Şimdi Ara

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
31.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OaSiSs_

Fıkrasına gülünmeyen adama dönmesin işler :) Ürün gelse de rahatlasak, pil performansını bende merak ediyorum.

4 gözle seni bekliyorum kardeşim :D
  • abi laptop hakkinda yorumlarini bekliyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rascoln33 kullanıcısına yanıt
    Aldım derken hepsiburada'dan aldım, henüz ürün elimde değil.

Diğer mesajımda dediğim gibi bence bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden biri. Asus'un 850m'li modelini herkes öneriyor ama ram'i 4 gb, hdd'si 500 gb ve free dos olarak geliyor. O cihazın adam edilmesi için min 300 tl daha harcamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Aldım derken hepsiburada'dan aldım, henüz ürün elimde değil.

Diğer mesajımda dediğim gibi bence bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden biri. Asus'un 850m'li modelini herkes öneriyor ama ram'i 4 gb, hdd'si 500 gb ve free dos olarak geliyor. O cihazın adam edilmesi için min 300 tl daha harcamak lazım

aynen katiliyorum size masrafı çok. hayirli olsun gelince paylasin ltfn

• Bilgisayarı alan arkadaşlar. Ürün elinize ulaştımı bilgilendirin lütfen.
  • Bende alcamda alanlar tavsiye eder misiniz. Bide garantisi asus türkiye mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugi34 -- 19 Şubat 2015; 20:20:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim henüz kargo sürecinde, heralde bu akşam artık gelmez. Yarın kısmetse :)
  • Dell Inspiron 3542 Intel Core i5 4210U 1.7GHz / 2.7GHz 8GB 1TB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar B21W81C arasında gidiyorum bu arada sizce hangisi.

• Ekran karti modeli ne?

• Geforce 820 m

• quote:

Orijinalden alıntı: yugi34

Geforce 820 m

Hayır GT840m
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Ekran karti modeli ne?

Nvidia GeForce GT840M

• http://www.kliksa.com/urun/dell-5548-g20w81c-intel-core-i5-5200u_8gb_1tb_amd-r7-m265-2gb_15-6-notebook/980006473

bu 2 laptop arasında kaldım arkadaşlar hangisini almamı önerirsiniz? asusu mu alayım delli mi?

asusu almak isteyenlere söyleyeyim ön kamera vga çok berbat bi görüntüsü var. bi hafta kadar önce asusun k555ln.xo088h modelini alıp iade ettim. kamerayla işiniz yoksa önemsiz bi ayrıntı yine de belirteyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalaxp -- 19 Şubat 2015; 22:46:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalaxp

http://www.kliksa.com/urun/dell-5548-g20w81c-intel-core-i5-5200u_8gb_1tb_amd-r7-m265-2gb_15-6-notebook/980006473

bu 2 laptop arasında kaldım arkadaşlar hangisini almamı önerirsiniz? asusu mu alayım delli mi?

asusu almak isteyenlere söyleyeyim ön kamera vga çok berbat bi görüntüsü var. bi hafta kadar önce asusun k555ln.xo088h modelini alıp iade ettim. kamerayla işiniz yoksa önemsiz bi ayrıntı yine de belirteyim dedim.

asustan şasma yalniz kamera okadar kötü olmasa gerek. .

• Arkadaşlar ürün elime ulaştı. Öncelikle çok fazla vaktim olmadığı için fazla detaylı inceleyemedim. Ön izlenimlerim şu şekilde;
    -Ürünün kasası çok şık ekran kısmı lacivert gibi ve kasa metal,
    -Ekran kartı fanı gizlenmiş ekranın altında güzel düşünülmüş,
    -Ramler hakkında henüz bir ölçüm yapamadım fakat ürünün kutusunda belirtilen özelliklere göre ramler 1600mhz ve 1 tanesi slot üzerinde 4gb samsung diğeri ise on board monte edilmiş 4gb olmak üzere dual channel 8gb,
    -Klavye Türkçe geliyor.
    -Beğenmediğim bir kısmı touchpadin sağ ve sol tuşu 'buton' olarak değil düz touchpad ve bir çizgi ile sağ sol ayrılmış bunun altında tuşlar var, butonlar olmadığı için altı boş ve basarken oynuyor. Fakat touchpadin hassasiyeti gayet güzel kullanımında bir sıkıntı yok.
    -SonicMaster ses sistemi güzel herşey net çıkıyor basslar da fena sayılmaz son ses olarak çok yüksek sese alışkınlar için yetersiz kalacaktır, ses çıkışı biraz daha yüksek olabilirmiş fakat yinede ortalama biri için ses güzel çıkıyor.
    -Ekran kartını deneme fırsatım olmadı.

