Şimdi Ara

Asus k56cb İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
26.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: earthfrost

quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

biosa defalarca girip çıktım bios güncellemeye kadar
    size sorunlu cihaz denk gelmiş galiba , nasip hocam diğeri sorun çıkartmaz inşallah

Valla çok enteresan, yıllardır kendime arkadaşlarıma vs onlarca marka model notebook aldım, kurdum, ilk defa böyle birşey gördüm, hadi ilki sıkıntılıydı diyelimki ama ikincisinin de aynı şekilde hata vermesine inanamadım :-(

Msi nin hangi modelini sipariş ettiniz hocam ? Birde 1350 TL ye kadar notebook önerebilir misiniz ?

• quote:

quote:

size sorunlu cihaz denk gelmiş galiba , nasip hocam diğeri sorun çıkartmaz inşallah

Valla çok enteresan, yıllardır kendime arkadaşlarıma vs onlarca marka model notebook aldım, kurdum, ilk defa böyle birşey gördüm, hadi ilki sıkıntılıydı diyelimki ama ikincisinin de aynı şekilde hata vermesine inanamadım :-(

rbu asus k56 kronik mi acep aha freedos geldi şimdi bios felan gireceğim okuyunca tırstım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

quote:

rbu asus k56 kronik mi acep aha freedos geldi şimdi bios felan gireceğim okuyunca tırstım

Valla bir bakın bakalım bende çok merak ediyorum 2 tane yeni ürün böyle denk gelmiş olabilirmi bana diye :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

quote:

Msi nin hangi modelini sipariş ettiniz hocam ? Birde 1350 TL ye kadar notebook önerebilir misiniz ?

MSI CX61 2OD-008XTR
    Ekran kartı ekranı ram hdd vs. çoğu parçası aynı sadece işlemcisi yeni 4. nesil i7QM

• quote:

quote:

quote:

quote:

MSI CX61 2OD-008XTR
    Ekran kartı ekranı ram hdd vs. çoğu parçası aynı sadece işlemcisi yeni 4. nesil i7QM

Evet güzel laptop ancak maalesef bütçemi aşıyor. Dediğim fiyat aralığında önerebileceğiniz bir laptop var mı acaba ?

• gelsin bakayım altıma ederim oraya girene bakalım, hocam şey merak ediyorum ben pcdepodan aldım şimdi bozuldu ben nereye götüreceğim?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

MSI CX61 2OD-008XTR

Evet güzel laptop ancak maalesef bütçemi aşıyor. Dediğim fiyat aralığında önerebileceğiniz bir laptop var mı acaba ?

O fiyat aralığında genelde gt635 civarı ekran kartlı laptoplar olduğundan hiç araştırmadım açıkcası, ben direk gt740 lı modeller arasında seçim yaptım. K56cb müthiş bir fiyat/performans cihazı şuan ama bende şans tutmadı işte :-( asusun dışındaki cihazlar zaten birbirine çok benziyor içerik olarak, tasarımını beğendiğini alabilirsin hepsi aynı hemen hemen.

• quote:

gelsin bakayım altıma ederim oraya girene bakalım, hocam şey merak ediyorum ben pcdepodan aldım şimdi bozuldu ben nereye götüreceğim?

İstanbul lokasyonlu bir adresleri var direk oraya kargoluyorsun, ben pazartesi yolladım cumartesi değişim için rapor geldi eve.

• biosa sadece windows yüklemek icin girmiştim ben de o sekil bi sorun olmamıştı. biosunu güncelledim hatta onda da sorun olmadı. yalnız biosunu güncelledikten sonra bazen oyun oynadıktan sonra fanı yüksek hızda takılı kalabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir ben eksiktim

biosa sadece windows yüklemek icin girmiştim ben de o sekil bi sorun olmamıştı. biosunu güncelledim hatta onda da sorun olmadı. yalnız biosunu güncelledikten sonra bazen oyun oynadıktan sonra fanı yüksek hızda takılı kalabiliyor.

driver cd'den yükleyin demişlerdi netten indirmek yerine bakalım, pcdepo kaç günde gönderir acep ankaraya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bir ben eksiktim

biosa sadece windows yüklemek icin girmiştim ben de o sekil bi sorun olmamıştı. biosunu güncelledim hatta onda da sorun olmadı. yalnız biosunu güncelledikten sonra bazen oyun oynadıktan sonra fanı yüksek hızda takılı kalabiliyor.

driver cd'den yükleyin demişlerdi netten indirmek yerine bakalım, pcdepo kaç günde gönderir acep ankaraya

ben baska yerden aldım 2 günde istanbuldan kırıkkaleye geldi pc. driver cdsinde win8 driverları var o yüzden win7 yüklüyceksen indirmen gerekiyor kendi sitesinden zaten bios güncellemeleri sadece asus'un sitesinde oluyor.

