Şimdi Ara

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
31.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün sipariş verdim bu bilgisayardan bugün saat 3 te geldi. Ama inanılmaz bir performans problemi yaşıyorum. Çok kasıyor pc. Açılırken en azından 1 dakikalık bir zaman alıyor açılması. Başlat sekmesine tıkladığım zaman 5-7 saniye de açılıyor. Sanırım benim aldığım pc de problem var. Driverleri falan kontrol ettim güncelleştirme yapıyorum ama çok fark edeceğini sanmıyorum. Şimdiden acayip bir pişmanlık var içimde. Pazartesi iade ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bame

Asusun bu seri bilgisayarlarını bugün vatanda gördüm hdd'ini söküp yerine ssd takmak istiyorum dedim ordaki görevliye takarsanız bu seriler ssd'yi tanımıyor dedi gerçekten böyle birşey var mi arkadaşlar zamanı gelince garantisi bitince takamayacaz mi şimdi

bu modele takilmiyor tek kotu yani o :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman kamil haydar

Arkadaşlar merhabalar;
    Dün sipariş verdim bu bilgisayardan bugün saat 3 te geldi. Ama inanılmaz bir performans problemi yaşıyorum. Çok kasıyor pc. Açılırken en azından 1 dakikalık bir zaman alıyor açılması. Başlat sekmesine tıkladığım zaman 5-7 saniye de açılıyor. Sanırım benim aldığım pc de problem var. Driverleri falan kontrol ettim güncelleştirme yapıyorum ama çok fark edeceğini sanmıyorum. Şimdiden acayip bir pişmanlık var içimde. Pazartesi iade ediyorum.

Arkadaşlar bu sorun için bir çözüm önerebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bame

Asusun bu seri bilgisayarlarını bugün vatanda gördüm hdd'ini söküp yerine ssd takmak istiyorum dedim ordaki görevliye takarsanız bu seriler ssd'yi tanımıyor dedi gerçekten böyle birşey var mi arkadaşlar zamanı gelince garantisi bitince takamayacaz mi şimdi

Garanti konusunu bilmiyorum, fakat ssd takmak isterseniz vatanda baktığınız normal SATA ssd ler olmaz. MSATA olarak adlandırılan laptoplar için ufaltılmış ssd ler var onları alırsanız kullanabilirsiniz. Üründe msata slotu var mı bilmiyorum ama çoğu laptopta oluyor genelde. Eğer msata portu varsa msata ssd takabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar;

Arkadaşlar bu sorun için bir çözüm önerebilecek olan var mı?

windows updateden gereken güncelleştirmelerin hepsini yapın, ekran kartı driverınızı nvidianın sitesinden indirin. intel hd grafik kartınıda modelin driverini googleda aratarak intel veya asus bazlı sitelerden güncelleyin eğer hala sorun yaşıyorsanız bir problem vardır. Bahsettiğiniz problemleri ben yaşamadım.

• Hocam bu driverlaei ner den bulabilir. Yardimci olman mumkun mu?

• quote:

Hocam bu driverlaei ner den bulabilir. Yardimci olman mumkun mu?

İobit drivervyaz googleye cikan programi indir kur ve otomatik driverler yuklensin

• valla bende almayı düşünüyordum ama yorumların hepsini okudum içine sinmeyen arkadaşlar da var.kararsız kaldım yine.bu gidişle bilgisayar alamayacam
  • bende almicam bunu alcam asus 550jk 8 gb olanini fiatlarin dusmesini bekliyorum.

• arkadaşlar neden bu seriye ssd takılmıyor ssd takılan asusun yeni serileri yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu laptopu aldım kullanıyorum mediamarkt dan. Çok güzel, tavsiye ederim FP ürünü..

• quote:

Orijinalden alıntı: biheppi*

Arkadaşlar ben bu laptopu aldım kullanıyorum mediamarkt dan. Çok güzel, tavsiye ederim FP ürünü..

Ekran cercevelerinin oldugu yerin resmini cekip atar misin onde asus yazan yerin tamamini yani

• rascoln33 kullanıcısına yanıt
    Buyur kardeş linkler aşşağıda.

VATAN-ASUS X555LN CORE İ5 5200U 2.2GHZ-6GB RAM-500GB HDD (1850 tl)

VATAN (1950 TL ) ASUS K555LN CORE İ5 5200U 2.2GHZ-8GB RAM-1.5TB HDD

Akşam reklamlardada gördüm.

Hepsi burada.(1800 tl) Asus K555LN-XO364H Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB

Bu arada hala oyun performansı göremedik alan arkadaşlar dan oyun performansı bekliyorum.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

quote:

Arkadaşlar ben bu laptopu aldım kullanıyorum mediamarkt dan. Çok güzel, tavsiye ederim FP ürünü..

