Şimdi Ara

ASUS laptop düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben uyuduğum esnada açılır kapanır masanın kendi kendine kapanması sonucu laptopum yaklaşık 60 cm yükseklikten kapalı bir şekilde yere düştü büyük bir korkuyla açtığım esnada performans vb bir sıkıntısı olmadığını anladım ancak içerisinde bilgisayarı sallayınca sağa sola giden ufak bir parçanın sesi var acaba bu ne olabilir?Garantiye gönderilebilir mi içini açarsam garanti kapsamı dışında kalır mı?
    Not:laptopu alalı yaklaşık 2 ay gibi bir süre geçti modeli Asus N552vw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasartasar -- 28 Mayıs 2017; 12:50:25 >

• up k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasartasar -- 28 Mayıs 2017; 15:46:40 >
  • up pls
  • up
  • Garantiye yollasan sana kullanıcı hatası derler. Sen içini açarsan zaten garanti dışı kalıyor. Yani senin o pc şuan garanti dışı zaten. İçini açsanda açmasanda daha garanti kapsamına girmez çünkü belli ki içinde bişey kırılmış ve bu kullanıcı hatasıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen yinede şansını bi dene içinden ses geliyor diye yolla
  • Kırılan parça önemsiz plastik bişey de olabilir. Sorunsuz çalışıyorsa kullanmaya devam edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyük ihtimalle önemsiz bir parça çalışmasında en ufak sıkıntı yok ama mesela garantiye göndersem bu kadar küçük bir nedenden garanti dışı mı kalır yoksa sıkıntıyı garanti dışı ücret uygulandıktan sonra garantisi devam etmez mi
  • Merhaba garanti dısı kalır ürününüz kırılan parcalar pilastık parcalardır ama o kırılan parçalar ilerde kasa sorunu yasamanıza neden olabılır
  • Ne gibi sorunlar açabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasartasar

Ne gibi sorunlar açabilir misiniz?

bilgisayarın tık deyinceye kadar kullanabilirsin sıkıntı yok. garanti dışıda kaldığını sanmam. düşmeye bağlı bir problem olursa yarın obur gün garantiye sokmazlar darbe almış derler. ama onun dışında hiç alakasız bir şet olur ornegin adaptoru bozulur vsvs garantiye sokarlar. asus o kadarda nalet bir firma değil. garantiye yollayıp şansını deneyebilirsin. cihazda herhangi bir etiket vs yoksa laptobu acabilirsin kimi firma söküldüğünde garanti dışı kalır diye bir etiket koyar. oyle bir etiket yoksa acabilirsin. garantiye yolalrsan aldığımdada boyleydi dikkate almadım dersin. sonra aynı modelden bir arkadaşım aldı onda bu problem yok. bunda bi sorun olabilrimi diye gönderebilirsin. düşmeye bağlı çizikler vs vs varsa yemezler ama. düştüğü anlaşılır. o parçanın ne parçası olduğuna bağl. hi bir vasfı olmayan kasanın kalıptan cıkma yerlerindeki öenmsiz plastik parçasıda olabilir. bir vidayı tutan bir plastik parçasıda olabilir. menteşe tarafında menteşenin hareketsiz kalmasını engelleyen bir parçada olabilir. yani acıp görmeden yorum yapmak imkansız.

ileride problem yaşarsın demekte anlamsız, yaşamazsın demekte anlamsız. geçen bir laptop topladım. paramparçaydı. kırılan plastik parcaları üst kasanın arka panelini tutan parça olduğu için japonla ve volkanik kül ile yapıştırdım. fabrika üretmiş gibi oldu. diyorum ya kırılan parçanın kırıldığı yere bağlı. ama şuanda bir problem yoksa kullan gitsin.

• can-can-can kullanıcısına yanıt
    asus mail destek okadar alakasız ki fanlardan ses çıkabilir yazmışlar detaylı bir şekilde anlatmama rağmen bunlara kargoyla laptop yollasam oluşabilecek senaryoları hayal bile edemiyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasartasar

asus mail destek okadar alakasız ki fanlardan ses çıkabilir yazmışlar detaylı bir şekilde anlatmama rağmen bunlara kargoyla laptop yollasam oluşabilecek senaryoları hayal bile edemiyorum açıkçası

iyidir asus iyidir. ya bu akdar elhamlı olma olmaz bişi kullan gitsin işte. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.