Şimdi Ara

ASUS - K8N anakarta ?pcı mı agp mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=959 beyler bu anakarta hangisi uyar agp mi pcı mı?

benim şu anki sistem -amd atlon 3000+ 1 gb ram ati redeon 9800prp ---sizce bu ati 9800pronun degiştirme varki geldimi hala oynuyorum bir cok oyunu ama şidi şöle bi x1650pro görürümü yok sa 7600gt mi :S

x1650 biraz daha pahalı ama daha iyimiş gibi geliyo bana :S pff help me

• aynısı benim öbür pcde var ben agp kullanıyorum.Tabi ilerde pci-e kart taktıracağım.Ama sen pci-e kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 5 Mayıs 2007; 10:54:41 >
  • YANİ BU ANAKART PCI YI DESTEKLERMİ?
  • Desteklemez ama arkadaş S754 - Pci-e bir anakarta geçip Pci-e bir ekran kartı kullan demek istemiş.
  • peki 9800pro nun yerine x1650pro deyer mi sizce ...?_(agp) cok büyük fark olucakmı?
  • quote:

Desteklemez ama arkadaş S754 - Pci-e bir anakarta geçip Pci-e bir ekran kartı kullan demek istemiş.

yok kardeş pci-e desteklediği yazıyo arkadaşın verdiği sitede.Hemde bendeki kartın üstündede yazıyo
  • tüh bee bi ögrenemedik destekliyomu desteklemiyomu ona göre anakartta alıcaz!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus M2A-VM O/B x1250 Vga Problemi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

quote:

Desteklemez ama arkadaş S754 - Pci-e bir anakarta geçip Pci-e bir ekran kartı kullan demek istemiş.

yok kardeş pci-e desteklediği yazıyo arkadaşın verdiği sitede.Hemde bendeki kartın üstündede yazıyo
    Pci ile pci-e'yi karıştırıyorsun. İkisi çok farklı şeyler. Anakart pci destekliyor ama pci-e desteklemiyor.
  • arkadaşım sc754 de birtek nf4 ve nf410 yongasetli anakartlar pci-e destekliyor.. aralarındaki tek fark nf410 sata 2 desteklemekte ve onboard ekran kartı 6100 mevcut.. agp ekran kartı almak yerine bu ankartı al bence agp ekran kartları 30 dolar pahalı pci-e ye göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.