Şimdi Ara

Asus K8VX VIA chipsetli anakart SATA II NCQ destekler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus K8VX (Via chipsetli) anakartım ve AMD Athlon 64 bit işlemcim var. Bu sistem 200 GB SATA II NCQ harddiskleri veya daha fazla kapasiteli harddiskleri tanırmı, destekler mi? Bu konuda net bir cevap alabilirsem çok iyi olacak, çünkü bir kaç gündür bu sorunun cevabını bulamıyorum. Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.

• Şimci baktım senin anakarta. Malesef sata II yi desteklemiyor. Ama sata II bir disk alıp jumperla sata I moda alarak sorunsuz olarak kullanabilirsin...
  • yalnız alacağım seagate marka hdd. bunda jumper yeri yok,üzerinde de açıklayıcı bir jumper ayar resmi de yok. bahsettiğiniz samsunglar da varmış.
  • ve ben hala tam bir cevap alamadım. kimisi diyor destekliyor, kimisi diyor desteklemiyor. arkadaşlar gerçekten kafam allak bullak oldu.
  • allak bullak olacakbirşey yok.o anakartta sataII ve NCQ destekleri yok.zaten bu işi bilen herkes 754 anakartların sataII ve NCQ desteğinin bulunmadığını bilir.
  • dostum jumper ayarı falan yapmana gerek yok sata2 hdd'yi alırsın bağlarsın ve sata olarak kullanırsın ben böle biliyorum yalnız duyduğuma göre bazen sorunlar çıkabiliyormuş çok yavaş çalışıyormuş falan ama patch'ler ile bu sorun düzeltiliyor diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

allak bullak olacakbirşey yok.o anakartta sataII ve NCQ destekleri yok.zaten bu işi bilen herkes 754 anakartların sataII ve NCQ desteğinin bulunmadığını bilir.

Evet arkadaşım sen haklısın, intel chipsetli de çatır çatır çalışan hdd benim anakarta gelince ölmüş numarası yapıyor. Araştırma yapmadan aldım, cebim fena yandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK ASUS P4S800D-X ANAKART
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.