Şimdi Ara

Asus k56cb İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
26.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetius

bende geçen hafta aldım.Tek sorunum oyun oynarken çok fazla ısınıyor.Hemen bir soğutucu aldım ama yine fazla ısınıyor gibi,korkarak oynuyorum

hocam ısınma konusunda şöyle diyeyim ben maksimum 90 dereceyi gördüm ve agustosun en sıcak günleriydi. bu aralar rahatladı desem yeridir. eurotruck smilator 2 ve call of duty black ops 2 oynuyorum 85-86 falan oluyor. intelin kendi sitesinde bu işlemcinin sorunsuz stabıl calısma sınırı 105 derece. yani maksimum 90 derece ısınıyorsa bu pek de sorun cıkarmaz diye düsünüyorum. özellikle ekran kartının bulunduğu yer el yakıyor o da var oraya temas etmemek gerek. ha seninki daha fazla ısınıyordur belki baska bi sorun varsa bilemem. DH|UnderTaker'in yöntemini eski laptopumda kullanıyordum o ısınınca frekans düşürüyordu başarılı yontemdir pek fps etkilemiyor öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

Arkadaşlar bu modelin şarjı ne kadar gidiyor ?

@DH|UnderTaker
    @Packie

@mehmetius

ekran parlaklıgı en kısık ayarlarda, bluetooth, ethernet ve dvdrom kapalı ve batery saving modundayken sadece internet kullanımı facebook videoları falan da dahil 3 bucuk saat civarı.
  • @bir ben eksiktim,@DH|UnderTaker cevaplar için çok teşekkür ederim akşam evde deneyeyim
  • i5 li modelinin ram frekansı nedir? 1600 mhz mi?
  • Bugün Mafia 2'yi yükledin en yüksek ayarlarda hiç takılma yoktu.
  • İyidir
  • Isınıyor diyen arkadaşlar ölçüm yaptınız mı?
    Oyun oynarken gpu ve cpu max kaç dereceyi görüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstez

Isınıyor diyen arkadaşlar ölçüm yaptınız mı?
    Oyun oynarken gpu ve cpu max kaç dereceyi görüyor?

call of duty black ops 2 oynarken:

cpu 90
    gpu 85

bi de stres testi yapmıştım onda da:

cpu 95
    gpu 90
  • arkadaşlar dün bende aldım asus k56cb den =)
    cihaz çok hoşuma gitti görüntüsüsü filan herşeyi
    fakat tek sorun pilin çabuk bitmesi
    akıp gidiyor valla şarj su gibi :S
    ne yapabılırım bunun için
  • Bu ürünün ekran kartı 128 bit midir 64 bit midir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufolik

Bu ürünün ekran kartı 128 bit midir 64 bit midir bilgisi olan var mı?

128 bit bendeki.
  • beyler kısa ve öz olarak i5 makina piyasada ısınma durumu iyi olan bu sınıf makinaların ortalamasının neresinde? Isınıyor uzak durun denecek bir makina mı? Sınıfındaki iyi serinletilen makinaların ortalamasındaysa bana uyar ben fm nfs oyuncusu bir adamım. Arada bir yanılıp skyrim tarzı oyunlar oynarım. Galiba işlemcide beni kasmaz. Alayım bu kullanım tarzıyla 3 4 yıl götürsün o bile fazla diyorum. Ne dersiniz alınır mı bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qotsa

beyler kısa ve öz olarak i5 makina piyasada ısınma durumu iyi olan bu sınıf makinaların ortalamasının neresinde? Isınıyor uzak durun denecek bir makina mı? Sınıfındaki iyi serinletilen makinaların ortalamasındaysa bana uyar ben fm nfs oyuncusu bir adamım. Arada bir yanılıp skyrim tarzı oyunlar oynarım. Galiba işlemcide beni kasmaz. Alayım bu kullanım tarzıyla 3 4 yıl götürsün o bile fazla diyorum. Ne dersiniz alınır mı bana?

Oyun açınca yada sistemi aşırı zorlayıcı bir şey açarsanız makine baya ısınıyor ben çok ince olmasına bağlıyorum. İşlemciden yana bir sıkıntı yaşamadım yağ gibi akıyor makine. GT 740 M de iyi bir mobil ekran kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Orijinalden alıntı: qotsa

beyler kısa ve öz olarak i5 makina piyasada ısınma durumu iyi olan bu sınıf makinaların ortalamasının neresinde? Isınıyor uzak durun denecek bir makina mı? Sınıfındaki iyi serinletilen makinaların ortalamasındaysa bana uyar ben fm nfs oyuncusu bir adamım. Arada bir yanılıp skyrim tarzı oyunlar oynarım. Galiba işlemcide beni kasmaz. Alayım bu kullanım tarzıyla 3 4 yıl götürsün o bile fazla diyorum. Ne dersiniz alınır mı bana?

Oyun açınca yada sistemi aşırı zorlayıcı bir şey açarsanız makine baya ısınıyor ben çok ince olmasına bağlıyorum. İşlemciden yana bir sıkıntı yaşamadım yağ gibi akıyor makine. GT 740 M de iyi bir mobil ekran kartı.

yani kullanım tarzım anlattıklarım doğrultusunda al diyorsunuz bilgisayarı. Fakat ısınma şikayet edilecek düzeyde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende z500 ve asus k56cb i5li olanlar arasında kaldım.http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GT-740M-vs-GeForce-GT-645M buradaki sonuçlara göre iki ekran kartı arasında performans farkı yok ayrıca bu site ne kadar güvenilir bilmiyorum eğer sonuç doğru ise hiç düşünmeden z500 ü alacağım nedir yorumlarınız ?
  • merhaba hocam bende trıck simulator 2 oynuyorum ama kasıyor muhtemelen sebebi yüklemeden oynanan bi kasör yükleme yapmadan açıyor oynu oynuyorsunuz. bende çok memnunum ince ve kullanışlı yalnız hdd hızı düşükmüş premire pro açtım hd videoda kastı araştırdım sorun hdd hızı ile alakalıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnky_ -- 3 Eylül 2013; 10:12:05 >
  • sagital S kullanıcısına yanıt
    wd 1tb usb 3,0 var bende de herhangi sıkıntı yok teknosadan aldım bende. ilk aldığım ürünün hoparloründe cırıztı vardı yenisini verdiler.
  • birde birşey sormak istiyorum hdd sesi geliyorum çok ince bi ses bende var bir abide daha aynı durum varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnky_

merhaba hocam bende trıck simulator 2 oynuyorum ama kasıyor muhtemelen sebebi yüklemeden oynanan bi kasör yükleme yapmadan açıyor oynu oynuyorsunuz. bende çok memnunum ince ve kullanışlı yalnız hdd hızı düşükmüş premire pro açtım hd videoda kastı araştırdım sorun hdd hızı ile alakalıymış.

1280x720 çözünürlük gölgeler ve anti-alising kapalı şekilde ortalama 30 fps ile oynuyorum. oyunda fps düşüşü olmuyor ama bazen takılma oluyor. i7 işlemcili bilgisayarda bile ondan şikayet edenler var diye çok üstelemedim pcden olduğunu sanmıyorum, oyunda optimizasyon sorunu var diyor zaten herkes.
  • bu durum euro truck simulator german truck simulatorde de var ama bunda olmaz diye düşünmüştüm açıkçası oyunu ilk full grafik oynuyordum sonra gittikçe düştü acaba pc demi sorun var diye düşünmeye başlamıştım iyi oldu senin geri dönmen.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.