Şimdi Ara

Asus k56cb İnceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
26.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_79147237/f_//tm.htm#79147237
    K56cb i7 modeli arkadaşlar düşünen olursa pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emou

quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

Bende k56cb i5 almayindusunuyorum acaba rome total war2 yi orta ayarla4da oynatirmi bana

Onu bilmemde Empire Total War sıfır sorunla oynatıyor 740m iyi kart gerçekten.

Nike hocam benim için Crysis 3'ü medium ayarlarda test edip kaç FPS aldığınızı söyleyebilir misiniz?

Crysis 3 yok elimde hocam denediğim oyunlar

Alan Wake
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Assassin's Creed Brotherhood
    Black Mesa
    COD MW 3
    Darksiders
    Dirt 3
    Empire Total War
    FM 2013
    GTA 4
    GTA EFLC
    Just Cause 2
    Saints Row the third

Peki hocam tavsiye eder misiniz?Performans olarak nasıl? Ben ağırlıklı olarak Crysis 3 oynayacağım için size bunu soruyorum.Ayrıca başka arkadaşlarada sesleniyorum.Crysis 3 oyun performansı nasıl?

Crysis 3 şu an iniyor çalıştırabilirsem yazarım. Ama pek ümitli değilim muhtemelen min. ayarlarda oynatır. Bilgisayar iyi iyi dedik ama o kadar da yüksek oyun performansı beklemesek sanki daha iyi.

Ben min. Ayarlardada oynarım yeterki kasmasın.Şu anda HD 4000 ile kasıla kasıla oynuyorum ve bana ucuz birşey lazım.Onun için bu bilgisayarı seçtim.Ucuz,hafif ve oyunda biraz da olsa performansı olması lazım.

O zaman hayırlı olsun hocam. Az önce denedim Texture Very High Diğer her şey low olunca gayet akıcı, texture high gerisi medium yapınca ise biraz fps düşmesi var ama yine oynanabilir. Ben önce her şey Very High denedim bir an kasıntıdan ölecek sandım. Ha bir de biraz ısınma var 45 dk kadar oynadım oyunu ve şarj girişinin olduğu yer epey ısınmıştı 2-3 saat oynasam sıkıntı çıkarabilirdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende k56cb i5 almayindusunuyorum acaba rome total war2 yi orta ayarla4da oynatirmi bana

Nike hocam benim için Crysis 3'ü medium ayarlarda test edip kaç FPS aldığınızı söyleyebilir misiniz?

Alan Wake
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Black Mesa
    COD MW 3
    Darksiders
    Dirt 3
    Empire Total War
    FM 2013
    GTA 4
    GTA EFLC
    Just Cause 2
    Saints Row the third

Peki hocam tavsiye eder misiniz?Performans olarak nasıl? Ben ağırlıklı olarak Crysis 3 oynayacağım için size bunu soruyorum.Ayrıca başka arkadaşlarada sesleniyorum.Crysis 3 oyun performansı nasıl?

Crysis 3 şu an iniyor çalıştırabilirsem yazarım. Ama pek ümitli değilim muhtemelen min. ayarlarda oynatır. Bilgisayar iyi iyi dedik ama o kadar da yüksek oyun performansı beklemesek sanki daha iyi.

Ben min. Ayarlardada oynarım yeterki kasmasın.Şu anda HD 4000 ile kasıla kasıla oynuyorum ve bana ucuz birşey lazım.Onun için bu bilgisayarı seçtim.Ucuz,hafif ve oyunda biraz da olsa performansı olması lazım.

O zaman hayırlı olsun hocam. Az önce denedim Texture Very High Diğer her şey low olunca gayet akıcı, texture high gerisi medium yapınca ise biraz fps düşmesi var ama yine oynanabilir. Ben önce her şey Very High denedim bir an kasıntıdan ölecek sandım. Ha bir de biraz ısınma var 45 dk kadar oynadım oyunu ve şarj girişinin olduğu yer epey ısınmıştı 2-3 saat oynasam sıkıntı çıkarabilirdi.