• quote:

15 günlük k56cb maceram bugün itibariyle bitti, aldığım gün biosuna girdim windows yüklemek için dvdromdan başlatma ayarını yapmak için, save and exit dedik görüntü gitti bir dahada ne yaptıysam gelmedi. Servise verdik ikinci gün 4 gün sonra anakart arızası denilerek değişim raporu geldi. Dün 0km yeni cihaz geldi, aynı şekilde bu sefer aldığım yerin gözü önünde biosa girdik hiçbir ayar yapmadan çıktık yine ekran karardı, kapattık açtık aynı durum gitti yine cihaz :-) Para iadesi alıp msi marka yeni bir cihaz sipariş ettik yarın alıcaz bakalım. Çok severek almıştım ama ne yaptıysam kullanmak nasip olmadı. Risk sevenler varsa bi biosa giriğ çıksınlar :-)

hocam valla az önce kapadım bilgisayarı açtım biosa girdim dvd ile başlattım sonra tekrar kapadım yine biosa girip harddiski seçtim. ikisin de de sorun olmadı. sen pek bahtsızmışsın. neyse sorunsuzca paranı almışsın bari geçmiş olsun.

• win7 64 indireceğim win8 dvd göndermez iseler bakalım, yukarı mesaja katıldım fan hızına kadar etkiliyor lanet güncelleme.
  • Ben de bugün Asus K56CB aldım sonunda.

Asus k56cb İnceleme
  • Hoşbulduk hocam. Bir iki oyun denemek istedim biraz eski de olsa Far Cry 2'yi denedim ultra ayarlarda DirectX 10 açıkken, hiçbir kasma yok görüntü o kadar iyiydi ki. Isınma epey fazlaydı lakin kapattıktan sonra bilgisayar buz gibi oldu, fanları gayet iyi. Yarın öbürgün Mafia 2 almak istiyorum ve iyi ki bu bilgisayarı almışım kalite on numara.
  • bende geçen hafta aldım.Tek sorunum oyun oynarken çok fazla ısınıyor.Hemen bir soğutucu aldım ama yine fazla ısınıyor gibi,korkarak oynuyorum
  • Ben de alırken sigorta yaptırmıştım. Bu arada bilgisayarın i5 işlemcisiyle sıkıntısı olan var mı? Malum esasında ultrabook işlemcisi, cihazın verdiği tat da o ayarda.
  • quote:

Bende i5 var bi sıkıntı yok şimdilik.
    Isı sorununu şöyle hafifletebilirsiniz; ben kendime göre güç profilleriniidüzenledim ısınma belirgin bir şekilde azalıyor, dengelide sistemi zolamayacak oyunlar için kullanıyorum işlemci kullanımı min.0 max.60 olarak seçili fifa13 vs oynarken sıkıntı çıkartmıyor. Yüksek performans ise min.0 , max:80-85 olarak ayarladım ve gta4 vs için kullanıyorum bunu ve hem daha az ısınıyor hem fan kafa ütülememiş oluyor işlemci ömrü açısındanda yararlı olur.
    Not:Güç tasarrufu profilini sistemi hiç zorlamayacak işlerde kullanıyorum örn. nba 2005 , film izleme gibi işlerde kullanıyorum.Online oyunlarda oyunu açıp boşta bırakıp dışarıya gidiyorsanız tavsiye ederim.
    Ayrıca o yüzdeleri kendinize görede ayarlayabilirsiniz ben kademe kademe arttırarak denedim ve en uygun ayarlarım bu şekilde , sizlerede önemle tavsiye ederim

hocam bu ayarları nerden yapıyorsunuz?

• Arkadaşlar bu modelin şarjı ne kadar gidiyor ?

@DH|UnderTaker
    @Packie

@mehmetius
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.