Şimdi Ara

Asus Karmasasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben asusun a3e ve a3ayani kod isimleriyle an234 ve an234-1 modellerinin arasindaki farki tam anlayamadim ayni donannim ayni fiyat.acaba arasindaki fark nedir bunu ogrenebilirmiyim ve a3e modelinin ati ekran kartli modeli var.a3500 sanirim acaba bu turkiyede satiliyormu ve fiyati nedir?herkese tesekkurler

AN-234
    AN-234-1
     Asus Karmasasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksuy -- 7 Aralık 2005, 22:50:32 >

• a3e ile a3a arasındaki fark a3e de 2 tane 256mb ddr ram var iken a3a da tek 512 mb lık ddr2 ramin olmasıdır.
  • Hazır fotoğraf varken.. Şu yukarıdaki fotoğrafa da dikkatli bakın sarı bantlarla tutturulmuş şeffaf bir plastik var (asetata benziyor) O nedir bilen var mı? Tüm Asus'larda mevcut.. Ekranı korumak için mi sadece?
  • a3e modelinin ati ekran kartli modeli var.a3500 sanirim acaba bu turkiyede satiliyormu ve fiyati nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

Hazır fotoğraf varken.. Şu yukarıdaki fotoğrafa da dikkatli bakın sarı bantlarla tutturulmuş şeffaf bir plastik var (asetata benziyor) O nedir bilen var mı? Tüm Asus'larda mevcut.. Ekranı korumak için mi sadece?

evet iasonion. o görünen sarı bantlar ile ekranı korumak için konan şeffaf perdeyi sabitlemişler, taşıma esnasında ekran zarar görmesin diye. Ben de yaklaşık 2 ay önce asus a6v model aldım, aynısı bende de vardı. Sarı görünenler bant.
  • quote:

a3e modelinin ati ekran kartli modeli var.a3500 sanirim acaba bu turkiyede satiliyormu ve fiyati nedir?

a3e modelinin ati ekran kartlı herhangi bir modeli ne yurtdısında ne de turkiyede maalesef yoktur.
  • arkadaşlar resimdeki makina nasıl birşey dün bir fiyat sordum kampanya var 1750/12 ay taksit dediler...peşin fiyatına yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.