Şimdi Ara

Asus Kamera Windows 8 Driver Acil Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus N61VG serisi notebook sahibiyim. Windows 8 64 Pro with Media Center TR işletim sistemi kullanıyorum. Bütün her şey sorunsuz çalışıyor kamera dışında. Kamera driveri konusunda sizden yardım istiyorum sadece. Kamera sorunum ters gösteriyor. Sadece düzeltme bulabilseydim o da yeterliydi a ama ters çevirme diye arattırdım malesef yazılan her şey tutarsız olduğundan olumsuz sonuçlandı.
    Mantıklı tek bir şey buldum onu da paylaşayım sizinle.

""support.asus.com adresinden bu model için güncel kamera sürücüsünü indirin.İçindeki .inf uzantılı dosyayı notepad ile açın, CTRL+F ile flip kelimesini aratın.

Şöyle bir satır göreceksiniz.
    "HKR,DefaultSettings,Flip,0x00010001,0 - and - HKR,Settings,Flip,0x00010001,0".

En sondaki 0 ı 1 ile değiştirin. Eğer 1 ise 0 ile değiştirin. Dosyayı kaydedip çıkın aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle deyip bu dosyayı gösterin.Bilgisayarı yeniden başlatın.""

Bu yukarıdaki yazıyı buldum. Fakat bunu yapabilmek için driver dosyası olması lazım; ama bende driver dosyası yok. Yani windows 8 için driver dosyası yok. İlk yüklediğimde otomatik olarak tanıdığı driver ile sorunsuz çalışıyor uyarısı veriyor. Ama ters şekilde çalışıyor. Windows 7 64 bit driver indirip yüklemeyi de denedim. Ama windows 8 in ilk tanıdığından da beter oldu. Hiç bir şey göstermedi Windows 7 64 driverini yüklediğimde. Bundan dolayı tekrar windows 8 yüklemek zorunda kaldım. Eski sürücüsüne geri dönebilmek için. Ters göstermesi nihayetinde hiç göstermemesinden iyi.
    Sizden istediğim yardımcı olabilecek arkadaşların bana kaldır windows 8 i windows 7 yükle kardeşim gibi ve ya rast gele bulduğu bir driver linkini verip yükletmek yerine driveri bulduğu doğru driver olduğunu windows 8 64 bit olduğunu tamamen emin olmadan paylaşmasın. Aldığı yeri, bulduğu yeri gösteremeyecek arkadaşlar paylaşımlarını dikkate alamayacağım. Çünkü her defasından yeninden işletim sistemi yükleyemem.
    Bu linki bana atmayın resmi sitesinde yok.
    http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=N61Vg&p=3&s=217&os=30&hashedid=96cclNAICc3JFvbP

Donanım kimliği: USB\VID_04F2&PID_B071&REV_1515&MI_00
    ğ
    Yardımcı olacak arkadaş ya da arkadaşlara inanın minnettar kalacağım. Okuduğunuz için teşekkürler.

• Yaşadığın sorunu birebir bende yaşıyorum. Yardım edebilecek varsa benim bilgisayar k52jt

Donanım kimliği ;

USB\VID_13D3&PID_5130&REV_1211&MI_00

USB\VID_13D3&PID_5130&MI_00
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.