Şimdi Ara

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
31.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doganozturk

quote:

Orijinalden alıntı: EMIR-PILOT

İşlemci yanlış görmediysen U serisi. Bunu biraz araştırın derim.

u serisi bir nevi ultrabooklar için enerji tasarrufu amaçlı tasarlandığı ve hız konsunda problem yaratmadığı söyleniyor. bende tam bilmiyorum bakalım yarın arkadas paylaşım yapacaktır bize

Onun olduğunu biliyordum. Yalnız demek istediğim U serisi işlemcilerin aynı markanın bir alt serideki işlemcilere yakın olduğu söyleniyor. Yani örneğin i5 U işlemcisi teknik olarak i3 e denk geliyor.
  • rascoln33 kullanıcısına yanıt
    O resimler standart olarak çekilen ve her yerde yayınlanan resimler distribütörler tarafından dağıtılan. İngilizce klavye yapısıyla çekilen resimler ama Türkçe klavye li tüm ürünler.
  • Ayrıca arkadaşlar U serisi işlemciler hepten berbat işlemciler değil. Hele ki 5. nesiller standart Ghz değerleri olarak güçlendirildi 14 nm teknolojisi ile üretiliyorlar. Düşük enerji ile yeteri performansı veriyorlar kullanım amacına göre. Ultrabooklar dışında kullanılabiliyor olmasının sebebi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OaSiSs_

quote:

Orijinalden alıntı: rascoln33

quote:

arkadaşlar ürünü akşam saatlerinde sipariş ettim yarın büyük ihtimalle elime geçecek, aras kargo opsiyonunu seçtim 13 liralık bir kargo ücreti çıktı, ürünü sepete ekledikten sonra 2 tane %50 indirimli asus çantası seçeneği çıkıyor. Bunlardan asus nereus 16 adlı olanı ekledim. Yarın ürün geldiğinde detaylandırırım. Ürünü tercih etmemdeki sebep gt840m olması, bu fiyat aralığındaki laptoplarda pek ekran kartları tatminkar olmuyor.

kardeşim hayirli olsun çanta nekadara geldi %50 ile mause cikmiyormu şeçenekte stok durumu çokmuş ben arayip sordum yeni ürün zten 1600 hiz yorumu nerde yaziyo ben cok arastirdim bulamadim birde şarj aleti ve pili merak ediyorum

Teşekkürler çanta 29 tl ye geliyor, mouse hakkında bilgim yok fakat çıkacağını sanmıyorum. 1600mhz konusunu aynı kodlu pc nin forumlarda araştırmasını yaparken görmüştüm araya virgül koymamışım sanırım hb de aradınız yorumu :) Şarj aleti hakkında da bir bilgim yok henüz görmedim yarın geldiğinde tam olarak fikir sahibi olacağım. Pil yerleşik pil diye biliyorum bakalım belli olacak :)

yarin haberini beklicem 4 gözle hemen spariş vericem çünkü pil sarj aleti windows cd merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alanlar inceleme yaparsa sevinirim.
  • http://www.sanalpazar.com/Asus-X550jk-xo012d-4-Gb-Ci5-4200h-500gb-Gt850-Ekran-Kar__isp38682417
    bu paraya alacaksanız bunu alın
    Asus X550JK-XO012D 4 GB CI5-4200H 500GB GT850 128mbit ekran kartı var..
    incelemesi aşağıdadır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_97065331/f_//tm.htm#97065331

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akurttr -- 19 Şubat 2015; 10:59:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akurttr

http://www.sanalpazar.com/Asus-X550jk-xo012d-4-Gb-Ci5-4200h-500gb-Gt850-Ekran-Kar__isp38682417
    incelemesi aşağıdadır.

Herkes oyun oynamak istemiyor olabilir kardeşim ayrıca bunun ekran kartından başka bir üstün özelliği yok ve GT840M de gayet oyun için yeterli bir ekran kartı. Ayrıca ikisi aynı para ve 5. nesil işlemci kesinlikle daha doğru seçim. Şarjının çok uzun süre gideceğine inanıyorum. Ben de yurtdışından Asus Flipbook TP300LD aldım ama 15.6" inç düşünen arkadaşlar için kesinlikle en ideal ve en uygun cihaz.

