Şimdi Ara

Asus k56cb İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
26.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bugün i7 versiyonundan sipariş verdim.

Bu sıralar okul yüzünden çok yoğunum ancak fırsat bulabilirsem benchmark, oyun ve sıcaklık testleri yapıp paylaşmak istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vantage Point

Arkadaşlar bende bugün i7 versiyonundan sipariş verdim.

Bu sıralar okul yüzünden çok yoğunum ancak fırsat bulabilirsem benchmark, oyun ve sıcaklık testleri yapıp paylaşmak istiyorum...

Öncelikle hayırlı olsun,

k56CB hakkında pek bilgi yok benim gibi takip eden alacak arkadşlara yardımcı olur, incelemnizi bekliyoruz..
  • Teşekkür ederim; dediğim gibi ilk fırsatta i7 versiyonu hakkına fikir sahibi olmanız için değerleri bu konu altında paylaşacağım.

Özellikle sıcaklık değerleri konusunda risk aldığımın farkındayım, çünkü i7 versiyonu hakkında bu konuda herhangi bir inceleme bulamadım.

Ancak bu konuda Cooler Master Notepal soğutucuma güveniyorum, değerler istediğim gibi giderse GPU'yu 745M-750M seviyelerine OC yapacağım...

@klasikk
  • bu makinada oyun oynarken ısınma yuzunden cok da rhaat edmeeyebilirsiniz i7 versiyonunu falan dusunen arkadaşlar monsterın şu modeline bakmalarını tavsiye ederim işlemcisi değiştiriebiliyor daha hızlı 4 cekirdek 3.2ghz gtx660m gddr5 ayrıca haswell desteği var ve ekran fullhd ileride işlemcisini haswell bir işlemci ile upgrade edebilirsiniz

http://www.monsternotebook.com.tr/W350ET-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61W350ET765-428480-438381-440988.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teksavy -- 9 Mayıs 2013; 8:32:09 >
  • Arkadaşlar bu modelin i7 işlemcili olanını almayı düşünüyordum bugün ama iyice kafam karıştı.
    2 ekirdek diyen olmuş i5lerden yavaş diyen olmuş tam olarak bilgi verebilmeniz mümkünmüdür?
  • i7-3537U yani ULV işlemci olup 3. nesil i5 performansı verip 2 çekirdekten oluşmaktadır.

Intel Core i7-3537U:http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-3537U-Notebook-Processor.87766.0.html

Mobil İşlemciler:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

@By_C@BB@R

• quote:

i7-3537U yani ULV işlemci olup 3. nesil i5 performansı verip 2 çekirdekten oluşmaktadır.

Intel Core i7-3537U:http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-3537U-Notebook-Processor.87766.0.html

Mobil İşlemciler:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

@By_C@BB@R

O zaman bunun i7 demesi tamamen göz boyama değil mi.
    Ben bu modelden vazgeçtim çizim işleri yapacağım en az 4 çekirdek işlemcili laptop lazım.
    Şuan lenovaları araştırıyorum.

• Bu model teknik olarak bir Ultrabook zaten.

Üzerinde 740M ekran kartı var diye oyun ve ağır işler için almak doğru olmaz.

Aynı fiyata Lenovo Z500 sizin için daha doğru bir seçim olacaktır...

@By_C@BB@R
  • quote:

Bu model teknik olarak bir Ultrabook zaten.

@By_C@BB@R

Çok teşekkürler bende şuan tam z500 üzerine yoğunlaşıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

quote:

@By_C@BB@R

bende z500 kullanıyorum bu da ultrabook havasında ince alımınyum kasalı gt 645m var ancak bendeki alet oyunlarda kalvyenin sol tarafında çok fazla ısınma oluyor ısı yalıtımı iyi değil tuşlar yanıcak gibi oluyor ancak bazıları da ısınmadığını soyluyor iyi araştırın

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkan

quote:

quote:

@By_C@BB@R

bende z500 kullanıyorum bu da ultrabook havasında ince alımınyum kasalı gt 645m var ancak bendeki alet oyunlarda kalvyenin sol tarafında çok fazla ısınma oluyor ısı yalıtımı iyi değil tuşlar yanıcak gibi oluyor ancak bazıları da ısınmadığını soyluyor iyi araştırın

Ben sarjda yaşanan kayıplardan korkarak 2 tane z580 aldım
    ekran kartları 635m ama işlemci en azından i7 4 çekirdek olduğundan mantıklı geldi
    ama bu seferde windows7 de çok geç açılıyor sinir ediyor beni

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkan

quote:

quote:

@By_C@BB@R

Asus otebooklarda o anlamda ısınma kesinlikle olmuyor arkadaşım adamlar işlemciyi ekran kartını falan insanların genelde ellerini dayadıkları yerlerden uzak bir kısma yerleştirmişler asus kendi yapıyor butun hardwareini laptopun haliyle dizaynda kafalarına gore yaratıcılıklarını kullanma ozgurlukleri var Lenovo fiyat performans açısından 1numara ancak hayatımda gordugum en kalitesiz laptopları üretiyor (benim fikrim) 10 yıldır sadece laptop kullanıyorum 5 laptopumun 1.si HP 2.asus 3.asus 4MSI 5.asus hepsi ısınan laptoplardı ama MSIdan baska sıcaklık yuzunden hardwarei yanan olmadı asusa guvenirim 20 yıl once aldıgım s3 trio64 kart hala çalışıyor halbuki consumer grade hardwarelere biçilen ömür maksimum 7 yıl dır.

