Şimdi Ara

Asus k56cb İnceleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
26.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada i5 li versiyonu istanbul bilişimde 1500 tl civarı

• 8 aydır 1 lira düşmemiş fiyatı
  • Arkadaşlar merhaba Bır yıl olacak Asus K56CB modelını almıstım. Bır hafta once sıyah ekran problemıyle karsılastım. Power tusuna basıyorum ısıklar yanıyor fan cok sıcak ufluyor ama ekran yok. Kafasına gore 1 2 saat sonra acılıyor bılgısayar. Aynı sorunu yasayan cozen var mı aramızda ? Tesekkurler

• ozgurnevruz O kullanıcısına yanıt
    acaba fanlar mı tozdan tıkanmış. bir temizleyin olmadı servise götürün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurnevruz

Arkadaşlar merhaba Bır yıl olacak Asus K56CB modelını almıstım. Bır hafta once sıyah ekran problemıyle karsılastım. Power tusuna basıyorum ısıklar yanıyor fan cok sıcak ufluyor ama ekran yok. Kafasına gore 1 2 saat sonra acılıyor bılgısayar. Aynı sorunu yasayan cozen var mı aramızda ? Tesekkurler

benim harddisk bozulmuştu servise verdim 1 haftada geldi.
  • windowsun son güncellemesinden sonra bilgisayarda ses kafasına göre takılmaya başladı. arada çalıyor arada susuyor. hikmetini çözemedim henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taka61

windowsun son güncellemesinden sonra bilgisayarda ses kafasına göre takılmaya başladı. arada çalıyor arada susuyor. hikmetini çözemedim henüz.

Aynı sorun bende de başladı ben de çözemedim. Bilgisayarı kapatıp açınca ses geri gelebiliyor falan. Çözen bilen olursa bilgilendirebilirse iyi olur gerçekten.
  • benim k56da çok yavaş açılıyor.w7de de çok yavaş w8de de çok yavaş kendine geliyor açılışta. kendine geldikten sonra gayet hızlı ama açılışını kendini toplamasını 1-2dakika bekliyorum bilen varsa yardımcı olsun litfen.
  • Arkadaslar bu bilgisayarın Windows 8.1 Driverları yok mu doğru düzgün

• arkadaşlar laptop bende 2 senedir almışım ilk aldığım zaman görenler hayrete düşüyordu i7 işlemci 4 gb ekran kartı ne yazıkki zaman geçtikçe grafik kartı ısınınca çürümüş çünkü düneyin yüklediğim bi program da baktım sıcaklık 100 derecenin üstüne çıkmıştı ısınınca tabi performanstan düşüyor alanlara tavsiyem iyi bir soğutucuyla alsınlar yoksa benim gibi boş kullanımda bile bu kadar sıcak dereceye çıkar makina teşekkürler :D

• Masaüstü resmini atarmısın bana şunu :https://store.donanimhaber.com/5d/16/d9/5D16D9C2966F84BA49CF61BD1611B538.png

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.