• quote:

http://www.sanalpazar.com/Asus-X550jk-xo012d-4-Gb-Ci5-4200h-500gb-Gt850-Ekran-Kar__isp38682417
    incelemesi aşağıdadır.

usta tek ekran karti var diyede alinmaz o bence. fredos birde lisans yok

• işten anlamıyorsan yamayacaksın 5 . nesil demek hızlı demek değildir..
    Intel Core i5-5200U @ 2.20GHz score 3,732
    Intel Core i5-4200H @ 2.80GHz score 4,382
    https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
    buradaki listeye arasıra göz atın derim .. 64mbit ile 128mbit ile hangi oyunlar oynanır acaba. Tetris falan oynarsınız herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akurttr -- 19 Şubat 2015; 13:03:13 >
  • quote:

incelemesi aşağıdadır.

kardeş oyun yaşini çoktan geçtik ve bu ekran kartiyla oynanan oyunlar youtubede mevcut. nese arkadasin laptopu gelsin karar vercez.

• quote:

işten anlamıyorsan yamayacaksın 5 . nesil demek hızlı demek değildir..
    buradaki listeye arasıra göz atın derim .. 64mbit ile 128mbit ile hangi oyunlar oynanır acaba. Tetris falan oynarsınız herhalde...

Oyundan bahsetmişsin, bit demişsin, işlemci falan göstermişsin + imalı laflar vs vs. Günümüzde oyunların gerektirdiği işlemci performansı zaten az, bu bilgisayarda olan işlemci şuanki oyunlara gayet yeterli performansı sunacaktır. Ek olarak ortada bir darboğaz söz konusu değil ki oyunlarda sıkıntı olsun. Ekran kartına gelince bit önemli olsa da herşey demek değil, gt840m 64bit olmasına rağmen clock speedi bu fiyat aralığında yeterli performansı veriyor. Youtube bakarsan 64bit dediğin kartla bf4 oynayan var, demekki oynanıyormuş. Ayrıca ultra takıntısı olan insanların normal laptoplar yerine gaming laptoplara bakması gerekir :) Biz şuan sıradan günlük kullanım için tasarlanmış fakat ara sıra eğlence amaçlı oyun oynanmak veya ufak çaplı işlerde kullanılmak istenirse de iş görebilecek bir laptoptan bahsediyoruz. Profesyonel render ile uğraşan insanlar gereksinimlerini biliyordur ve ona göre araştırıp hareket eder zaten, ayrıca günümüzde 3D Max ile renderi karıştıran da gayet fazla. Yine bir önceki mesajlarımda yazdığım gibi kişinin gereksinimine göre değişir. Bu laptop orta halli oyun performansı fena olmayan, ufak çaplı işlere müsait, günlük sıradan kullanım için tasarlanmıştır. Tetrisi severim fakat üslubunuzu beğenmediğim için cevap verme gereği duydum.

• quote:

quote:

işten anlamıyorsan yamayacaksın 5 . nesil demek hızlı demek değildir..

Oyundan bahsetmişsin, bit demişsin, işlemci falan göstermişsin + imalı laflar vs vs. Günümüzde oyunların gerektirdiği işlemci performansı zaten az, bu bilgisayarda olan işlemci şuanki oyunlara gayet yeterli performansı sunacaktır. Ek olarak ortada bir darboğaz söz konusu değil ki oyunlarda sıkıntı olsun. Ekran kartına gelince bit önemli olsa da herşey demek değil, gt840m 64bit olmasına rağmen clock speedi bu fiyat aralığında yeterli performansı veriyor. Youtube bakarsan 64bit dediğin kartla bf4 oynayan var, demekki oynanıyormuş. Ayrıca ultra takıntısı olan insanların normal laptoplar yerine gaming laptoplara bakması gerekir :) Biz şuan sıradan günlük kullanım için tasarlanmış fakat ara sıra eğlence amaçlı oyun oynanmak veya ufak çaplı işlerde kullanılmak istenirse de iş görebilecek bir laptoptan bahsediyoruz. Profesyonel render ile uğraşan insanlar gereksinimlerini biliyordur ve ona göre araştırıp hareket eder zaten, ayrıca günümüzde 3D Max ile renderi karıştıran da gayet fazla. Yine bir önceki mesajlarımda yazdığım gibi kişinin gereksinimine göre değişir. Bu laptop orta halli oyun performansı fena olmayan, ufak çaplı işlere müsait, günlük sıradan kullanım için tasarlanmıştır. Tetrisi severim fakat üslubunuzu beğenmediğim için cevap verme gereği duydum.

