Şimdi Ara

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
31.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OaSiSs_

quote:

Orijinalden alıntı: astalaxp

Oncelikle hayirli olsun. Bi hafta kadar once asus k555ln-xo088h modelini aldim. Aldigim ilk gun hicbir sey yuklu olmamasina ragmen masaustune sag tiklayip yenile yapmak istedigimde yenile menusu hemen gelmiyordu 1-2 saniye kadar dolmasini bekliyordum yuvarlagin. Bunda nasi hocam ayni yavaslik var mi bilgisini verirsen cok sevinirim. Bir de on kamerasi nasil fotograf cekip koyabilir misin. Iyi aksamlar

Teşekkürler, ilk başlarda yenile yaparken evet bekleme oldu fakat şuan anlık tepki veriyor, sizinkide sonradan düzelebilir. Bu arada ben driverların hepsini güncelledim yani sizde bütün driverlarınızın tarihine bakarak kendi sitelerinden veya ürünün sitesinden karşılaştırıp güncen olanını yükleyin. Kamerası vga çok ahım şahım görüntü kalitesi yok ben bugün skypeta bir iki defa kullanma fırsatım oldu. Karanlık ortamlarda aydınlatması güzel onun dışında pek bi ekstrası yok eğer konferanslar için kullanılmayacaksa idare eder yani.

kardesim icinde cd ciktimi windowsun o arkadaşin ekran karti düşük ondan olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçinden cd çıkmıyor, ürün lisansı aktifleştirilmiş halde geliyor :) bilmiyorum şuan için benim laptopta sıkıntı yok henüz oyunları yükleme fırsatım olmadı.
  • quote:

İçinden cd çıkmıyor, ürün lisansı aktifleştirilmiş halde geliyor :) bilmiyorum şuan için benim laptopta sıkıntı yok henüz oyunları yükleme fırsatım olmadı.

recovery varmi peki ? :) bıktin benden bliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascoln33 -- 20 Şubat 2015; 19:53:18 >
  • ben bulamadım açıkçası, bulursanız bana da söyleyin :)
  • quote:

ben bulamadım açıkçası, bulursanız bana da söyleyin :)

sen bulursan bende alcam recovery onemli yoksa fredostan farki kalmaz :) pıl suresinide dene ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascoln33 -- 20 Şubat 2015; 21:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rascoln33

quote:

sen bulursan bende alcam recovery onemli yoksa fredostan farki kalmaz :) pıl suresinide dene ;)

Hocam recovery cok da onemli degil kendiniz bi windows 8 dvdsi bi de sitesinden driverlari cekip onu da 1 dvd yaparsiniz, seri numarasi zaten pcnin altinda vardir. Su yorumlari biraz daha takip edip alicam insallah.

Aslinda mobilitesi yuksek 14 inch hafif bi pc ariyorum oyun cok umrumda degil ama bi duzgun pc bulamadim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: colaker

quote:

Orijinalden alıntı: rascoln33

quote:

Hocam recovery cok da onemli degil kendiniz bi windows 8 dvdsi bi de sitesinden driverlari cekip onu da 1 dvd yaparsiniz, seri numarasi zaten pcnin altinda vardir. Su yorumlari biraz daha takip edip alicam insallah.

Aslinda mobilitesi yuksek 14 inch hafif bi pc ariyorum oyun cok umrumda degil ama bi duzgun pc bulamadim gitti

varsa güzel hocam arkadas gorunce baksin bakalim musteri hizmetleri bana cd var dedi ama yokmuş

• OaSiSs_ kullanıcısına yanıt
    Hocam urunu almyi dusunuyorum ama garantisi asus turkiye mi yoksa baska bir firma mi yardimci olur musun... @OaSiSs_

• OaSiSs_ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun .
    Kardeş bende vatanda asus bakıyordum.
    Bu nu gördüm vatan dakiyle aynı işlemci ...aynı ekran kartı ... 500gb hd .6gb ram 1850

Vatan da 1.5 tb hd lisi 1950 tl..

Ama bunda 8gb ram ve 1tb hd farkı var ve 50 tl daha ucuz ..

Oyun performansı nasıl merak etmekteyim...

Takip...
  • garanti kapsamında hdd'i çıkarıp ssd takabiliyormuyuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun aradim asusu v sordum urunun garantisi asus turkiye imis ama urunu alan arkadaslar net bisey soyleyebilirlerse daha garanti olur..

