Şimdi Ara

Asus k56cb İnceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
26.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Işlemciye fazla iş düşmuyor diye biliyorum oyunlarda.Dotayi ultrada oynamayacagim kesinlesmis oldu boylece:) diğer işlemlerde problem çıkarmasinda o sorun degil artık.
    Artık kafamda birşeyler sekillenmeye başladı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Orijinalden alıntı: bir ben eksiktim

kırıkkaleden agrıya seyahat ettim. seyahat esnasında hep cantada yanımda tasıdım bunun altındaki vidalardan biri sökülüp kendi kendine çıkmış. garanti kapsamı için sorun çıkarır mı acaba? bunun dışında makinede herhangi bi problem yok.

sorun olmaz hocam zaten alt kasadaki vidaları söküp ram takma vs gibi işlemler cihazı garanti dışı bırakmıyor.

@Smurfs
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html
    Dota 2'de 20-22 fps arası alırsın ultra ayarlarda hocam.
    verdiğim linkte i7 işlemcilerle test ediyorlar işlemcinin çok bi etkisi yok oyuna.

ama dota 2'ye tek test yapılmış. sürücü güncellemelerinden sonra durum değişmiş olabilir.

ssd taksak garanti dışı kalır mı ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: taka61

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Orijinalden alıntı: bir ben eksiktim

kırıkkaleden agrıya seyahat ettim. seyahat esnasında hep cantada yanımda tasıdım bunun altındaki vidalardan biri sökülüp kendi kendine çıkmış. garanti kapsamı için sorun çıkarır mı acaba? bunun dışında makinede herhangi bi problem yok.

sorun olmaz hocam zaten alt kasadaki vidaları söküp ram takma vs gibi işlemler cihazı garanti dışı bırakmıyor.

@Smurfs
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html
    Dota 2'de 20-22 fps arası alırsın ultra ayarlarda hocam.
    verdiğim linkte i7 işlemcilerle test ediyorlar işlemcinin çok bi etkisi yok oyuna.

ama dota 2'ye tek test yapılmış. sürücü güncellemelerinden sonra durum değişmiş olabilir.

ssd taksak garanti dışı kalır mı ki?

kalmaz hocam benim bildiğim. yinede asus servisi arayıp sorabilirsiniz

• Ben i7 işlemcili windows 8 yüklü kullanıyorum.
    Windowsun kendi sistem geri yüklemesi yapmaya çalıştığımda bilgisayarım kilitlendi.
    Bu modelde win8 de kendi recovery yedek alma ve yedekten kurma olayını bulamadım. Bilgili arkadaşlardan bu konuda destek istiyorum
  • Bana Yardımcı Olun Kardeşler

Asus i7 K56CB MODELİ WİN 8 YÜKLÜ WİN 7 KURMAK İSTİYORUM BOOT YAPAMADIM BİLEN DUYAN VARMI ...ACİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirsagut -- 26 Eylül 2013; 22:37:12 >
  • Bios'a girin format seçenkleri boot bölümünde gözükmez nedeni win8'de bu kısıtlanmıştır yapmanız gereken format işlevlerini gösteren seçenek uefi modundadır onu legacy veya bunun giib bir seçeenk olmalı bazı markalarda değişik oluyor ozaman o seçenekler aktif olur aksi taktirde harici medyayla format atma şansınız yok.
  • Söylediğiniz konuya hakimim yanlız böyle bir seçenek yok

• diğer başlıklara bakın bazı markalarda diğer başlıklarda olabiliyor hdd seçeneklerinin olduğu bölümlere de göz atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanssinan

Ben i7 işlemcili windows 8 yüklü kullanıyorum.
    Windowsun kendi sistem geri yüklemesi yapmaya çalıştığımda bilgisayarım kilitlendi.
    Bu modelde win8 de kendi recovery yedek alma ve yedekten kurma olayını bulamadım. Bilgili arkadaşlardan bu konuda destek istiyorum

Bu konuda yardımcı olabilecek birileri yok mu?
  • laptopu kucagıma aldığımda veya koltuğa falan koyduğumda hoparlör pert oluyor. hoparlörden güzel ses dinlemek için düzgün sert zemin gerek. bu özelliğini sevmemeye başladım.
  • sadece hoparlorlerı makınanın altında dıe bu makınadan vazgeçilir mi ?
  • Iki gün içinde sipariş vercem arkadaşlar şimdi bu modeli mi öneriyosunuz yoksa x serisi mi önerirsiniz o daha makul heralde işlemcisi daha iyi x550 i5 olan model mi bu mu ?
    Cevap bekliyorum makul yorumlardan sonra sipariş vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: saolonur

