Şimdi Ara

Asus k56cb İnceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
26.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Euro truck simulator optimizasyonda sıkıntı var bende de takılmalar oluyordu masaüstü PC de.
  • arkadaşlar makinada fanın ve parçaların yerleşimine uygun olarak hangi soğutucuyu önerirsiniz?soğutucu kullanan var mı?
  • Bu modeli çok sevdim, ultrabook görünümlü notebook fikri hoş gerçekten. N56 bana çok pahalı geldi, bütçemi çok aşıyor. K55 modelleri ise tasarım olarak çok vasat olarak göründü, almışken iyi görünümlü bir PC almak istiyorum. Ancak yakın zamanda HASWELL işlemcili laptoplar gelmeye başlıyor. Bu modelin haswell versiyonu olacak mı? olacaksa model adı nedir acaba?
  • daha sonradan anlasıldı ki, LG hardısk arzalıymış. Gonderdım, duzeltıp gerı verdıler ASUS' da herhangi bir sorun yok yani... İlginiz için teşekkürler.
  • Arkadaslar ben de dun golddan aldim makinayi, pili nasil kullanmaliyim. Biraz aciklarsaniz sevinirim. Ilk defa dizustu kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pil max düzeyini ayarlayabiliyor muyuz? yapıyorsak nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qotsa

arkadaşlar makinada fanın ve parçaların yerleşimine uygun olarak hangi soğutucuyu önerirsiniz?soğutucu kullanan var mı?

valla şöyle bi alet var fan yerleri değişiyor: link

onun dışında alimünyim ve büyük fanlı olanlar tavsiye ediliyor..

mesela:

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.hepsiburada.com%2Fliste%2Fakasa-helix-aluminyum-20cm-fanli-12-17-notebook-sogutucu-ak-nbc-31bk%2FproductDetails.aspx%3FproductId%3Dbd190123%26categoryId%3D106859&ei=j9cuUvqMOJTW4ASfnoCoDw&usg=AFQjCNHiJZvn8rCqIBaEVWpMLh0uUbT1nA&bvm=bv.51773540,d.bGE

YADA zalman markalı ürünler. ucuz soğutucular pek fayda sağlamıyo maalesef

quote:

Orijinalden alıntı: anafor

Bu modeli çok sevdim, ultrabook görünümlü notebook fikri hoş gerçekten. N56 bana çok pahalı geldi, bütçemi çok aşıyor. K55 modelleri ise tasarım olarak çok vasat olarak göründü, almışken iyi görünümlü bir PC almak istiyorum. Ancak yakın zamanda HASWELL işlemcili laptoplar gelmeye başlıyor. Bu modelin haswell versiyonu olacak mı? olacaksa model adı nedir acaba?

hocam senin daha diğerine paran yetmemiş iken yeni nesile daha zor yeter. onlar piyasaya 3 binden girer 6 uy içinde 2500ü bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taka61 -- 10 Eylül 2013; 11:31:04 >

• bilgisayardan arada tık tık ses geliyor birde f1 f2 f3 tuşlarından tuhaf sesler geliyor sanırım geri götüreceğim.
  • peki arkadaşlar kullananlara soruyorum,şarj göstergesi yeşil yandığı halde batarya ekranda %95 ve değerlerde doluyor olarak gösteriyor.o sırada şarj oluyor mu olmuyor mu?
  • Arkadaş bende 1 hafta önce aldım laptop şarj tutmuyor hiç bir şekilde =(
  • Bazı kullanıcılar ekranın yeterince parlak olmadığından bahsetmiş. Bu durum hala geçerli mi?
    Güneş altında veya aydınlık mekanlarda ekran ışığı yetersiz mi?
  • Çok teşekkür ederim. Bu ekran konusu benim için önemliydi.
  • Ben de 3 ay kadar önce i7 işlemcili modelini satın aldım. Gayet memnunum bir kaç ufak sorun dışında. Kutudan o kadar ince bir alet çıkınca insan yanlışlıkla ultrabook mu sattılar bana falan diyor insan.

Aynı sorunu yaşayan var mı bilmiyorum da, özellikle windows fotoğraf görüntüleyici ile yani standart fotoğraf görüntüleyici ile sıradan bir fotoğraf açtığımda kapatma tuşuna basınca hemen kapanmıyor fotoğraf, 1 saniye bekliyor, beyaz ekran çıkıyor fotoğrafın yerinde öyle kapanıyor acayip rahatsızım bu durumdan neden çözemedim.