Aklıma gelenler bunlar :)

• quote:

Arkadaşlar ürün elime ulaştı. Öncelikle çok fazla vaktim olmadığı için fazla detaylı inceleyemedim. Ön izlenimlerim şu şekilde;
    -Ürünün kasası çok şık ekran kısmı lacivert gibi ve kasa metal,
    -Ekran kartı fanı gizlenmiş ekranın altında güzel düşünülmüş,
    -Ramler hakkında henüz bir ölçüm yapamadım fakat ürünün kutusunda belirtilen özelliklere göre ramler 1600mhz ve 1 tanesi slot üzerinde 4gb samsung diğeri ise on board monte edilmiş 4gb olmak üzere dual channel 8gb,
    -Klavye Türkçe geliyor.
    -Beğenmediğim bir kısmı touchpadin sağ ve sol tuşu 'buton' olarak değil düz touchpad ve bir çizgi ile sağ sol ayrılmış bunun altında tuşlar var, butonlar olmadığı için altı boş ve basarken oynuyor. Fakat touchpadin hassasiyeti gayet güzel kullanımında bir sıkıntı yok.
    -SonicMaster ses sistemi güzel herşey net çıkıyor basslar da fena sayılmaz son ses olarak çok yüksek sese alışkınlar için yetersiz kalacaktır, ses çıkışı biraz daha yüksek olabilirmiş fakat yinede ortalama biri için ses güzel çıkıyor.
    -Ekran kartını deneme fırsatım olmadı.

Aklıma gelenler bunlar :)

kardesım hayırlı olsun senden vıdeoda beklıyoruz :) bırde sarj aletı ıle pıl ne durumda resım yok atarmısın koyu mavıye benzıyor kasa :)

• Teşekkürler. Şarj aleti eski bilgisayarımdan alışmış olduğum büyük bataryalı tarzda değil, daha çok eski blackberry şarj cihazları gibi prize takılan yerde batarya o yüzden ayak altında pek dolaşmaz. Kablosu yeteri kadar uzun o kısmını beğendim. Teknik veri olarak Input:100-240V ~ 50-60 Hz 1.7 Amper Output: 19V=3.42Amper ve emin olmamakla birlikte 65watt olduğunu tahmin ediyorum. Video için vaktim yok gerçekten yetiştirmem gereken işlerim var :)

Edit: Pilden bahsetmeyi unutmuşum, pil bahsettiğim gibi yerleşik yani kendi içerisinde. Kasanın arkasında ufak bir bölüm var sanırım ramin olduğu kısım değiştirmek isteyenler için bırakılmıştır büyük ihtimalle, adaptör aynen bu şekilde ve tek kablo olması güzel. Evde olmadığım için temsili fotoğraf koyuyorum fakat tip ve tasarım olarak aynı ve Türkiye priz versiyonu :)

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OaSiSs_ -- 20 Şubat 2015; 15:46:37 >

• quote:

Teşekkürler. Şarj aleti eski bilgisayarımdan alışmış olduğum büyük bataryalı tarzda değil, daha çok eski blackberry şarj cihazları gibi prize takılan yerde batarya o yüzden ayak altında pek dolaşmaz. Kablosu yeteri kadar uzun o kısmını beğendim. Teknik veri olarak Input:100-240V ~ 50-60 Hz 1.7 Amper Output: 19V=3.42Amper ve emin olmamakla birlikte 65watt olduğunu tahmin ediyorum. Video için vaktim yok gerçekten yetiştirmem gereken işlerim var :)

Edit: Pilden bahsetmeyi unutmuşum, pil bahsettiğim gibi yerleşik yani kendi içerisinde. Kasanın arkasında ufak bir bölüm var sanırım ramin olduğu kısım değiştirmek isteyenler için bırakılmıştır büyük ihtimalle, adaptör aynen bu şekilde ve tek kablo olması güzel. Evde olmadığım için temsili fotoğraf koyuyorum fakat tip ve tasarım olarak aynı ve Türkiye priz versiyonu :)

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6'

güle güle kullan stokta 550 tane varmis bende alcam ins sen goruntu falanda kulanirsan yorum yap ltfn ;)

• Oncelikle hayirli olsun. Bi hafta kadar once asus k555ln-xo088h modelini aldim. Aldigim ilk gun hicbir sey yuklu olmamasina ragmen masaustune sag tiklayip yenile yapmak istedigimde yenile menusu hemen gelmiyordu 1-2 saniye kadar dolmasini bekliyordum yuvarlagin. Bunda nasi hocam ayni yavaslik var mi bilgisini verirsen cok sevinirim. Bir de on kamerasi nasil fotograf cekip koyabilir misin. Iyi aksamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: astalaxp

Oncelikle hayirli olsun. Bi hafta kadar once asus k555ln-xo088h modelini aldim. Aldigim ilk gun hicbir sey yuklu olmamasina ragmen masaustune sag tiklayip yenile yapmak istedigimde yenile menusu hemen gelmiyordu 1-2 saniye kadar dolmasini bekliyordum yuvarlagin. Bunda nasi hocam ayni yavaslik var mi bilgisini verirsen cok sevinirim. Bir de on kamerasi nasil fotograf cekip koyabilir misin. Iyi aksamlar

Teşekkürler, ilk başlarda yenile yaparken evet bekleme oldu fakat şuan anlık tepki veriyor, sizinkide sonradan düzelebilir. Bu arada ben driverların hepsini güncelledim yani sizde bütün driverlarınızın tarihine bakarak kendi sitelerinden veya ürünün sitesinden karşılaştırıp güncen olanını yükleyin. Kamerası vga çok ahım şahım görüntü kalitesi yok ben bugün skypeta bir iki defa kullanma fırsatım oldu. Karanlık ortamlarda aydınlatması güzel onun dışında pek bi ekstrası yok eğer konferanslar için kullanılmayacaksa idare eder yani.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.