Şimdi Ara

Asus k56cb İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
26.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i5 li modeli teknosada 1399 tl bu haftasonu. .düşünenler olursa 1199 a alcak şekilde yardimci olurum.orjinal win 8 li driver sorunu yaşamadan ve tabi 12 taksitle almak isteyenler pm atabilir..
  • Merhabalar, Ben yaklaşık 1 ay önce asus K56 cb model notebook aldım ve aldığımdan beri olan bir problem var, bilgisayarı yatarken kucağıma aldığımda dik pozisyonda iken bi süre boyunca tık tık tık diye ses geliyor yatay pozisyona aldığımda kesiliyor. Aynı problemi yaşayan var mı?
  • öyle bir problem yok bende, sanırım fan sürtme sesi olabilir
  • bende almayı düşünüyorum o kadar kişi yorum yazmışki okuyamadım almamı öneren varsa söylssin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

quote:

Orijinalden alıntı: volvaxus

Merhabalar, Ben yaklaşık 1 ay önce asus K56 cb model notebook aldım ve aldığımdan beri olan bir problem var, bilgisayarı yatarken kucağıma aldığımda dik pozisyonda iken bi süre boyunca tık tık tık diye ses geliyor yatay pozisyona aldığımda kesiliyor. Aynı problemi yaşayan var mı?

Tık tık sesi sürekli mi geliyor yoksa ara ara gelip kesiliyor mu
    Bende bazen tık tık diye geliyor sonra kesiliyor harddissk ile ilgili olabilir

ara ara geliyor sürekli değil. Özellikle laptop düz değilken kucağımda açılı tutarken oluyor
  • Arkadaşlar ben epeydir notebook bakıyorum sanırsam bu cihazın i7 olanında karar kılmak üzereyim. İşlemci beni şüpheye düşürüyor. Ben bu cihazı 4-5 yıl kadar kullanmak istiyorum. Çok oyun kasmayacağım(PS4 almayı düşünüyorum) muhtemelen strateji falan oynarım. Bu cihazın özellikle bu işlemci ile beni bu kadar götürmesi mümkün mü? Aynı fiyata daha iyi işlemcili notebooklar da buldum ama benim için tasarım ve ağırlık da önemli ve bu konuda daha iyisine pek rastlamadım. Sizce bu cihazı almalı mıyım yoksa başka bir ürün önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z500'den ağırlığı neredeyse 3 kg olduğu için vazgeçtim yoksa onu da epey düşünmüştüm. Aslında Acer Aspire V3-571G alacaktım forumdaki ısınma sorunu ile ilgili yorumları okuyunca fikir değiştirdim. Peki bir soru daha bu cihazın i7'lisini en uygun fiyata nerede bulabilirim?

• Bugün RAM miktarını 12 GB 1600 MHZ hıza yükselttim. Elimde mevcut 8 GB RAM vardı K56 da çift ram slot var 4+2 GB şeklinde 2 yi söktüm 8 GB taktım. Makine çok daha performanslı oldu.
  • Evet arkadaşlar ben de almış bulunuyorum. XO033H modelini aldım.(Darty'den 1800 tl'ye) Şimdilik Windows 8'in gereksiz ve sinir bozucu özellikleri dışında sıkıntı yok. O da en yakın zamanda Ubuntu yükleyeceğim için sıkıntı olmaz. Az bir miktar ısınma var o da her notebookta olur. Henüz hiç oyun yüklemedim Steam'deki oyunlarımı indirir indirmez sonucu paylaşırım.

• Bende k56cb i5 almayindusunuyorum acaba rome total war2 yi orta ayarla4da oynatirmi bana

