Şimdi Ara

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
31.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alan arkadaşlar pili süresi ne kadar gidiyor ve windows 8.1 hangi sürüm var
  • Dün akşam saatlerinde sipariş verdim bugün gelmedi gelince herhangi bir yükleme yapmam gerekecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi günler, bahsi geçen laptop dan bende aldım şuan kullanıyorum. Bütün Yorumları okudum bide ben yazayım dedim.

Önce bi maşallah diyelim cihaza :) Birkaç hafta araştırdıktan sonra fiyat-özellik açısından bu pc yi almaya karar verdim. Arkadaşlarım fotoğraflarını atmışlar kesinlikle aynısı herhangi bir fark yoktur. Türkçe klavye olarak geliyor. Kasası aliminyum alaşımlı metal kasa Isınmaya karşı performansı plastik kasalı cihazlara göre yüksek olacaktır o bir kesin. Görüntüsünü ben çok beğendim HD filmleri izlerken gom player ile en yüksek çözünürlükte kesinlikle sorunsuz bir izleme keyfi sunuyor. Oyun olarak Need For Speed : The Run ve Call Of Duty Black Ops II yi full çözünürlükte takılmadan oynuyorum. İçerisinde Driverleri ve Kurtarma bölümleri hazır olarak geliyor. Yani CD yok içerisinde ama recovery koymuşlar HDD de 15 GB yer Ayırmışlar bunun için. Ekran kartı performansı şimdiye kadar baya güzeldi Kesinlikle ram ile bir bağlantısı yok kendi işlemlerinde ram'dan yemiyor. Donma, bekleme vs. şeyler arkadaşlar yaşamış herhalde ben yaşamadım. Sesi güzel çıkıyor rahatlıkla film izlenebilecek seviyede fakat ben ürünü alırken bide laptop USB hoparlör aldım daha rahat olması için. şimdilik izlenimlerim bu kadar ilerde olursa yine buradan bilgilendirmeye çalışırım. herkese iyi günler

• arkadaslar neden ssd takilmiyor bu makinelere?
    takilan hdd yerine takmak istiyordum ben hiz onemli external disk var sonucta...

tum alt kapagi sokmek gerektiginin farkindayim ama garanti sorunu cikmaz insallah?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manniax

Arkadaşlar iyi günler, bahsi geçen laptop dan bende aldım şuan kullanıyorum. Bütün Yorumları okudum bide ben yazayım dedim.

Önce bi maşallah diyelim cihaza :) Birkaç hafta araştırdıktan sonra fiyat-özellik açısından bu pc yi almaya karar verdim. Arkadaşlarım fotoğraflarını atmışlar kesinlikle aynısı herhangi bir fark yoktur. Türkçe klavye olarak geliyor. Kasası aliminyum alaşımlı metal kasa Isınmaya karşı performansı plastik kasalı cihazlara göre yüksek olacaktır o bir kesin. Görüntüsünü ben çok beğendim HD filmleri izlerken gom player ile en yüksek çözünürlükte kesinlikle sorunsuz bir izleme keyfi sunuyor. Oyun olarak Need For Speed : The Run ve Call Of Duty Black Ops II yi full çözünürlükte takılmadan oynuyorum. İçerisinde Driverleri ve Kurtarma bölümleri hazır olarak geliyor. Yani CD yok içerisinde ama recovery koymuşlar HDD de 15 GB yer Ayırmışlar bunun için. Ekran kartı performansı şimdiye kadar baya güzeldi Kesinlikle ram ile bir bağlantısı yok kendi işlemlerinde ram'dan yemiyor. Donma, bekleme vs. şeyler arkadaşlar yaşamış herhalde ben yaşamadım. Sesi güzel çıkıyor rahatlıkla film izlenebilecek seviyede fakat ben ürünü alırken bide laptop USB hoparlör aldım daha rahat olması için. şimdilik izlenimlerim bu kadar ilerde olursa yine buradan bilgilendirmeye çalışırım. herkese iyi günler

Hocam on kamerasiyla bi kac fotograf cekip koyabilir mi laptobu alanlar kamerasini merak ediyorum ben

• Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Ben de hepsiburadadan aldım bu cihazı yalnız şöyle bir sorunum var.
    Torrent inerken müzik dinlerken, müzik ara sıra takılıyor.
    bu sorun sizde de var mı? neden böyle bir şey olabilir?
  • arkadaş düne kadar 1800 lira olan cihaz bugün 2300 lira olmuş bu nedir arkadaş tam da almaya niyetlenmiştim bu cihazı bi haftada ne oldu da 500 lira fark la satıyorlar şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

arkadaslar neden ssd takilmiyor bu makinelere?
    takilan hdd yerine takmak istiyordum ben hiz onemli external disk var sonucta...

tum alt kapagi sokmek gerektiginin farkindayim ama garanti sorunu cikmaz insallah?