agzina saglik usta gelmedimi bilgisayar:)

• OaSiSs_ kullanıcısına yanıt
    rascoln33 kullanıcısına yanıt
    GeForce 840M score 846
    GeForce GTX 850M score 1,431
    http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
    herşey oyun değil ama ben sadece iki bilgisayar arasındaki performansa bakarım aynı parayı vereceksem hangisinin performansı daha iyi ise ona parayı veririm. Sonuç olarak oraya kulaktan dolma birşeyler yazmaklar olmuyor bu işler insanları; Bu forumun amacı insanlara doğru bilgi vererek doğru seçimi yapmalarını sağlamak.. Onun için oyun falan işin esprisi ama güncel bir kullanıcı için bile ekran kartı çok önemlidir.. Ekran kartının performansı direkt olarak cpu performansını etkiler..
    Neyse bizim görevimiz insanları doğru bilgilendirmek.. Gerisi size kalmış.. İstediğini alırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akurttr -- 19 Şubat 2015; 14:13:54 >

• quote:

GeForce 840M score 846
    herşey oyun değil ama ben sadece iki bilgisayar arasındaki performansa bakarım aynı parayı vereceksem hangisinin performansı daha iyi ise ona parayı veririm. Sonuç olarak oraya kulaktan dolma birşeyler yazmaklar olmuyor bu işler insanları; Bu forumun amacı insanlara doğru bilgi vererek doğru seçimi yapmalarını sağlamak.. Onun için oyun falan işin esprisi ama güncel bir kullanıcı için bile ekran kartı çok önemlidir.. Ekran kartının performansı direkt olarak cpu performansını etkiler..
    Neyse bizim görevimiz insanları doğru bilgilendirmek.. Gerisi size kalmış.. İstediğini alırsın..

Konu başlığında adı geçen laptoptan bahsediyorum ben, kıyaslama yapmıyorum. Kıyaslamayı yapanlar sizlersiniz, madem kıyaslama yapılacak o zaman kıyaslama adı altında kıyaslayacağınız ürünlerle bir konu açarsınız ve orada dilediğiniz gibi kıyaslarsınız bu sizin en doğal hakkınız. Aynı fiyata bir sürü muadil mevcut hatta ekran kartı daha iyi olupta fiyatı daha ucuz ürünlerde mevcut. Ben hiç bir kıyaslama yapmıyorum, kimseyide yönlendirmiyorum. Güncel bir kullanıcı tabiri herkese göre değişir, bütün gününü oyun oynayarak geçiren bir insan da güncel kullanıcı olur, bütün gününü sadece maillere bakarak geçirende güncel kullanıcı olur. Ekran kartının performansı cpu performansını kısmen etkiler doğrudur ama bahsettiğiniz olay çok detaylı bir olay ona bakarsak cpunun performansı ekran kartının performansını daha fazla etkiler eğer ortada darboğaz söz konusuysa bugünlerde pek çok insan g3258 işlemci alıp yanına gtx780 r9 280 dual x veya 970 koyan bile var, darboğaz yapar diyen insan sayısı kadar g3258 i 4.5-4.7 ghz overclock edip çok az bi kayıpla %99 verim alanda var, yani 200 tllik bir işlemciyle 500-600 tl lik bir işlemci performansını yakalıyorlar. Sadece örnek olarak veriyorum tekrar söyleyeyim overclock vesaire burada bahsi geçen hiç bir konu için öneri veya yönlendirme yapmıyorum. Benim görüşlerim hiç bir kimseye hitap etmeden objektif olarak sadece konu başlığında adı geçen laptop hakkında bilgi yazmak üzerine. Bunun nedenide geçen gün ömrünü dolduran laptopum yerine acil işlerim yüzünden laptop almak zorunda kaldığım için bu laptopu tercih etmem. Yıllardır çevrimdışı faydalandığım bu foruma 2007 yılında açtığım ve hiç bir mesaj atmadığım hesabımdan parasını ödediğim bir ürün hakkında yardımcı olur/olmaz görüşlerimi yazmak için cevap atıyorum.