Ekran cercevelerinin oldugu yerin resmini cekip atar misin onde asus yazan yerin tamamini yani

Şöyle söyliyeyim arkadaşlar; Shadow of Mordor , en kaliteli oyunu Ultra'da kasmadan oynuyorum.
    Sessiz sedasız çalışıyor pc.
     asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6'

• Teşekkürler kardeş ...
  • quote:

quote:

quote:

Şöyle söyliyeyim arkadaşlar; Shadow of Mordor , en kaliteli oyunu Ultra'da kasmadan oynuyorum.

Hocam asus yazan yerin altindaki siyah citanin resminden bahsediyorum ben ordaki bosluklarin esit olmamasi sebebiyle iade etmistim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam asus yazan yerin altindaki siyah citanin resminden bahsediyorum ben ordaki bosluklarin esit olmamasi sebebiyle iade etmistim

Bende löyle bir şey yok

• SSD neden takılamıyormuş bu seriye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OaSiSs_

Arkadaşlar ürün elime ulaştı. Öncelikle çok fazla vaktim olmadığı için fazla detaylı inceleyemedim. Ön izlenimlerim şu şekilde;
    -Ürünün kasası çok şık ekran kısmı lacivert gibi ve kasa metal,
    -Ekran kartı fanı gizlenmiş ekranın altında güzel düşünülmüş,
    -Ramler hakkında henüz bir ölçüm yapamadım fakat ürünün kutusunda belirtilen özelliklere göre ramler 1600mhz ve 1 tanesi slot üzerinde 4gb samsung diğeri ise on board monte edilmiş 4gb olmak üzere dual channel 8gb,
    -Klavye Türkçe geliyor.
    -Beğenmediğim bir kısmı touchpadin sağ ve sol tuşu 'buton' olarak değil düz touchpad ve bir çizgi ile sağ sol ayrılmış bunun altında tuşlar var, butonlar olmadığı için altı boş ve basarken oynuyor. Fakat touchpadin hassasiyeti gayet güzel kullanımında bir sıkıntı yok.
    -SonicMaster ses sistemi güzel herşey net çıkıyor basslar da fena sayılmaz son ses olarak çok yüksek sese alışkınlar için yetersiz kalacaktır, ses çıkışı biraz daha yüksek olabilirmiş fakat yinede ortalama biri için ses güzel çıkıyor.
    -Ekran kartını deneme fırsatım olmadı.

Aklıma gelenler bunlar :)

Selamlar,

Laptobu alanlara bende bir soru soracağım; ekran görüntü kalitesinden memnun kaldınız mı? HD led ekran nasıl, görüntüsü net ve güzel mi? Yani sizi tatmin etti mi? Bir de ekran parlak mı yoksa mat mı? Fikriniz önemli benim için. Laptobu birazdan sipariş vereceğim, yazacağınız cevapla kararım netleşecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: akahya

quote:

Orijinalden alıntı: OaSiSs_

Arkadaşlar ürün elime ulaştı. Öncelikle çok fazla vaktim olmadığı için fazla detaylı inceleyemedim. Ön izlenimlerim şu şekilde;
    -Ürünün kasası çok şık ekran kısmı lacivert gibi ve kasa metal,
    -Ekran kartı fanı gizlenmiş ekranın altında güzel düşünülmüş,
    -Ramler hakkında henüz bir ölçüm yapamadım fakat ürünün kutusunda belirtilen özelliklere göre ramler 1600mhz ve 1 tanesi slot üzerinde 4gb samsung diğeri ise on board monte edilmiş 4gb olmak üzere dual channel 8gb,
    -Klavye Türkçe geliyor.
    -Beğenmediğim bir kısmı touchpadin sağ ve sol tuşu 'buton' olarak değil düz touchpad ve bir çizgi ile sağ sol ayrılmış bunun altında tuşlar var, butonlar olmadığı için altı boş ve basarken oynuyor. Fakat touchpadin hassasiyeti gayet güzel kullanımında bir sıkıntı yok.
    -SonicMaster ses sistemi güzel herşey net çıkıyor basslar da fena sayılmaz son ses olarak çok yüksek sese alışkınlar için yetersiz kalacaktır, ses çıkışı biraz daha yüksek olabilirmiş fakat yinede ortalama biri için ses güzel çıkıyor.
    -Ekran kartını deneme fırsatım olmadı.

Aklıma gelenler bunlar :)

Selamlar,

Laptobu alanlara bende bir soru soracağım; ekran görüntü kalitesinden memnun kaldınız mı? HD led ekran nasıl, görüntüsü net ve güzel mi? Yani sizi tatmin etti mi? Bir de ekran parlak mı yoksa mat mı? Fikriniz önemli benim için. Laptobu birazdan sipariş vereceğim, yazacağınız cevapla kararım netleşecek.

Ekran görüntü kalitesi full hd değil bir kere, 1366x768 çözünürlük var, bu çözünürlüğe rağmen görüntü net güzel orta diyelim, parlak mı mat mı teknik olarak bilmiyorum bana mat gibi geldi ekran

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.