SSD neden takilmasin tkilmali bende ona gore olacaktim ;) bilen arkadaş lar cvplayabilir mi

• arkadaşlar bende bu laptoptan aldım ancak recovery nasıl çalıştırılıyor bilmiyorum bilgisi olan varsa paylaşabilirmi açılışta f9 a basınca hiçbirşey olmuyor
  • Yuh fiyat 2.300 ₺ olmuş dalga mı geçiyorsun hepsiburada bunu alacağıma Asus X550JK-XO012D i5-4200H 4GB 500GB bunu alırım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar dandik notebook görmedim. Sürekli kilitleniyor sistem. Internet Explorera bile giremiyorum. Güç bela recovery çalıştırdım, sorun devam ederse aynen yollayacağım geriye

• quote:

Orijinalden alıntı: osman kamil haydar

Arkadaşlar merhabalar;
    Dün sipariş verdim bu bilgisayardan bugün saat 3 te geldi. Ama inanılmaz bir performans problemi yaşıyorum. Çok kasıyor pc. Açılırken en azından 1 dakikalık bir zaman alıyor açılması. Başlat sekmesine tıkladığım zaman 5-7 saniye de açılıyor. Sanırım benim aldığım pc de problem var. Driverleri falan kontrol ettim güncelleştirme yapıyorum ama çok fark edeceğini sanmıyorum. Şimdiden acayip bir pişmanlık var içimde. Pazartesi iade ediyorum.

Aynı sorun bende de var. Siz ne yaptınız en son?

• aynı cihazdan bugün vatandan alındı az önce gerekli programlarını kurdum . ama cihaz bir defa dondu kaldı başlata tıkladığımda. işlemlerde baya yavaş .bir programa tıklıyorum kurmak için çok uzun süre bekletiyor. kullanıcı denetimi ayarlarını kapattığım halde. nedir bu cihazın sorunu dersiniz gördüğüm kadarı ile bir kaç arkadaş daha yazmış donma ve yavaşlık konusunu. 8 gb ram 1,5 tb hdd i5-5200 işlemci 2gb ekran kartı ve bu sorunlar şaşırttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Bu kadar dandik notebook görmedim. Sürekli kilitleniyor sistem. Internet Explorera bile giremiyorum. Güç bela recovery çalıştırdım, sorun devam ederse aynen yollayacağım geriye

recovery nasıl çalıştırdınız bilgi verebilirmisiniz acaba bu arada ben hiç donma kasma gibi problemler yaşamadım henüz çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0_oguz_0

quote:

Bu kadar dandik notebook görmedim. Sürekli kilitleniyor sistem. Internet Explorera bile giremiyorum. Güç bela recovery çalıştırdım, sorun devam ederse aynen yollayacağım geriye

recovery nasıl çalıştırdınız bilgi verebilirmisiniz acaba bu arada ben hiç donma kasma gibi problemler yaşamadım henüz çok şükür

Recovery için tuş yok. Windows açılmıyorsa zaten otomatik olarak recovery ekranına geçiyor. Windows açılıyorsa ayarlardan recovery bölümünü seçince sistem yeniden başlatılıp direkt o ekrana geçiş oluyor.

Bu arada recovery sonrası sistem çok rahatladı. Yavaşlama, donma sorunu olanlar mutlaka denesin ve McAfee removal tool ile kurulu antivirüsü kaldırsın

• Performans probleminiz devam ediyorsa arkadaşın yaptığı şey mantıklı,antivirüs programını kaldırıp,güncellemeleri yaptıktan sonra görev yöneticisi başlangıç ekranından pc açıldığında başlatılacak uygulamalara bakın ve gereksiz gördüğünüz ve başlangıçta YÜKSEK derecelendirilmiş uygulamaları devre dışı bırakarak pc nizini daha hızlı açılmasını sağlayabilirsiniz.

Edit: Not: Ben ürünü batarya kalibrasyonunda 'Yüksek Performans' seçili olarak kullanıyorum, batarya kısmından güç ayarlamalarını yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OaSiSs_ -- 25 Şubat 2015; 12:16:28 >
  • McAfee program kuruluyken 1dk açılan sistem programı silince 15 saniyede açılıyor. programı silip bir deneyin isterseniz. Donma işinide McAfee yapabilir. yavaş çalışma gibi sorun bende de vardı. programı silince düzeldi. bilgisayarın kapanışıda 10 sn sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1453

McAfee program kuruluyken 1dk açılan sistem programı silince 15 saniyede açılıyor. programı silip bir deneyin isterseniz. Donma işinide McAfee yapabilir. yavaş çalışma gibi sorun bende de vardı. programı silince düzeldi. bilgisayarın kapanışıda 10 sn sürüyor.

Evet berbat bir program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menvenes

Yuh fiyat 2.300 ₺ olmuş dalga mı geçiyorsun hepsiburada bunu alacağıma Asus X550JK-XO012D i5-4200H 4GB 500GB bunu alırım...

Media Markt'da 1900
  • quote:

Laptopta sorun yok. Shadow of Mordor, Watch Dogs gibi oyunları kasmadan oynuyorum Ultra'da. Arkadşaların dediği olayları yapıp, Windows defender ile tarayın, mcafeee vs. silin, güncellemeleri ypaınşRecovery tuşu laptop açarken "f9"
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.