Bir de yine bazı fotoğrafları açınca renk problemi yaşıyorum sanki. Yani fotoğraf bilgisayarda görüntülenince renkler haddinden fazla sıcakken, facebook'a falan upload ettiğimde normal fotoğraf renklerini görebiliyorum ancak. Bu iki sıkıntı dışında her şeyiyle memnunum şimdilik.

Tardus soğutucu ile kullanıyorum, modeli hatırlamıyorum ama geçen yılın en iyi soğutucusu mu ne seçilmiş dünyada öyle bir muhabbet vardı ürünün üzerinde. Düz türk mantığı ile satın almıştım, ciddi manada bir ısınma problemi yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North_Remembers -- 13 Eylül 2013; 2:11:51 >

• ASUS K56CB-XO029D alacağım, i5 freedos. Buna netden usb ye w8 çekip atsam kurabilir miyim ?
    Soru basit olabilir ama bukonular da pek bilgim olmadığından yardımlarınız önemlidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TssdR

ASUS K56CB-XO029D alacağım, i5 freedos. Buna netden usb ye w8 çekip atsam kurabilir miyim ?
    Soru basit olabilir ama bukonular da pek bilgim olmadığından yardımlarınız önemlidir :)

aynısını aldım yaptım. win7 hata veriyor ama 2in8 için sıkıntı yok. zaten cd veriyor içinde win8 driverlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnky_

birde birşey sormak istiyorum hdd sesi geliyorum çok ince bi ses bende var bir abide daha aynı durum varmış.

aynen bendede var tik tik ediyor arada bu yüzden servise bile vermeyi düşünüyorum.
  • bende bir ay önce aldım cihazı i5 3317 işlemcili modeli z500 ve bunun arasında epey düşündüm ama tasarım olarak falan bu daha güzel daha sağlam gözüktü gözüme işlemci eksisini bile bile de olsa tasarımı için satın aldım ama korktuğum başıma gelmedi işlemci yanında pek bi sıkıntı yaşamıyorum rome 2 bile yüksek ayarda güzel güzel oynuyorum oyunda bi de optimizasyon sorununu olduğunuda düşünürsek bence güzel bi haber battlefield 4 deneyeceğim bakalım betada nasıl bi performans gösterecek.

bu arada şu cızırtı mı desem ne desem bende de oluyor sanırım ama ortamın çok sesis olması lazım fark edilmesi için ben geçen gece saat 4-5 de fark ettim şuan masaüstündeyim ondan hala devam ediyor mu bilemiycem

bu arada şu sıralar cihaz stokda nerdeyse yok hiç bi yerde olan yerlerde faiş fiyatlara satılıyor 1 500 tl den fazlası verilmez bence bu cihaza alacak arkadaşlar dikkat etsin bende son teşhir ürününü satın almıştım aldığım yerde zaten allahtan sorunu falan yok garantiside aldığım günden başladı falan şikayetim yok yani şimdilik bizim peder biraz uyuz oldu teşhir olduğundan ama oda yatıştı sonradan

• Beyler dota 2 deneyeniniz varsa ultrada acabildi mi ? Hevesim ettiğim birsey olmadı medium takinacagiz zaten sorun yok
  • kırıkkaleden agrıya seyahat ettim. seyahat esnasında hep cantada yanımda tasıdım bunun altındaki vidalardan biri sökülüp kendi kendine çıkmış. garanti kapsamı için sorun çıkarır mı acaba? bunun dışında makinede herhangi bi problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir ben eksiktim

kırıkkaleden agrıya seyahat ettim. seyahat esnasında hep cantada yanımda tasıdım bunun altındaki vidalardan biri sökülüp kendi kendine çıkmış. garanti kapsamı için sorun çıkarır mı acaba? bunun dışında makinede herhangi bi problem yok.

sorun olmaz hocam zaten alt kasadaki vidaları söküp ram takma vs gibi işlemler cihazı garanti dışı bırakmıyor.

@Smurfs
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html
    Dota 2'de 20-22 fps arası alırsın ultra ayarlarda hocam.
    verdiğim linkte i7 işlemcilerle test ediyorlar işlemcinin çok bi etkisi yok oyuna.

ama dota 2'ye tek test yapılmış. sürücü güncellemelerinden sonra durum değişmiş olabilir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.