• Cihazıma 2 gün önce kavuştum, resmen aşık oldum. 1500TL'ye i5 750gb hdd free dos olan versiyonunu aldım. Kasasına diyecek hiçbirşey yok şahane bir görüntüsü var, özellikle inceliğine hayran kalıyor insan. Bu tarz kasalarda genelde hd 4000 vs. gibi ekran kartları olur ama bunda 740m olması cihazı direk fiyat/performans canavarı yapıyor. Kastıracak oyunları denedim rahatlıkla medium ayarlarda kaymak gibi oynatıyor, hatta bazılarında gölge efektini full kapatıp diğer ayarları max yaptığımda da akıcı oynadım. Isınma sıkıntısı eski cihazıma göre neredeyse "0" (dell n5010 kullanıyordum) , tabi altında soğutu fan var onunda etkisi vardır. Almayı düşünenler hiç tereddüt etmesinler, varsa bütçeniz dire i7 olanı alın en az 3 sene rahat edersiniz.
  • Cihazın şekline kullandıkça daha da aşık oluyorum. :D Henüz sistemi çok yoracak bir oyun denemek nasip olmadı ama şimdilik üç oyun denedim. Portal 2, Left 4 Dead 2 ve Dota 2. Üçü de 1366*768 çözünürlük ve AA dahil tüm ayarlar en yüksekte gayet akıcı. 3 saate yakın Portal 2 Co-op oynadım ve alette ne gürültü var ne de rahatsız edici bir ısınma. Tabii ki ısınıyor ama sorun yaratacak düzeyde değil. Tek sıkıntı olan Windows 8'den de Ubuntu vasıtasıyla kurtulduğumda bu bilgisayar tadından yenmez. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

Bende k56cb i5 almayindusunuyorum acaba rome total war2 yi orta ayarla4da oynatirmi bana

Onu bilmemde Empire Total War sıfır sorunla oynatıyor 740m iyi kart gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Bende k56cb i5 almayindusunuyorum acaba rome total war2 yi orta ayarla4da oynatirmi bana

Nike hocam benim için Crysis 3'ü medium ayarlarda test edip kaç FPS aldığınızı söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt740m 128 bit mi 64 mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: emou

quote:

quote:

Nike hocam benim için Crysis 3'ü medium ayarlarda test edip kaç FPS aldığınızı söyleyebilir misiniz?

Crysis 3 yok elimde hocam denediğim oyunlar

Alan Wake
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Assassin's Creed Brotherhood
    Black Mesa
    COD MW 3
    Darksiders
    Dirt 3
    Empire Total War
    FM 2013
    GTA 4
    GTA EFLC
    Just Cause 2
    Saints Row the third

• Mrb sizce 4 ay önce aldığım k56 cb i7 2.0ghz 8gb ram 15.6 uzerinde cizik ve yipranma dahi olmayan cok az kullandigim notebooku satmayi düşünüyorum.Ne kadar eder?
    Satma sebebim yeni macbook air alacak olmam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alan Wake
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Black Mesa
    COD MW 3
    Darksiders
    Dirt 3
    Empire Total War
    FM 2013
    GTA 4
    GTA EFLC
    Just Cause 2
    Saints Row the third

Peki hocam tavsiye eder misiniz?Performans olarak nasıl? Ben ağırlıklı olarak Crysis 3 oynayacağım için size bunu soruyorum.Ayrıca başka arkadaşlarada sesleniyorum.Crysis 3 oyun performansı nasıl?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alan Wake
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Black Mesa
    COD MW 3
    Darksiders
    Dirt 3
    Empire Total War
    FM 2013
    GTA 4
    GTA EFLC
    Just Cause 2
    Saints Row the third

Peki hocam tavsiye eder misiniz?Performans olarak nasıl? Ben ağırlıklı olarak Crysis 3 oynayacağım için size bunu soruyorum.Ayrıca başka arkadaşlarada sesleniyorum.Crysis 3 oyun performansı nasıl?

Crysis 3 şu an iniyor çalıştırabilirsem yazarım. Ama pek ümitli değilim muhtemelen min. ayarlarda oynatır. Bilgisayar iyi iyi dedik ama o kadar da yüksek oyun performansı beklemesek sanki daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alan Wake
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Black Mesa
    COD MW 3
    Darksiders
    Dirt 3
    Empire Total War
    FM 2013
    GTA 4
    GTA EFLC
    Just Cause 2
    Saints Row the third

Crysis 3 şu an iniyor çalıştırabilirsem yazarım. Ama pek ümitli değilim muhtemelen min. ayarlarda oynatır. Bilgisayar iyi iyi dedik ama o kadar da yüksek oyun performansı beklemesek sanki daha iyi.

Ben min. Ayarlardada oynarım yeterki kasmasın.Şu anda HD 4000 ile kasıla kasıla oynuyorum ve bana ucuz birşey lazım.Onun için bu bilgisayarı seçtim.Ucuz,hafif ve oyunda biraz da olsa performansı olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.