Şimdi Ara

Asus k56CB XX274D Yorumlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite falan derken laptop almaya karar verdim başka şehirde olacağım için. Birkaç günlük yoğun araştırmamla ilk önce sony nin 17"lik bi laptopuna karar kılmıştım fakat kaba olacağını düşünüp kenara koydum. 500 tl ucuza ekran kartı daha güzel işlemcisi aynı bir samsung 17" gördüm. Ne gerek var 500 tl fazlaya dedim 1500 tlye samsunga karar kıldım. Daha araştırdıktan sonra asus k56cb 029D modeline denk geldim ekran kartı gayet iyi ram iyi görüntüsü işte beni benden aldı o.Ve vatana gidip birçok bilgisayar inceledim falan asus aralarından açık ara öndeydi çok kaliteli bir malzeme kesinlikle ve yıllardır macbooklarda hayran kaldıgım yük dengesi ekranı tek elle açabiliyordum. Ama bundada birşey eksikti. i5 1.7 ghz işlemci vardı ki herkes oynuyorum desede bf3 bf4 oynatabileceğinden şüpheliydim. Oradaki çalışandan bilgi aldım. bf 3 gibi bir oyunu medium high gibi ayarlarda gayet düzgün akıcılıkla oynatacagını söyledi, autocad gibi programlarda biraz boğar dedi. bende bundan daha güçlü ve masaüstümdede olan i7 modelini sordum onu alsam dedim ve bana 2 sininde 2 çekirdeği olduğunu söyleyince şaşırmakta haksız değildim galiba :) aklımı kurcaladı bu ultrabook işlemcisi olması dolayısıyla oyunlarda programlarda sorun çıkarır mı diye ama gel gelelim i7 2600 3.4 ghz masaüstümde bu güne kadar en kral programda oyunda %30 %40 ancak görmüşümdür ramdede aynı şekilde. Şimdi size sorum işlemci beni rahat ettirir mi laptopun ısınması nasıldır? şarj ne kadar gider, genel görüşlerinizi alabilirsem çok memnun olurum.direk laptop önereceksenizde 2000 tl sınırım var diyelim ve önerilerde görünüşe önem veriyorum ve incelik benim için belirleyici etkenlerden birisi diyelim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Model : Asus K56CB-XX274D i7-3537U 8GB 1TB 4GB 740M 15.6 Notebook
    İşlemci Tipi : 3. nesil Intel® Core i7-3537U işlemci
    İşlemci Hızı : 2.0 GHz, Turbo Boost ile 3.1 GHz e kadar
    İşlemci Cache : 4MB Intel® Smart Cache
    Chipset : HM76
    Ekran Boyutu : 15,6
    Ekran Tipi : LED-backlit TFT LCD Display
    Ekran Çözünürlüğü : HD 1366x768 / 16 9 (Typical 180-nit) 16ms response time
    Ekran Kartı : NVIDIA®
    Ekran Kartı Hafızası : 4 GB Harici Grafik Belleği
    Grafik İşlemcisi : GeForce GT 740M
    HDMI : HDMI 1.4
    Sistem Belleği : 8 GB (2x 4GB)
    Bellek Tipi : DDR3 1600 Mhz
    Max Bellek : 16GB (8GB+8GB)
    Disk Kapasitesi : 1TB
    Usb Portu : 2 x USB 2.0 - 1 x USB 3.0 / USB 2.0
    Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye : Numerik Chiclet TR Q
    Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlör
    Kamera : HD web camera
    Pil Teknolojisi : 44Whrs, 2950mAh, 4S1P, 4 cell Li-ion

Ağırlık : 2.3 Kg
     Asus k56CB XX274D Yorumlarınızı bekliyorum.

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultrabook işlemcileri sıkıntılıdır. Oyun oynamak için alınmamalı bence. Hem ince, hem standart mobil işlemci, güçlü bir ekran kartlı, hem de ucuz bir laptop istiyorsunuz galiba?
  • Ya bende aslında çekiniyorum ama cidden gittiğim bütün bilgisayarcılar bilgisayar mağazaları fiyatının yüksek olmamasına rağmen yani illaki alsında olayında değilde gerçek bir öneri olarak söylediler bunu oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamazsın dedi hepsi bilgisayarın i5 lisine sahip olan herkes rahat şekilde oyun oynadıklarını dile getiriyorlar ki i7 % 40 a ulaşan bir fark üretiyormuş. Ayrıca dediğim gibi şu anki masaüstümde i7 2600 3.4 ghz işlemci 16gb ram gtx560ti var tamam belki bundan yola cıkmam pek doğru değil cok daha üstün bu ama hiç bir oyunprogram işlemcinin %20 %30 undan fazla kullanmıyor. vatan bilgisayardaki adam autocad programında darboğaz karşılar biraz dedi onun dışında gayet kullanışlı dedi ve asıl isteyiş nedenim yıllardır macbook istememin sebebi olan müthiş ağırlık dengesi tek elle açılan ekran çok kaliteli bir kasası var ekran biraz plastik ama :D 3 4 bin lira veremiyorum maalesef :) 1.740 liraya buldum onu alıcam büyük ihtimal bu fiyata daha iyi bi seçenek varsa kalın olmamak şartıyla önerilerini bekliyorum.

• bende bu ürünle
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-s46cb-wx044h-s46cb--core-i7-3517u-19ghz-6gb-ddr3-750gb+24ssd-14-2gb-g740m-bt-cam-win8/productdetails.aspx?I_ID=64973
    bu ürüün arasında kaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 6 Ağustos 2013; 15:05:01 >
  • ultrabook alacaksanız işlemciden biraz kısmanız gerekiyor, yapacak bir şey yok. ama youtube'da bu model ile bf3, bioshock vs güncel oyunları oynamış ve değerlerini yazmış bi kullanıcı var, onları izlerseniz oyun hakkında biraz daha somut bilgi olur.

autocad için, ne yapacaksınız? öğrenci olduğunuza göre sizden muazzam çizimler beklemeyecekler. bizim asistan (makine mühendisliği) asus netbook ile ödev ve projelere bakıyordu, 2 çekirdek atom işlemci üç boyutlu çizimleri açabiliyordu (solidworks)
  • Aslında sana bağlı işlemcinin yetip yetmeyeceği. Mesala aynı anda dosya indiriyorsun, dvd'ye dosya yazıyorsun, oyun oynuyorsun ve dosya rarlıyorsun diyelim. Bunları o işlemciyle aynı anda yapamazsın. Bilgisayarı zorlamayacaksan güncel oyunlarda 2-3 yıl idare eder seni. Zaten masaüstü bilgisayarın varmış. 2-3 sene sonra da yeni ekran kartı alursun. Daha hesaplı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.