Gerçekten çok sağolun.Bende Crysis 3'e takmış durumdayım :)Oynamadan yapamıyorum.Benim Casper serviste ve bence vadesi doldu.Onun için bu bilgisayara bakıyorum.Dün de kuzenim geldi ve ben hiç boş dururmuyum hemen onun bilgisayarına yükledim ama ekran kartıda hd 4000 olduğu için her şeyi low yapıp oynamaya koyuldum ama kasıyor napalım eldeki tek bilgisayar bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus k56cb yi teknosadan 1200-1300 civarında teknosa fiyatının 200 eksigine olcak şekilde almanıza yardimci olurum. . Bilgi pm den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdbb

Asus k56cb yi teknosadan 1200-1300 civarında teknosa fiyatının 200 eksigine olcak şekilde almanıza yardimci olurum. . Bilgi pm den

Sağolun ama servisteki bilgisayarımı beklemekteyim.O gelince ona göre karar vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: frdbb

Asus k56cb yi teknosadan 1200-1300 civarında teknosa fiyatının 200 eksigine olcak şekilde almanıza yardimci olurum. . Bilgi pm den

Merhaba,
    ben arkadaşıma almak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
  • 1380 tl ye i5 işlemcili 6gb ram 740 ekran kartlısını dün sipariş vermiştim bugün geldi.
    tasarımı çok şık. ses kalitesi de çok iyi. bundan önce acer 5820 timelinex kullanmıştım. ekranı ona göre kalitesiz geldi bana onun renkleri daha canlıydı. oyun yüklemedim henüz. ısı konusunda da 5820 timelinex ile aynı gibi pc boştayken o da 45-50 lerde gezerdi bu da öyle:

Asus k56cb İnceleme

freedoss olarak gelmişti win7 ultimate yükledim lakin aygıt yöneticisinde şöyle sorunlar var nasıl gidereceğimi bilemedim.

Asus k56cb İnceleme

bi de bu ekran kartının olayı nedir tam çözemedim acer timeline da seçebiliyorduk mesela hangisini kullanacagımızı bunda seçeneği bulamadım ekran kartı olarak intel hd graphics görünüyor. ama aygıt yöneticisinde nvidia da var. aydınlatırsanız sevinirim.

bi de asus'un sitesinde sürücülerden ayrı bir çok program veya yazılım vardı hangilerinin yararlı olacağını indirmem gerektiğini bilmiyorum. bu konuda da yardım ederseniz sevinirim.

daha kullandıkça yazarım iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 7 Ağustos 2013; 20:18:12 >

• 1 haftadır hastası olarak kullandığım cihazıma resmen nazar deydi :-( 2 gündür açık olan cihazı bir kapatıp açayım dedim kendine gelsin diye, kapattım 1-2 dakka bekleyip tekrar açtım ekranda görüntü yok :-( ne asus logosu ne bios post ekranı hiçbirşey. Harici monitöre bağladım belki ekranda bir sıkıntı olmuştur diye orayada görüntü vermedi, hdd dvdrom ramler herşeyi söküp çalıştırdığımda yine aynı sonucu aldım, hiçbir hata vermeden öyle kitlenip kalıyor cihaz.

• pc açıkken bataryayı çıkar. sonra tak ve yeniden aç bakalım düzelecek mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir ben eksiktim

pc açıkken bataryayı çıkar. sonra tak ve yeniden aç bakalım düzelecek mi :)

Maalesef aynı :-( birşekilde anakart hasar aldı ve bios ekranında kitleniyor cihaz daha hiç açılamadan

• geçmiş olsun. ben de ilk windows u yüklediğimde nvidia ekran kartını açmaya calısırken siyah ekran olmuştu kapatıp açmıştım falan düzelmemişti bataryayı çıkarınca düzelmişti ondan dedim. umarım sorununu servisse gerek kalmadana çözebilirsin.
  • Maalesef ne yaptıysam çözüm olmadı, daha 1 haftalık cihazı pazartesi servise vermem gerekecek, inşallah asus servisi iyidir de 2-3 gün içinde çözümleyip teslim ederler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alan Wake
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Black Mesa
    COD MW 3
    Darksiders
    Dirt 3
    Empire Total War
    FM 2013
    GTA 4
    GTA EFLC
    Just Cause 2
    Saints Row the third

Gerçekten çok sağolun.Bende Crysis 3'e takmış durumdayım :)Oynamadan yapamıyorum.Benim Casper serviste ve bence vadesi doldu.Onun için bu bilgisayara bakıyorum.Dün de kuzenim geldi ve ben hiç boş dururmuyum hemen onun bilgisayarına yükledim ama ekran kartıda hd 4000 olduğu için her şeyi low yapıp oynamaya koyuldum ama kasıyor napalım eldeki tek bilgisayar bu.