Edit: Çok fazla smiley kullanmadığım için cümlelerim sert anlaşılmasın :) Burada modern bir şekilde tartışarak fikir alışverişi yapmak iyidir. :) + Ürün hala kargo sürecinde elime ulaşmadı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OaSiSs_ -- 19 Şubat 2015; 14:48:34 >

• Ben de az evvel aldım bu cihazdan. Şu fiyat aralıklarında alınabilecek en iyi ürün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Ben de az evvel aldım bu cihazdan. Şu fiyat aralıklarında alınabilecek en iyi ürün bence.

elinizdeyse foto paylasimi yaparmisiniz rica etrem.

• quote:

GeForce 840M score 846

Oyun için elbette sizin önerdiğiniz ürün uygun olacaktır ama herkes oyun oynamak için almıyor. Bu ürün günlük kullanım için çok ideal. Ayrıca metal kasaya sahip, kolay kolay ısınacak bir ürün değil. Ben bunu film, müzik, internet vs gibi işler için alıp kullanacağım. Oynadığım oyunlarıda (RA2, CS, Crusader) çok rahat çalıştıracaktır.

• quote:

quote:

GeForce 840M score 846

Konu başlığında adı geçen laptoptan bahsediyorum ben, kıyaslama yapmıyorum. Kıyaslamayı yapanlar sizlersiniz, madem kıyaslama yapılacak o zaman kıyaslama adı altında kıyaslayacağınız ürünlerle bir konu açarsınız ve orada dilediğiniz gibi kıyaslarsınız bu sizin en doğal hakkınız. Aynı fiyata bir sürü muadil mevcut hatta ekran kartı daha iyi olupta fiyatı daha ucuz ürünlerde mevcut. Ben hiç bir kıyaslama yapmıyorum, kimseyide yönlendirmiyorum. Güncel bir kullanıcı tabiri herkese göre değişir, bütün gününü oyun oynayarak geçiren bir insan da güncel kullanıcı olur, bütün gününü sadece maillere bakarak geçirende güncel kullanıcı olur. Ekran kartının performansı cpu performansını kısmen etkiler doğrudur ama bahsettiğiniz olay çok detaylı bir olay ona bakarsak cpunun performansı ekran kartının performansını daha fazla etkiler eğer ortada darboğaz söz konusuysa bugünlerde pek çok insan g3258 işlemci alıp yanına gtx780 r9 280 dual x veya 970 koyan bile var, darboğaz yapar diyen insan sayısı kadar g3258 i 4.5-4.7 ghz overclock edip çok az bi kayıpla %99 verim alanda var, yani 200 tllik bir işlemciyle 500-600 tl lik bir işlemci performansını yakalıyorlar. Sadece örnek olarak veriyorum tekrar söyleyeyim overclock vesaire burada bahsi geçen hiç bir konu için öneri veya yönlendirme yapmıyorum. Benim görüşlerim hiç bir kimseye hitap etmeden objektif olarak sadece konu başlığında adı geçen laptop hakkında bilgi yazmak üzerine. Bunun nedenide geçen gün ömrünü dolduran laptopum yerine acil işlerim yüzünden laptop almak zorunda kaldığım için bu laptopu tercih etmem. Yıllardır çevrimdışı faydalandığım bu foruma 2007 yılında açtığım ve hiç bir mesaj atmadığım hesabımdan parasını ödediğim bir ürün hakkında yardımcı olur/olmaz görüşlerimi yazmak için cevap atıyorum.

Edit: Çok fazla smiley kullanmadığım için cümlelerim sert anlaşılmasın :) Burada modern bir şekilde tartışarak fikir alışverişi yapmak iyidir. :) + Ürün hala kargo sürecinde elime ulaşmadı :(

Adam çok biliyor ya bırak konuşsun. :) Herşey oyun ve performans değil pil önemli mobilite önemli. Çocukluğunu yaşamayınca arkadaş herşeyi oyuna bağlamış. Kardeş 5 nesil işlemcilerin kararlılık ve enerji tuketimleri ve kullandıkları yeni mimariyle çok daha üst düzeyde. Ayrıca ekran 1366*768 olduktan sonra istediğin kartı bağla alacağın performans belli. Hep kağıt üstünde anca milletin yorumları.

• Fıkrasına gülünmeyen adama dönmesin işler :) Ürün gelse de rahatlasak, pil performansını bende merak ediyorum.
  • günlük kullanım için gayet yeterli bir ürün alınabilir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.