• çok iyi bir cihaz inceledim bizzat kasa oldukça kaliteli ve ince ekranı var,şarjı uzun gitsin diyorsanız bu cihazı alın derim sadece 17 w güç harcıyor işlemci bu oldukca düşük bir değer.ama biraz performansı düşük bir işlemci sonuçta gerçek çift çekirdekli ama yinede hertürlü oyunda falan iş görür.inceleme için eline sağlık kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_R6 -- 18 Mayıs 2013; 23:17:50 >
  • lenovo z500den daha mi iyi bu pc sizce ikisinden birini almayı düşünüyorum i7 li olanlarını
  • Arkadaşlar farklı bir konu açmamak için bende bu konuda bilgisayar ile ilgili görüşlerimi bildireyim.Bende 3 hafta önce vatandan i7 li modeli aldım.Açıkçası bilgisayar kendini açıkca belli ediyor.
    Oyunlarda ısı var denmiş ama bana oyunlarda ısınmayan bir laptop gösterin onu alayım.Oyunlarda şuana kadar en fazla (Crysis 3 te orta yüksek ayarlarda) cpu 85 dereceyi ekran kartı is 78 i gördü yaklaşık 2,5 3 saat kadar oynadım. eğer soğutucu alırsanız bu değer dahada düşecektir.Ben akasa helix aldım ve tam uydu diyebilirim.hoparlörlerin sesi tam vermesini ve cihazın soğuk çalışmasını sağlıyor.

Hoparlöre gelince gerçekten çok başarılı bassları fln. çok iyi veriyor.Zaten asusun hep kullandığı sonic master.

Kasa tamamen alüminyum yalnızca bilgisayarın alt kısmı değil ki zaten normalde de hiçbir bilgisayar öyle değil

Şuan alttaki değerler facebook youtube DH ve tabi arkada çalışan programlar varken kaydettim.

Asus k56cb İnceleme

Sorusu olanlar PM atabilir.

• selam arkadaşlar z500 ve lenovonun diğer 580 gibi modellerinde gidip geldikten sonra k56cb nin i7 lisini sipariş etmiş bulunmaktayım.
    Yukarıda söylenen ısınma olayı takıldı kafama. Normalde 35watt lık işlemciler piyasadayken 17watt lık bir işlemci onlardan daha fazla ısındığını söylemeniz enteresan.
  • Okuduklarıma göre oyunlarda gayet iyiymiş. Peki sorunsuz bir şekilde grafik tasarım yapma ve video düzenleme, render etme için de iyi midir?
    Bir de işlemcisi 2 çekirdekliymiş sanırım. Bunun ne farkı var 4 çekirdekten? En az 2-3 senelik ömrü olur mu bu cihazın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

selam arkadaşlar z500 ve lenovonun diğer 580 gibi modellerinde gidip geldikten sonra k56cb nin i7 lisini sipariş etmiş bulunmaktayım.
    Yukarıda söylenen ısınma olayı takıldı kafama. Normalde 35watt lık işlemciler piyasadayken 17watt lık bir işlemci onlardan daha fazla ısındığını söylemeniz enteresan.

Notebook eline gecti mi hocam? Nasil memnun musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

quote:

selam arkadaşlar z500 ve lenovonun diğer 580 gibi modellerinde gidip geldikten sonra k56cb nin i7 lisini sipariş etmiş bulunmaktayım.

Evet kullanıyorum fakat daha farklı oyunlarda kullanma fırsatı bulamadım desem yeridir.
    birkaç oyun yükledim ve klavyede caps lock ve tab tuşlarının olduğu kısım ısınıyor , asasin creed i oynarken farkettim. Açıkçası ultrabook işlemcisi olduğu için hiç ısınmaması gerekiyor gibi bir fikir oluşmuştu bende fakat yanılmışım normal bir laptop kadar ısınıyor. Öyle çok fazla değil açıkçası arkadaşımda zamanında koyduğumuz sandalyeyi tutuşturcak bir hp laptop kadar ısınmıyor.
    Performansından , kasa ve ses kalitesinden memnunum. Dizaynı hoş. Bugün arkadaşımla gezerkende lenovoz500 ü gördüm ilk olarak aklımda o vardı . Kasa olarak oda fena değil fakat asus malzeme kalitesi yönünden bariz olarak üstün onu söyleyim.
    Herhangi bir benchmark denemedim. Genel kullanım itibariyle bir sorunum yok, memnunum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

quote:

Evet kullanıyorum fakat daha farklı oyunlarda kullanma fırsatı bulamadım desem yeridir.
    birkaç oyun yükledim ve klavyede caps lock ve tab tuşlarının olduğu kısım ısınıyor , asasin creed i oynarken farkettim. Açıkçası ultrabook işlemcisi olduğu için hiç ısınmaması gerekiyor gibi bir fikir oluşmuştu bende fakat yanılmışım normal bir laptop kadar ısınıyor. Öyle çok fazla değil açıkçası arkadaşımda zamanında koyduğumuz sandalyeyi tutuşturcak bir hp laptop kadar ısınmıyor.
    Performansından , kasa ve ses kalitesinden memnunum. Dizaynı hoş. Bugün arkadaşımla gezerkende lenovoz500 ü gördüm ilk olarak aklımda o vardı . Kasa olarak oda fena değil fakat asus malzeme kalitesi yönünden bariz olarak üstün onu söyleyim.
    Herhangi bir benchmark denemedim. Genel kullanım itibariyle bir sorunum yok, memnunum.

Eyv. Cok sagolasin finallerden sinra alicam ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.