Şimdi Ara

Asus k56cb İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
26.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bataryayı nasıl kullanıyorsun çok aşırı yıpranmış kısa sürede benimki 2 senede bu kadar ancak oldu.
  • bende i5 işlemcili win 8 versiyonu var fan sesi baya fazla gelmekte sizde de oyle mı?
     Asus k56cb İnceleme
  • buda videosu
  • bende gelmiyor herhangi bir ses i7li versiyon bendeki
  • normal fan sesi olsa tamamda traktor gibi ses çıkartoyor yarın teknosada başka modellerebakıyım onlarda da var mı diye
  • winrar işlemciyi kasarmı? ya da ne kadar yük bindirir bilmiyorum ama, sanırım bizim oyunda ısınıyor diye yanıldığımız kısım işlemci değil ekran kartı?
  • aynen ekran kartı fakat chrome da bile bahsettiğim ses geliyor chrome ekran kartını etkilemez işlemciyi ve ekran kartını birbirine yakın konumlandırmıslar demekki
  • Arkadaşlar bu bilgisayardan dün itibari ile bir tane aldım. Herseyindne cok memnunum. Yalnız USB 3.0 kısmı elımde olan LG'nın harddısk ıle calısmıyor. Harddıskı taktıgım zaman hardısk arzalı dıyor, Ama USB 2.0 ozellıklı cıhazlarım ve harddısk calısıyor.
    LG harddısk ın arızalı olabılecegın ıdusunup baska bır bılgısayarda denedım. LG Calıstı.
    Bu durumda K56CB modelının USB 3.0 kısımının yazılımsal bır sorunu olduugnu dusunuyorum. Bugun tekrar vatan agıdeıp gosterecegım. Sonucu yazarım.
    Ayrıca aynı sorunla karsılasan varsa bıldırırse sevınırım.
  • arkadaşlar bunun i3 lü versiyonu var 1000tl.civarlarında...i3'lü modelde oyunları sıkıntısız oynatırmı özellikle battlefield3 multiplayer gibi oyunlarda nasıl olur...i3 de 2 çekirdek ht teknolojisiyle 4 threads'dır sanırım???
  • dostum normal de Ultrabook olamayan i3 normal model bile oyunlarda yeterli oluyor darboğaz sıkıntısı genellikle ekran kartlarından çıkıyor diye biliyorum. Fakat tabi bunlar ne ölçüde yeterli olur ne ölçüde yeterli olmaz konu hakkında çok fazla bilgim yok uzun süredir donanım konusunda hangi işlemci ne kadar yeterlidir araştırmadım.
    Ben şahsen i5li modelini almakta bile çekindim yani lenovo nun z500 gibi modeli varken.
    İyice araştırın benchmarkları , eğer yeterli bulursanız alın derim. Ekran kartı-kasa kalitesi ve diğer donanımlar olarak gayet güzel bir konfigrasyon fakat işlemci yeterli gelirmi bilemem
  • Arkadaşlar burada i5 ve i7'li modelleri kullananlar var.Ben hem nette gezinirim hemde bf3 multiplayer,the run,mw3 gibi oyunlar oynarım.Sizce i5'li modelimi yoksa i7'li modelimi seçmeliyim.Isınma ve ses oluyor mu bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delinetci -- 19 Haziran 2013; 21:39:47 >
  • ASUS K56CB CORE İ5 3317U-1.7GHZ-6GB DDR3-750GB-15.6''-GT740M-BT-WIN8

Siparişi verdim kargoya verilmiş bugün 1.314 TL -- 10 taksite patladı. Gelince yorumlarımı yazarım. Acer AO 725 netbook'uma kardeş geldi.

Ağırlıklı olarak Visual Studio ve oyun,film,müzik kısaca herşey için kullanılacak. Tercih sebebim ise hafif, kaliteli kasa, şık, ihtiyaçlarıma karşılık vereceğini düşünmem ve Asus olması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 18 Haziran 2013; 19:23:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

ASUS K56CB CORE İ5 3317U-1.7GHZ-6GB DDR3-750GB-15.6''-GT740M-BT-WIN8

Siparişi verdim kargoya verilmiş bugün 1.314 TL -- 10 taksite patladı. Gelince yorumlarımı yazarım. Acer AO 725 netbook'uma kardeş geldi.

Ağırlıklı olarak Visual Studio ve oyun,film,müzik kısaca herşey için kullanılacak. Tercih sebebim ise hafif, kaliteli kasa, şık, ihtiyaçlarıma karşılık vereceğini düşünmem ve Asus olması..

Hocam bu fiyata win8 li iyi fiyat, nerden aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

quote:

Vatan Bilgisayar %35 İndirim + Axess 50 TL çip para kampanyası..

Ürün bugün öğlenleyin geldi, gayet kaliteli ve güzel bir ürün memnun kaldım (mat ekran çok güzel bir şeymiş) ama makine SSD istiyor kesinlikle... ACER AO 725 (AMD C60 işlemci) Netbook'umda 128 GB OCZ Vertex 4 SSD var 5400 RPM mekanik disk ile arasında uçurum varmış resmen farkı net gördüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

quote:

Vatan Bilgisayar %35 İndirim + Axess 50 TL çip para kampanyası..

Ürün bugün öğlenleyin geldi, gayet kaliteli ve güzel bir ürün memnun kaldım (mat ekran çok güzel bir şeymiş) ama makine SSD istiyor kesinlikle... ACER AO 725 (AMD C60 işlemci) Netbook'umda 128 GB OCZ Vertex 4 SSD var 5400 RPM mekanik disk ile arasında uçurum varmış resmen farkı net gördüm.

Bende bundan almayı düşnüyorum hocam nasıl bir cihaz? Vatan'da bu hafta sonu o fiyata düşer mi yine? Isınma sorunu var mı? Oyun performansı nedir?
    Birde Şuanki güncel win8 puanları nedir?

• i3 olanını alıp kullanan hiç yokmudur acaba??oyunlarda filan nasıldır merak ettim doğrusu
  • MW 3 oynadım son ayarlarda sıkıntısız açtı ama sıcaklık hissedilir derecede artıyor makine çok ince, inceliğin dezavantajı var.
  • onur_77 O kullanıcısına yanıt
    bende bir teknomarkete gittiğimde bu modeli önerdiler.fiyat olarakta iyi.nfs most wanted 2'yi kaldırıyormus galiba.ekran kartıda iyi.Hayırlı olsun ne diyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakcakaya

i3 olanını alıp kullanan hiç yokmudur acaba??oyunlarda filan nasıldır merak ettim doğrusu

çok birşey bekleme.orta seviye işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısını aldım ama benimki i7 olan versiyonu, şu an o notebook tan yazıyorum :D gerçekten tasarımı güzel ama 3537u olması kotu Q serisi olsa müthiş olurdu ama napalım bu ozellıklerde en ucuza en iyisi buydu bende bunu aldım şuanda acaba hangi oyunları kaldırır onu dusunuyoum battlefield 3 ile gta 4 ve prototype 2 kaldırırsa kasmadan alıcam ama emin degilim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Heredot:. -- 21 Haziran 2013; 19:49:51 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.