• Laptopta ace cool varmıydı.

• alan arkadaşlar garanti ve recoveryi bilgilendirerseniz bizde sipariş verelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

Hayırlı olsun .
    Kardeş bende vatanda asus bakıyordum.
    Bu nu gördüm vatan dakiyle aynı işlemci ...aynı ekran kartı ... 500gb hd .6gb ram 1850

Vatan da 1.5 tb hd lisi 1950 tl..

Ama bunda 8gb ram ve 1tb hd farkı var ve 50 tl daha ucuz ..

Oyun performansı nasıl merak etmekteyim...

Takip...

link atarmisiniz usta .

• bu laptopu almayi dusunuyorum, sanirim vga cikisi yok laptopun uzerinde, bu laptopta kullanilabilecek bir donusturucu falan var mi? yada asusun orjinal bir aksesuari var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaa

bu laptopu almayi dusunuyorum, sanirim vga cikisi yok laptopun uzerinde, bu laptopta kullanilabilecek bir donusturucu falan var mi? yada asusun orjinal bir aksesuari var mi?

Ürünün üzerinde vga ve hdmi girişi mevcut herhangi bir aksesuar almanıza gerek yok, önceki sayfalarda attığımı fotoğraflarda zaten vga gözüküyor.

Garanti ve recovery soranlar için, ben recovery bulamadım. Garanti konusuna gelince ben arayıp sormadım fakat ürün hakkında 2 garanti belgesi mevcut 1 tanesi distribütör firmanın Koyuncu elektronik bilgi işlem sistemleri a.ş kaşeli, diğer ise asusun kendi garanti kartı ve içine de ürünün seri numarasının barkodunun bulunduğu bir çıkartma yapıştırılmış. Sanırım ürün hb ye distribütör garantisiyle geliyor fakat kullanıcılar asus türkiyeden garanti hizmeti alıyor bundan tam emin değilim. Her halukarda ben hb den aldığım ürünleri direk servise yollamak yerine kendilerine yolluyorum onlar aldıkları veya servis kabul ettikleri yere yollayıp tamir ettiriyorlar. Daha önce bir telefon yollamıştım bu şekilde ve tamir edilip geldi, bilginize.

Edit: Yazım yanlışları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OaSiSs_ -- 21 Şubat 2015; 16:45:05 >

• yugi34 Y kullanıcısına yanıt
    evet üründe ice cool var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zaferaa

bu laptopu almayi dusunuyorum, sanirim vga cikisi yok laptopun uzerinde, bu laptopta kullanilabilecek bir donusturucu falan var mi? yada asusun orjinal bir aksesuari var mi?

Ürünün üzerinde vga ve hdmi girişi mevcut herhangi bir aksesuar almanıza gerek yok, önceki sayfalarda attığımı fotoğraflarda zaten vga gözüküyor.

Garanti ve recovery soranlar için, ben recovery bulamadım. Garanti konusuna gelince ben arayıp sormadım fakat ürün hakkında 2 garanti belgesi mevcut 1 tanesi distribütör firmanın Koyuncu elektronik bilgi işlem sistemleri a.ş kaşeli, diğer ise asusun kendi garanti kartı ve içine de ürünün seri numarasının barkodunun bulunduğu bir çıkartma yapıştırılmış. Sanırım ürün hb ye distribütör garantisiyle geliyor fakat kullanıcılar asus türkiyeden garanti hizmeti alıyor bundan tam emin değilim. Her halukarda ben hb den aldığım ürünleri direk servise yollamak yerine kendilerine yolluyorum onlar aldıkları veya servis kabul ettikleri yere yollayıp tamir ettiriyorlar. Daha önce bir telefon yollamıştım bu şekilde ve tamir edilip geldi, bilginize.

Edit: Yazım yanlışları

Benim ürün elime henüz gelmedi de ASUS notebooklarda bildiğim kadarıyla cihaz bios ekranında iken f9a basıldığında recovery bölümüne girmesi lazım

• quote:

ön kamerasıyla 1-2 tane fotograf çekip koyabilir misiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalaxp -- 21 Şubat 2015; 18:47:39 >
  • Asusun bu seri bilgisayarlarını bugün vatanda gördüm hdd'ini söküp yerine ssd takmak istiyorum dedim ordaki görevliye takarsanız bu seriler ssd'yi tanımıyor dedi gerçekten böyle birşey var mi arkadaşlar zamanı gelince garantisi bitince takamayacaz mi şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.