Iki gün içinde sipariş vercem arkadaşlar şimdi bu modeli mi öneriyosunuz yoksa x serisi mi önerirsiniz o daha makul heralde işlemcisi daha iyi x550 i5 olan model mi bu mu ?
    Cevap bekliyorum makul yorumlardan sonra sipariş vereceğim.

bence bu model daha iyi. yanlış bakmadı isem diğerinde 500 harddisk var ekran kartı 720m 740 a göre çok kötü. işlemci biraz daha iyi fakat ben yine k56 yı alırdım.
  • Eyv hocam sağol cevabın için fakat x550 1tb ve 8gb ram ile geliyo bunlar okadar mühim değil snradan arttırilabilir fakat işlemci için öyle bi alternatif yok

• wireless ta sorun yaşayan var mı? internet gidiyor internetin üzerine geldiğim zaman sayfa açılıyor.
  • quote:

wireless ta sorun yaşayan var mı? internet gidiyor internetin üzerine geldiğim zaman sayfa açılıyor.

Bende wireleste sorun yasiyorum baglantiya baktigim zaman sınırlı yaziyor mouse ile ustune geldigimde aciliyor internet veya hizlaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

wireless ta sorun yaşayan var mı? internet gidiyor internetin üzerine geldiğim zaman sayfa açılıyor.

Bende wireleste sorun yasiyorum baglantiya baktigim zaman sınırlı yaziyor mouse ile ustune geldigimde aciliyor internet veya hizlaniyor

evet aynı sorun. antivirüsü kapatıp öyle deneyin diyorlar ki bende birşey değişmedi. yada bunları denemek lazım

http://support.asus.com/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage=en&p=3&m=K56CM&s=438&hashedid=9pWcc1Zc4WM3jVMl&os=&no=1773

• quote:

quote:

quote:

evet aynı sorun. antivirüsü kapatıp öyle deneyin diyorlar ki bende birşey değişmedi. yada bunları denemek lazım

http://support.asus.com/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage=en&p=3&m=K56CM&s=438&hashedid=9pWcc1Zc4WM3jVMl&os=&no=1773

Antivurus kapali ama bisi degismiyo modemden kaynaklaniyor olabilir mi acaba ?

• Arkadaşlar şu sıralar bilgisayar fiyatları uçtu ama dolarla euronun düşeceği yok.O yüzden bir iki hafta içinde bir bilgisayar almak istiyorum.Bütçem 1500-1600 tl.Çok fazla oyun oynamam.Hatta en son çıkan oyunlar nelerdir onu bile bilmem.Pes, Call of Duty gibi oyunları ara sıra oynarım.Genelde internette gezinip download yapma ve dizi, film izleme amacıyla kullanacağım.Lenovo z500 tasarımı hoşuma gitmedi ve laptopun üzerinde parmak izleri kalıyor ve iğrenç bir hal alıyor.Bir de ekranın hemen altındaki menteşe midir nedir çok kaba duruyor.Asus tasarım ve kalite olarak çok daha cazip geliyor.x serisi k serisi gibi alüminyum kaplama değilmiş ve sıralamalarda gt720 ekran kartı gt645'den bile kötü gözüküyor.Ayrıca gt 720 64 bit ve bu oyunlarda sorun yaratabilir deniyor.gt740'la kıyaslarsak zaten dağlar kadar fark var.Bu durumda bu bilgisayar mı yoksa x serisi mi daha mantıklı.Çok fazla oyun oynamayacağım için gt 720 ekran kartlı x serisi de işimi görür diye düşünüyorum ama kasa k serisi kadar sağlam değil gibi gözüküyor.Yalnız x serisinin işlemci daha iyi.İnternetten download yapma ve film izleme için bu işlemci yeterli olur diye düşünüyorum ama 1.7 olunca insan tedirgin oluyor.Asus'un bu şartlarda, alabileceğim başka bir modeli varsa onu da alabilirim lakin tasarımı bunun kadar iyi olacak.Şu an bunları da arkadaşın bilgisayarından yazıyorum.Acil olarak karar vermem gerekiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Antivurus kapali ama bisi degismiyo modemden kaynaklaniyor olabilir mi acaba ?

modemin channel ını değiştirmekte fayda var.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.