarın büyük ihtimalle elime geçecek, aras kargo opsiyonunu seçtim 13 liralık bir kargo ücreti çıktı, ürünü sepete ekledikten sonra 2 tane %50 indirimli asus çantası seçeneği çıkıyor. Bunlardan asus nereus 16 adlı olanı ekledim. Yarın ürün geldiğinde detaylandırırım. Ürünü tercih etmemdeki sebep gt840m olması, bu fiyat aralığındaki laptoplarda pek ekran kartları tatminkar olmuyor.

ossiss_ bu kadar arkadaş seni bekleyecek o zaman yarın:) buraya bu ürünü sen tanıtacaksın. bekliyoruz:) umarım sen yazana kadar ürün bitmez:)
  • İşlemci yanlış görmediysen U serisi. Bunu biraz araştırın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganozturk

quote:

ossiss_ bu kadar arkadaş seni bekleyecek o zaman yarın:) buraya bu ürünü sen tanıtacaksın. bekliyoruz:) umarım sen yazana kadar ürün bitmez:)

Pek tanıtımdan anlamam fakat ürün geldiğinde 1-2 fotoğrafını ve beğenip beğenmediğim özelliklerini yazarım kendi fikrimce, zaten teknik özellikleri yazıyor hb sayfasında. Ek olarak ramler 1333mhz geçilmiş bilgi sayfasında fakat ramlerin 1600 olduğunu söyleyen bir kullanıcı yorumu mevcut. Yarın geldiğinde ilk bakacağım iş o olacak, inş 1600mhz dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EMIR-PILOT

İşlemci yanlış görmediysen U serisi. Bunu biraz araştırın derim.

u serisi bir nevi ultrabooklar için enerji tasarrufu amaçlı tasarlandığı ve hız konsunda problem yaratmadığı söyleniyor. bende tam bilmiyorum bakalım yarın arkadas paylaşım yapacaktır bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganozturk

quote:

Orijinalden alıntı: EMIR-PILOT

İşlemci yanlış görmediysen U serisi. Bunu biraz araştırın derim.

u serisi bir nevi ultrabooklar için enerji tasarrufu amaçlı tasarlandığı ve hız konsunda problem yaratmadığı söyleniyor. bende tam bilmiyorum bakalım yarın arkadas paylaşım yapacaktır bize

Broadwell mimarisi üzerine kurulmuş sanırım, düşük enerji tüketiminden övgüyle bahsetmişler, teknik özelliklerine baktığımda base frequency hızı biraz düşük kalıyor fakat clock speed hızı yükseltilmiş. Render yapacak arkadaşları tatmin etmeyebilir. Benim kullanım alanımda işlemci ile çok fazla haşır neşir olmadığım için benim açımdan çok fazla bir önemi yok. Pilinin çıkmadığını duydum, bu yüzden 2-3 kat güçlendirilmiş pili var diyorlar. Yani herşeyde olduğu gibi kişinin kullanım alanına göre almadan önce iyice araştırması gerekir. Yazdıklarımdan kafanız karışmasın lütfen sizde araştırın.

• quote:

kardeşim hayirli olsun çanta nekadara geldi %50 ile mause cikmiyormu şeçenekte stok durumu çokmuş ben arayip sordum yeni ürün zten 1600 hiz yorumu nerde yaziyo ben cok arastirdim bulamadim birde şarj aleti ve pili merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascoln33 -- 18 Şubat 2015; 21:13:50 >
  • quote:

quote:

kardeşim hayirli olsun çanta nekadara geldi %50 ile mause cikmiyormu şeçenekte stok durumu çokmuş ben arayip sordum yeni ürün zten 1600 hiz yorumu nerde yaziyo ben cok arastirdim bulamadim birde şarj aleti ve pili merak ediyorum

Teşekkürler çanta 29 tl ye geliyor, mouse hakkında bilgim yok fakat çıkacağını sanmıyorum. 1600mhz konusunu aynı kodlu pc nin forumlarda araştırmasını yaparken görmüştüm araya virgül koymamışım sanırım hb de aradınız yorumu :) Şarj aleti hakkında da bir bilgim yok henüz görmedim yarın geldiğinde tam olarak fikir sahibi olacağım. Pil yerleşik pil diye biliyorum bakalım belli olacak :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.