Merhaba arkadaşlar,konusunda uzman arkadaşların bilgi ve yardımlarını rica ediyorum.Bir hafta önce evkurdan asus k55vd marka ve modelde leptop aldım.Leptop acılırken cd roomdan ses geliyor(boş)sanki içinde cd varmış gibi,bu durum leptopa havıza kartı takarkende oluyor.Bu durum normalmidir değilse çözümü nedir?ikinci süalim leptopun 6gb remi olmasına rağmen,benim eski 3gb remli casper leptopum bundan daha hızlı,teknik bir sorunmu var yoksa normal bir durummu?Bu konularda cok fazla bilgi sahibi değilim,yardımcı olacak arkadaşlardan benim anlayacağım dilden yardımcı olmalarını rica ediyorum.Saygı sevgiler.
Bios ayarlarınızı kontrol edin; lakin açılışta CD-Rom'u kontrol ediyor olabilir! Yavaşlamanın Ram'den kaynaklandığı kanısına nereden vardınız? Görev Yöneticinizi Kontrol edin derim!
Bios ayarlarınızı kontrol edin; lakin açılışta CD-Rom'u kontrol ediyor olabilir! Yavaşlamanın Ram'den kaynaklandığı kanısına nereden vardınız? Görev Yöneticinizi Kontrol edin derim!
Tam olarak bios ayarlarında ve görev yönetisicinde ne yapmam gerekiyor?
Bios ayarlarından bootloader kısmında ilk sırada HDD'nizin olup olmadığını kontrol edin, Görev Yöneticisinde de Ram kullanım miktarınızı kontrol edin!
quote:
Orijinalden alıntı: Eguf
Bios ayarlarından bootloader kısmında ilk sırada HDD'nizin olup olmadığını kontrol edin, Görev Yöneticisinde de Ram kullanım miktarınızı kontrol edin!
ram%24,ü kullanılıyor.bios,a girdim ama bootloader,i bulamadım.İmkanınız varsa resimle anlatmanız mümkünmü?teşekkürler.
6 GB RAM boştayken yavaşlamanın RAM kaynaklı ollduğunu söylemek zor! Bios ayarlarına girin sonra BOOtT sekmesine gelin orada First Boot Device olacak, işte onu HDD'niz olarak değiştirin
quote:
Orijinalden alıntı: Eguf
6 GB RAM boştayken yavaşlamanın RAM kaynaklı ollduğunu söylemek zor! Bios ayarlarına girin sonra BOOtT sekmesine gelin orada First Boot Device olacak, işte onu HDD'niz olarak değiştirin
Asus destek bölümünü aradım o sesin normal olduğunu problem olmadığını söylediler.ilgi alakanıza teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme