Şimdi Ara

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
31.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bznesm

quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

arkadaslar neden ssd takilmiyor bu makinelere?
    takilan hdd yerine takmak istiyordum ben hiz onemli external disk var sonucta...

tum alt kapagi sokmek gerektiginin farkindayim ama garanti sorunu cikmaz insallah?

SSD neden takilmasin tkilmali bende ona gore olacaktim ;) bilen arkadaş lar cvplayabilir mi

SSD takılmıyor, HDD çıkartıp takabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biheppi*

quote:

quote:

takilan hdd yerine takmak istiyordum ben hiz onemli external disk var sonucta...

tum alt kapagi sokmek gerektiginin farkindayim ama garanti sorunu cikmaz insallah?

SSD neden takilmasin tkilmali bende ona gore olacaktim ;) bilen arkadaş lar cvplayabilir mi

HDD çıkartıp SSD takariz ve CD-ROM a da hhd takabiliriz değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet evet

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet evet

Guzellll

• ürün 1800 tl idi daha dün hepsiburadada. bugün 2200 küsüre çıkmış. geri düşer mi fiyatı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Bu kadar dandik notebook görmedim. Sürekli kilitleniyor sistem. Internet Explorera bile giremiyorum. Güç bela recovery çalıştırdım, sorun devam ederse aynen yollayacağım geriye

Laptopta sorun yok. Shadow of Mordor, Watch Dogs gibi oyunları kasmadan oynuyorum Ultra'da. Arkadşaların dediği olayları yapıp, Windows defender ile tarayın, mcafeee vs. silin, güncellemeleri ypaınşRecovery tuşu laptop açarken "f9"

F9 ile girmiyor recovery bölümüne. Defalarca denedim.

Onun dışında zaten dediğim sorunlar 1 defa format atınca geçiyor ama bu sıkıntıyı yaşayan bu başlıkta başka kişiler de olduğundan bu seride biraz sorun var gibi. En azından bir format ile düzeliyor.

Şu an laptop'ta sıkıntı yok, takır takır çalışıyor çok şükür.

• Arkadaslar ben bilgisayari iade ettim. Simdi yorumlari okuyunca benim yasadigim sorunu yasayan 4-5 kisi daha varmis. Ama bilgisayarin simdiki fiyatini gorunce de pisman olmadim degil.

Cozum oneren arkadaslar mcfee antivirusten bahsetmisler. Sorun yasayan arkadaslar silmeyi denediniz mi? Belki ise yarar. Mcfee yi silmek aklima geldi ama deneyip 1 saat falan bekleyince illalah edip iade ettim.

• OaSiSs_ kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ürünü bugün aldımda dokunmatiği nasıl kullancaz.
  • yeni sıfır cihaz ne alaka recovery yapmak onu anlamadım ? recovery yapınca aynı sistem yine gelicek bu cihaz dün alındı daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

yeni sıfır cihaz ne alaka recovery yapmak onu anlamadım ? recovery yapınca aynı sistem yine gelicek bu cihaz dün alındı daha

Mcafee silin, güncellemelri yapın, Windows Defender ile tam tarama yapın, Görev Yöneticisinden, "yüksek" önxecliklileri kapatın.
  • quote:

quote:

quote:

Bu kadar dandik notebook görmedim. Sürekli kilitleniyor sistem. Internet Explorera bile giremiyorum. Güç bela recovery çalıştırdım, sorun devam ederse aynen yollayacağım geriye

Laptopta sorun yok. Shadow of Mordor, Watch Dogs gibi oyunları kasmadan oynuyorum Ultra'da. Arkadşaların dediği olayları yapıp, Windows defender ile tarayın, mcafeee vs. silin, güncellemeleri ypaınşRecovery tuşu laptop açarken "f9"

F9 ile girmiyor recovery bölümüne. Defalarca denedim.

Onun dışında zaten dediğim sorunlar 1 defa format atınca geçiyor ama bu sıkıntıyı yaşayan bu başlıkta başka kişiler de olduğundan bu seride biraz sorun var gibi. En azından bir format ile düzeliyor.

Şu an laptop'ta sıkıntı yok, takır takır çalışıyor çok şükür.

Windows sürümünü yükleyenler sorunlu şekilde yüklemişler biraz, bizle alakalı değil yani aslında. Dediğimiz gibi olunca sorun çözülüyor :)

• Ürünü kullanan arkaşlar batarya 2 hücreli olarak belirtilmiş.Batarya kaç saat gidiyor?
  • Bir de ram arttırılabiliyor mu?
  • arkadaşlar bu ürünü 3-4 gündür kullanıyorum lol oynarken aşırı derecede ısınma oluyor klavyede fln hissedebiliyorum sıcaklıgı derecesi 80e kadar cıkıyor sıcaklık aynı sorunu yaşayan varmı yoksa normal hali mi bu yardımcı olursanız sevinirim ona göre iade edeceğim
  • s. durmuş S kullanıcısına yanıt
    normal kullanımda 3 saati geçiyor oyun oynarken 1 -1.5 saat arası gidiyor
  • teşekkür ederim
  • arkadaşlar yardımcı olabilecek yokmu ısınma konusunda lütfen biri bişi yazsın bekliyorum cevaplarınızı.
  • bycenqo B kullanıcısına yanıt
    ısınma problemi yok
    bir buz kadar soğuk
  • bios güncelleme yapabilen var mı 303 nolu bios ile geliyor fakat en son bios sürümü 309 ben denedin bir türlü yapamadım. bios güncelleme programı bir türlü doğru bios versiyonunu bulamıyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.