Ah şu vatan indirse 1.350 civarına i5 olanını anında alcam.
merhaba ben windows 7 kurdum, driver tavsiyeleriniz var mı acaba?
ben 1.5 aydır i5 lisini kullanıyorum. 2 - 3 tane oyunu ultrada oynayamadım ama high da bile olsa oldukça performanslı bir cihaz. işlemci hızı bence i5 ulv ye göre fena değil. ısınması normal sayılabilecek değerlerde... oyunlarda notebooklarda max sıcaklıklar 90 a kadar bence normal. sonuçta bir Alienware, monster gibi gaming serisi notebook almıyorsunuz.
i3 14" ekran aynı gt740m ekran kartlısınıda kız arkadaşıma aldırdım. oyun fazla oynamaz ama ilerde isterse desteklesin diye bu tercih ettim ve performans olarak bununda altta kalır yanı olacağını sanmıyorum ve hatta biraz daha ileri giderek Asus un bu notebooklar kullanıcılara hediye gibi görebilirsiniz diyorum :) Tabi bu benim fikrim ...
i3 lüsünün oyun performansınıda 1 - 2 gün içinde buraya not düşerim. iyi forumlar...
quote:
Orijinalden alıntı: cemil&mustafa
merhaba ben windows 7 kurdum, driver tavsiyeleriniz var mı acaba?
linkteki sürücülerin hepsini kurmamız gerekli değil sanırım, hangilerini kurmaya gerek yok, siz hepsini kurdunuz mu?
@cemil&mustafa
aslında hepsini kursan iyi olur tam fonksiyon kullanmak için.
bende i5li olanı teknosadan aldım. hediye çekim vardı turuncu indirimle 1400e düşmüştü. 350 indirimle 1050ye geldi cihaz. gayet memnunum. gerçi çok fazla oyun vs test programlarıyla deneme fırsatım olmadı ama. pes2013 oynarım genelde en yüksek grafikte sorunsuz. ısınma çok az oluyor. eğer düşünen olursa tavsiye ederim. elimde çekde var ilanım da var. hem yorum hem ticaret hesabı:P http://forum.donanimhaber.com/m_76887102/tm.htm
Beyler ben temiz kurlum yaptım sorunum şu: Normalde her laptop da touchpad ın sağ kısmı kaydırma çubuğu olarak kullanılır, mesela eski msi da synaptic diye bir yazılımdı. Asus cd sinde bulamadım o tarz bir yazılım varmı alışmıştım ona şimdi olmayınca kullanımda sıkıntı çekiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: C2H5OH
Beyler ben temiz kurlum yaptım sorunum şu: Normalde her laptop da touchpad ın sağ kısmı kaydırma çubuğu olarak kullanılır, mesela eski msi da synaptic diye bir yazılımdı. Asus cd sinde bulamadım o tarz bir yazılım varmı alışmıştım ona şimdi olmayınca kullanımda sıkıntı çekiyorum
hocam onun için asus smart gesture diye bi yazılımı var onu indirirsen sorunun ortadan kalkar. Dediğin gibi sağ tarafı kaydırma çubuğu değilde iki parmakla kaydırıyosun yatay-dikey olarak.
onur_77O
kullanıcısına yanıt
kardeş ben bu notebook u almayı planlıyorum ama işlemcisinin 1.7 ghz olması beni tereddütte bıraktı.acaba oyunlarda sorun çıkartıyor mu özellikle bf 3 gibi yüksek sistem isteyen oyunlarda.
titanyum teşekkürler kurdum çalıştı :) yigit bende i7 li olan modeli var hiçbir sıkıntı yok , i5 li olan modelindede işlemcinin eksik geleceğini darboğaz yapacağını düşünmüyorum açıkçası , bir forumda paylaşmışlardı orta seviye olan her işlemci yeterli darboğaz ekran kartından kaynaklanıyor diye. iyice araştır o işlemci ile kaç fps alındığını, i7 de sorun olmazda i5 aklına takılmasın diye söylüyorum.
Merhaba
i5'li olan modelini almak istiyorum kuzenime . Fakat şunu sormak istiyorum . Tapu kadastro bölümünde okuyor . Çizimler falan yapıyormuş . Bu model işini görür mü ? Netcad falan kaldırır mı bu makine . Soramıyorum hediye alacağım .
Kaldırır işlemcisi yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Kaldırır işlemcisi yeterli
Teşekkürler
Asus k56cb i7 modeli ve lenozo z500 i7 modeli arasında hangisi daha iyi bir seçim olur. Kasa kalitesi bakımından, oyun performansı bakımından, film izleme vs. hangisi daha iyidir
quote:
ConfusedChild Asus k56cb i7 modeli ve lenozo z500 i7 modeli arasında hangisi daha iyi bir seçim olur. Kasa kalitesi bakımından, oyun performansı bakımından, film izleme vs. hangisi daha iyidir
Aynı sorunun i5'ni sorucaktım bende ayrıca kullanan arkadaşlara sorayım, günlük kullanımda pisaca photoshop messenger vs gibi programlarda sıkıntı çekiyormusnuz? işlemci sorun oluyormu?