şu laptopualdım 3 gün önce Tek jak girişi var kulaklıgımı mikrofonumu takamıyorum ve sadece mikrofonu takıncada mikrofn çalışmıyor 4 pin olayım ıne varmış bu girşlerde bende aparat sipariş ettim.
Skypedayken normal konuşuyoruz cızırtı yok League of Legends'i açtığımda cızırtı yapıyor. Alta alıp masaüstüne dönüyorum kesiliyor. Aynı şeyi şarjdan çıkarırsam oyun açıkken cızırtı yapmıyor ama bu seferde pil tasarruf moduna geçtiği için oyunu oynayamıyorum :D
Çözüm önerisi olan varsa sevinirim
Tekrar merhaba kardeşim bu geçen bilgisayarına format atınca çıkan sorunda aldığın laptop değil mi
Hem bence bu sorun bilgisayarının yük altında olduğunu gösterebilir.Skype de iken cızırtı olmuyor lol oynarken oluyor ise yük altında olduğu için olabilir.En iyisi sen bunu servise yolla dersinki (oyun oynadığım zaman oluyor aldığım günden beri) böyle de muhtemelen mikrofon girişini değiştirip sana teslim edecekler.Yada başka bir mikrofon ile dene.(sende ne şanssızsın be pcne format atarsın açtığın zaman çöker.O sinirle yeni laptop alırsın onun da mikrofon girişinde hata olur):D
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme_RİZELİ_53
Hem bence bu sorun bilgisayarının yük altında olduğunu gösterebilir.Skype de iken cızırtı olmuyor lol oynarken oluyor ise yük altında olduğu için olabilir.En iyisi sen bunu servise yolla dersinki (oyun oynadığım zaman oluyor aldığım günden beri) böyle de muhtemelen mikrofon girişini değiştirip sana teslim edecekler.Yada başka bir mikrofon ile dene.(sende ne şanssızsın be pcne format atarsın açtığın zaman çöker.O sinirle yeni laptop alırsın onun da mikrofon girişinde hata olur):D
Sorma :D aparat ile çözdüm sorunu gerek kalmadı :D
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULALLAH
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme