Şimdi Ara

Asus K55VJ / igdkmd64.sys Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus K55VJ serisi notebook sahibiyim. Bir süre önce pc ufak bir darbe alarak kapandı. Açtığımda Windows loading kısmına kadar geldiğini ardından siyah ekrana düştü. Bu ekranda bir süre bekledikten sonra ise mavi ekranda igdkmd64.sys hatası ile karşılaşarak pc nin reset attığını gördüm. Bilgisayara güvenli modda girebiliyorum, nvdia sürücülerini kaldırmama ve tekrar geri kurmam hiçbir şekilde fark etmiyor ancak intel hd 4000 sürücülerini kaldırdığım zaman normal modda da giriş yapabiliyorum. fakat bu şekilde de windows ekran kartı devreye girdiği için görüntü çözünürlüğü fazlasıyla düşmekte. format çözüm olmadı bios pili de aynı şekilde. buna istinaden mevcut ekran kartım olan gt635m kartı bir başkasıyla değiştirdim. ancak malesef bu da soruna çözüm olmadı. bilgisayar i5 3230m işlemci kullanmakta. intel hd 4000 işlemci üzerine yerleşik diye biliyorum. mevcut şartlarda sorunumun anakart ta mı yoksa işlemci üzerinde mi olduğunu doğrulayamadım. konu hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Asus K55VJ / igdkmd64.sys Hatası

• konu güncel...
  • Merhaba arkadaşlar, konunun üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen bir çözüm bulamadım. Kimsenin de bilgisi yoktu belli ki, tahmin yürüten bile olmadı 2 yılda 😂

Laptop bu süreçte atıl vaziyette bekledi. Ve şimdi yeniden bir çözüm arayışına girdim.

Ram denendi. Ekran kartı denendi. Format denendi. Driver silinip yüklendi. Malesef çözümü bulamadık.

Başına gelen varsa, yada bu işi bile bir ustamız varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgimiz var

• Peki nasıl yardımcı olabilirsiniz? Ne yapmamız gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.