Hocam eğer sizin için mesele sadece oyunsa Lenovo Y500'e bir bakın derim. 650M gibi daha güçlü bir karta ve 3630qm işlemciye sahip. Fiyatı son baktığımda 1900 tl civarıydı eğer indirim kovalarsanız 650m sli ve ssd bulunan full hd modelini bile alabilirsiniz. Ha sorarsanız sen niye almadın diye çok ağır, kalın ve estetik durmuyor. Ama derseniz ki ben evde kullanırım sadece bir düşünebilirsiniz çok daha iyi oyun performansı verebilir.

• memnun musunuz
  • i3'lü versiyonu ankara'da veya nette nereden alabilirim?
  • yaklaşık 1 saatlik call of duty black ops 2 oynanması sonucu alet bu ısıya çıktı o da sıcaklığı 30 derece geceleri balkonda deneyince 5-6 derecelik fark oluyor. ama yine de beklediğimden fazla ısındığını söyleyebilirim. oyun performansı iyiydi 50 fps civarı idi hep.

Asus k56cb İnceleme
  • Bu ince kasalar ısınır normal oyun sıcaklıklarını makul seviyede tutacak soğutma sistemi yok onlarda ya soğutucu alacaksınız yada işlemci yönetiminden işlemci kullnımını %60-70 seviyelerine çekerseniz sıcaklıkları bir mikter daha düşecektir.
  • 15 günlük k56cb maceram bugün itibariyle bitti, aldığım gün biosuna girdim windows yüklemek için dvdromdan başlatma ayarını yapmak için, save and exit dedik görüntü gitti bir dahada ne yaptıysam gelmedi. Servise verdik ikinci gün 4 gün sonra anakart arızası denilerek değişim raporu geldi. Dün 0km yeni cihaz geldi, aynı şekilde bu sefer aldığım yerin gözü önünde biosa girdik hiçbir ayar yapmadan çıktık yine ekran karardı, kapattık açtık aynı durum gitti yine cihaz :-) Para iadesi alıp msi marka yeni bir cihaz sipariş ettik yarın alıcaz bakalım. Çok severek almıştım ama ne yaptıysam kullanmak nasip olmadı. Risk sevenler varsa bi biosa giriğ çıksınlar :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

15 günlük k56cb maceram bugün itibariyle bitti, aldığım gün biosuna girdim windows yüklemek için dvdromdan başlatma ayarını yapmak için, save and exit dedik görüntü gitti bir dahada ne yaptıysam gelmedi. Servise verdik ikinci gün 4 gün sonra anakart arızası denilerek değişim raporu geldi. Dün 0km yeni cihaz geldi, aynı şekilde bu sefer aldığım yerin gözü önünde biosa girdik hiçbir ayar yapmadan çıktık yine ekran karardı, kapattık açtık aynı durum gitti yine cihaz :-) Para iadesi alıp msi marka yeni bir cihaz sipariş ettik yarın alıcaz bakalım. Çok severek almıştım ama ne yaptıysam kullanmak nasip olmadı. Risk sevenler varsa bi biosa giriğ çıksınlar :-)

Bunu söylemen iyi oldu. Bakalım başka biosa girmeye cesaret edebilecek olan var mı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

biosa defalarca girip çıktım bios güncellemeye kadar
    size sorunlu cihaz denk gelmiş galiba , nasip hocam diğeri sorun çıkartmaz inşallah

Valla çok enteresan, yıllardır kendime arkadaşlarıma vs onlarca marka model notebook aldım, kurdum, ilk defa böyle birşey gördüm, hadi ilki sıkıntılıydı diyelimki ama ikincisinin de aynı şekilde hata vermesine inanamadım :-(

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.